Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba aralık anneleri hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum
ben de kısmetse 2013 şubatta alıcam kızımı kucağıma
şuan çalışıyorum 32. haftama az kaldı bugüne kadar sorunsuz geldik çok şükür inşallah bundan sonra da devam eder
benim size bi sorum olucak
37. hafataya kadar çalışanlar bu süreç nasıldı zorlandınız mı
iyiki iznimi uzatmışım mı dediniz yoksa keşke 32. haftada ayrılsamıydım dediniz
ben bu konuda çok kararsız kaldım lütfen yardım ederseniz çok sevinicem teşekkürler
cnm bebek buyudukce olcum yapmak zorlaniyormus..dr.um herseferinde bunu soyluyor...karin cevresi,kafa cevresi,bacak uzunlugu hepsinin haftasi farkli cikiyor..karin cevresini dikkate aliniyormus..ama yinede dr.hep son adte tarihine gore takip ediyor...benimde hep gerden cikiyor ama bir hafta bir haftaya uymuyor...gonlunu ferah tut..artik bir gun eksik bir gun fazla sonucta bizler artik sonu bekleyn anneleriz...Kızlar bişey sorcam benim sipa 37+2 çıktı niye böyle geriden geliyo![]()
cnm bebek buyudukce olcum yapmak zorlaniyormus..dr.um herseferinde bunu soyluyor...karin cevresi,kafa cevresi,bacak uzunlugu hepsinin haftasi farkli cikiyor..karin cevresini dikkate aliniyormus..ama yinede dr.hep son adte tarihine gore takip ediyor...benimde hep gerden cikiyor ama bir hafta bir haftaya uymuyor...gonlunu ferah tut..artik bir gun eksik bir gun fazla sonucta bizler artik sonu bekleyn anneleriz...Kızlar bişey sorcam benim sipa 37+2 çıktı niye böyle geriden geliyo![]()
valla canım elbette herkes evde yatıp dinlenmek ister.bu imkanlarla alakalı...benim bu son haftam özellikle geçen hafta ve bu hafta benim için çok zor geçiyo artık..eğer doğumdan sonra ücretsiz izin alabileseydim beklemez çıkardımm...annem falan bakan varsa demiyorum ama dikkat edersen ücretsiz izin özellikle.çünkü bebeğimin yanında olmak çok önemli.benim alabilme durumum yok o yüzden çalıştımm bu zamana kadar.zorlandım evet ama şimdi iyiki de çalışmışım diyorum doğumdan sonrasını düşününce:))
şuan çalışıyorum 32. haftama az kaldı bugüne kadar sorunsuz geldik çok şükür inşallah bundan sonra da devam eder
ben bu konuda çok kararsız kaldım lütfen yardım ederseniz çok sevinicem teşekkürler
Kızlar bişey sorcam benim sipa 37+2 çıktı niye böyle geriden geliyo![]()
günaydın kızlar yarın saat 8:00'de bende doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
seastirenin eşi evde 2 gündür,o yüzden giremiyor,kötü bişey yok merak etmeyin..
yavrusun kızı ters dönmüştü yine,doktor sezeryan demişti,demek ki bugünkü kontrolünde açılma falan vardı,alacaklarmış doğuma o yüzden,dün bir sıkıntısı yoktu..inşallah hayırlısıyla doğar güzel kızı..
