2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm cici anneler nasılsnz beni sormayın8gün kaldı doguma iice zorlanıyorum ama bi okadarda heyecan varrrrrr sanki ilk bebek oglum da böle idi bukadar deil ilk biraz acemilikti şimdi bunda tadını cıkarttım herseyin

slm cici anneler nasılsnz beni sormayın8gün kaldı doguma iice zorlanıyorum ama bi okadarda heyecan varrrrrr sanki ilk bebek oglum da böle idi bukadar deil ilk biraz acemilikti şimdi bunda tadını cıkarttım herseyin

merhaba canım benim daha var ama bende zorlanıyorum sen yine başına ne geleceği biliyosun benim ilk olduğu için acemiyim...

ilkinde benim de acemiymişim dediğim konular oldu,şimdi tecrübeli hissediyorum kendimi,ama heyecan var tabii.

ilkinde benim de acemiymişim dediğim konular oldu,şimdi tecrübeli hissediyorum kendimi,ama heyecan var tabii.

tecrübede olsa her doğum heyecanlı oluomuş etraftan öyle duyuyorz hele bide arası uzadımı insan rahata alışır herhalde çevremde var öyle sil baştan başlıyomş gibi

hepiniz şu gün bugün diyosunuz ama tahmini mi yoksa sezeryan mı ,, normal düşünen var mı aranızda.. ben normal düşünüyorum inşallah sorun olmazsa yani

ay kızlar siz söyleyince hatırladım.oğlumun doğumuna 3 gün kala bizim eve de hırsız girmişti.ben de kapıyı kimseye açmıyordum çoğu zaman müsaitte olmuyordum dinleniyordum.o gün nst için hastaneye ordan da anneme gittim.o zaman izmirde yaşıyorduk.neyse az bir zararla atlattık ama bebeğimin eşyalarının hepsini dökmüştü altın aramış herhalde.tekrar yıkamak zorunda kaldım.şunu söylemek istiyorum kapıyı açmayın ve mutlaka kilitli tutun.çünkü önce zili çalıp evde olup olmadığına bakıyorlar.ben de o gün kapıyı açmasaydım hırsızla karşılaşsaydım.ay düşünmek bile istemiyorum Allah korudu.

hepiniz şu gün bugün diyosunuz ama tahmini mi yoksa sezeryan mı ,, normal düşünen var mı aranızda.. ben normal düşünüyorum inşallah sorun olmazsa yani

canım dr bana normal dedi şuan ama son anda herşey belli olucak dedi ben illaki normal yada sez. diye tutturmuyorm dr hangisini uygun görüyorsa o olsun istyorm önemli olan bebğimin ve benim sağlığım

ayyy kızlar melekte aşure yapıyolar sıcak sıcak severim ben Allahtan aşure zamanı geliyo annemde buraya gelince yapacak inşallah. apartmandan yapıpta getiren olur inşallah biz yapana kadar da

ayyy kızlar melekte aşure yapıyolar sıcak sıcak severim ben Allahtan aşure zamanı geliyo annemde buraya gelince yapacak inşallah. apartmandan yapıpta getiren olur inşallah biz yapana kadar da

be de bayılırım ya,ama hiç yapmadım bunca zaman,inşallah biri getirir de yerim,tabii güzel olur umarım.Ne çok istedim şimdi (

be de bayılırım ya,ama hiç yapmadım bunca zaman,inşallah biri getirir de yerim,tabii güzel olur umarım.Ne çok istedim şimdi (

kızlar nasılsınız? biz 9 günlük olduk. Ahmet Ardamın az önce tahlillerini yaptırdık sarılık, tsh. iyi çıkar inşallah. Artık zorlanıyorsunuzdur ama uyuyana kadar zor uyuyunca hamileyken uyunuyor. bebiş olunca en fazla 2 saat kesintisiz uyku. Ama çokkk güzel bir duygu...

Aşureyi ben de çok severim. lezginka hamaratsın kesin çok güzel yaparsın sen...

aman da aman doğmuşta 9 günlük olmuşlar maşallah size maşallah biz işte son zamanların sancıları sabırsız bekleyişler sizi çok kıskanıyoruz. canım sağlıcakla büyüt bebeğini.

Aşureyi ben de çok severim. lezginka hamaratsın kesin çok güzel yaparsın sen...

hayatım da hiç denemedim ama anneme yardım etmişliğim olmuştu annem gelince yaptırcam kanalı değiştirdim valla eskisi gibi seyredemiyorum öyle yicekli programları iştahım felaket durumda çocuklaştım herşeyi canım çekiyo inşallah canım sana getirende çok olur afiyetle yersin olmadı kız tatlıcılarda var aldırırsın kocişe

slm kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım bugün doktora gittik bebeğim 3.50 kilo olmuş gelişimi iyi dedi suyum azalmış ay sonuna kadar bu su iadere etmez dedi ve 27 kasım salı günü saat 8.00'de bebeğime kavuşacağım :))
ay birde su yetmez diyor hemde eş tam olarak kaymamış rahmin yarısını kapatıyor tututdu normal doğum yap sezaryan yasak filan diyo bende eş aşağıda kusura bakmayın riske atamam bebeğimi dedim e doğum esnasınıda kanama olursa ben seni amaliyata alırım diyor yok dedim kavga dövüş aldım valla günü nedir bu doktorların anı anını tutmuyor yaaa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…