• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar nasılsınız? biz 9 günlük olduk. Ahmet Ardamın az önce tahlillerini yaptırdık sarılık, tsh. iyi çıkar inşallah. Artık zorlanıyorsunuzdur ama uyuyana kadar zor uyuyunca hamileyken uyunuyor. bebiş olunca en fazla 2 saat kesintisiz uyku. Ama çokkk güzel bir duygu... :16:

chnb arkadaşım gülegüle büyüt bebişini darısı bizim başımıza inşaallah
Allah bizede en kısA zamanda bu mutluluğu tattırır inşallah :nazar::emir_bebek:

arkadaşlar ben Allah izin verirse 2013 haziran annesi olucam fakat bgn kontrlde hiç iyi haberler almadım 12.haftada olduğum içn ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 santm normalin çok üstünde bi de bunun yanında karnnında aşırı şişlik (sıvı) görüldü doktor üniveersite hastanesine sevketti benim size sorum sizin aynı haftalardaki ölçümlerinz nasıldı bilgi verirsenz çok sevinirm

arkadaşlar ben Allah izin verirse 2013 haziran annesi olucam fakat bgn kontrlde hiç iyi haberler almadım 12.haftada olduğum içn ense kalınlığı ölçümü yapıldı 7,5 santm normalin çok üstünde bi de bunun yanında karnnında aşırı şişlik (sıvı) görüldü doktor üniveersite hastanesine sevketti benim size sorum sizin aynı haftalardaki ölçümlerinz nasıldı bilgi verirsenz çok sevinirm

Merhaba, benim bu 3. gebeliğim. 2. gebeliğimde ense kalınlığı 7 mm çıkmıştı. En fazla 3 olması gerekiyormuş. Üniversite hastanesinde CVS yapıldı. Kurula vs çıktım ve tek probleminin o olmadığı görüldü. Ama neyseki akabininde hamile kaldım ve oğlumu kucağıma almak için gün sayıyorum :) Umarım seninkinde önemli bişey çıkmaz...

Merhaba, benim bu 3. gebeliğim. 2. gebeliğimde ense kalınlığı 7 mm çıkmıştı. En fazla 3 olması gerekiyormuş. Üniversite hastanesinde CVS yapıldı. Kurula vs çıktım ve tek probleminin o olmadığı görüldü. Ama neyseki akabininde hamile kaldım ve oğlumu kucağıma almak için gün sayıyorum :) Umarım seninkinde önemli bişey çıkmaz...

yani gebeliğin sonlandırıldı değil mi canım bana da doktor tek sorunun o olmadığını söyledi..sadece o olsa düzelme şansı var fakat karındaki şişlik çok fazla dedi.. cvs dediğin şey nasıl yapılıyo cnm ?

yani gebeliğin sonlandırıldı değil mi canım bana da doktor tek sorunun o olmadığını söyledi..sadece o olsa düzelme şansı var fakat karındaki şişlik çok fazla dedi.. cvs dediğin şey nasıl yapılıyo cnm ?

Evet canım. Amniyosentez gibi bişey ama gebeliğin erken haftalarında CVS yapılıyo. Koryon villus biyapsisi de deniyor. Bu arada ben Çapa'ya gitmiştim doktorum orda öğretim üyesiydi o yönlendirdi beni. Sen hangi hastaneye gidiceksin?

Kizlae sezeryan günu alanlarin hep ozel hasanemi? Kadin dogum hastanelerinde artik sezeryan gunu vermek yasakmis,sancimiz gelince gidicekmisiz.şaştim kaldimmm !!

yok cnm ben özel hastaneye gidiyorum benim dr.umda yapmıyor sezeryan , devlet hiç yapmaz , sağlık bakanlığı kontrolleri sıkı tutuyormuş
bazı dr.ların insiyatifi galiba
üfff napcazz bilmem ;(

Benim arkadaşımın doktoru bayandı adını hatırlamıyorum şimdi. O da son ana kadar normal doğum için bekledi sonra suyu azalınca sezeryene aldılar hastaneden de çok mennun kalmıştı...

evet hastane biraz pahalı ama iyi bir hastane ben doktorumdan çok memnunum işallah aksilik çıkmaz normal doğumda yüzde 95 yappıcaksın diyor bebekle alakalı aksilik olmazsa.

Evet canım. Amniyosentez gibi bişey ama gebeliğin erken haftalarında CVS yapılıyo. Koryon villus biyapsisi de deniyor. Bu arada ben Çapa'ya gitmiştim doktorum orda öğretim üyesiydi o yönlendirdi beni. Sen hangi hastaneye gidiceksin?

ben ege üniversitesine gidicem cnm..alttan herhangi bişey yapılıyo mu bn ondan çok korkuyorum da

Back
X