Canımm Allah seninde bebişininde yardımcınız olsun dualarımız sizinle olacak . . Haberlerinizi aldıkca beni de heyecan basıyor valla :)günaydın kızlar yarın saat 8:00'de bende doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
canım beim doktorum da 36. haftada yapmadı tetikler doğumudedi .ayın 5 inde 40. haftama giriyorum ayın 4ünde çatı muaynem .yani artık pek birşey kalmamış olucak allahın izniyleAy ben bu hafta gittim doktor cati muaynesi yapacak diye yapmadi yapmayacakmista doguma neden oluyomus o yuzden sancin geldiginde yapRiz uygunsan normal doguma aliriz yoksa sezeryan olursun dedi 36+2 olduk simdi 2 haftada cikar buyuk ihtimalle killar cunku kadin hep kirmis alirken ya ...... 38. Haftada olurum bi daha yaptiririm napim 
ayy ne güzel alla analı babalı büyütsün canım çok sevindim suyun bittiğini anladın mı kendin yoksa kontroldemi çıktı :26:Meraba arkadaslar bnde cuma gunu spınal sezeryanla dogum yaptım bebegın suyu azaldıgı ıcın acele ettık...bebegım 2900gr 48cm dogdu oglusumuzun adı poyraz ılk fırsatta dogum hıkayemı yazcam dogum yapcak arkadaslarında allah yar ve yardımcısı olsun
ahha ahha şu kıllar doğumdan soğutur adamıkızlar bu akşam kayınvalidemlerdydim aniden sırt bel ve kasıklarıma bir ağrı girdi otururkrn kayınpederim eşimde odadaydı çaktırmadn zor attım kendimi banyoya biraz kıvrandım 1 dk sürdü ağrı doğuruyorm sandm dua ettim daha erken olmasın diye bide yarın ağdaya gitcem böyle koıllı bi şekilde hastaneye amn allhım düşünmöek bile istemyrm
aynen canım ben de öyle düşünüyorum haftayayaptırıp çatı muaynesine giderim hem sanki ayın 12 sini beklemicek gibi bizim oğlan ayın 5 inde 40. haftama giriyorum çatı muaynesi de olunca gelir gibime geliyorçatı muayenesinden önce yaptır canım,içine sinmezse 11'inde tekrar yaptırırsın
geçmiş olsun canım,benim de korkum o,hastaneye kıllı gitmek :))
gözünaydın canım,herkes birbir kavuşuyor yavrularına
inşallah canım darısı başımıza bi tertemiz bir şekilde alnımızın akıyla gidiverseydik şu doğuma eyidibenimde tek düşüncem o canım ya son doktor randevuma doğuma 6-7 gün kala gidecem ben ozaman da permatikle alıcam zaten doğumdan 1gün öncesine çıkar ozamanda ağdayla alcam sende öyle yaparsın
güyya bugün erken yatacaktım geçmişi okurken yine bu saat oldu neyse doğum yapanların gözleri aydınne güzel kurtuldular darısı başımıza
![]()
allah kolaylık versin kardeş ama şu saate kadar dönmediyse bence dönmez birde iri bir bebekse çok zor bizim komşunun ilk çocuğu 38. haftaya kadar dönmedi.bebek de iriydi mecbur sezeryan oldu.ama büyükler derki sancıyla bile dönermiş çocuk son ana kadar bekle gününü bence sezeryan olma .inşallah dönerkızlar merhaba,
bebeği baş aşağı dönmeyen varmı? benim kızım halaa dönmedi bası gögsumun altında ayakları rahmimin ustunde bu sekilde normal doğum yapamyorum ama ben normal doğum istiyorum bu ilk bebeğim sizce doğuma kadar dönermiiii tecrübelerinizi benımle paylasırmısınız... teşekkürlerrr.....
canım gözün aydın görücen bebişini güzel haberlerini bekliyoruz.bence haftaya yaptır bende senin durumundayım haftaya pazartesi yaptırıcambenim bugün 11de kontrolüm varrrrrrrrrr oğlumu görcem
e tabi nstde var..
gene sancı falan çıkmaz büyük ihtimal bi haftada ne değişecek ki dimi..
bir de bişey sorucam kızlarrr bugün kontrolüm var yaa.
benim kıllarım azcık çıktı.
acaba alsam mı.. yoksa kalsın haftaya mı alırım :26:
bizde park yatak aldık bizim toplu alışverişti.5 cm olanından koymuşlar daha kalını varmıydı hiç de dikkat etmedim .ama 5 cm bile epey yüksek .aşağı kata geçince yüksek olanı alırsın bence.çocuk düşmesin bir de içinden :26:Park yatak alan arkadaşlar size bi sorum var
Biz park yatak almıştık, içine visco yatak aldık. onların farklı kalınlıkları var. 5 cmden başlıyo. biz 10 cm aldık,biraz yüksek gibi geldi. siz ne yaptınız?
üzüldüm canım senin adına allah kolaylık versin diyorlar ya aileyle evleniliyor gerçekten öyle aile çok önemli bir faktör .bugün pazara gidemedim sabahtan beri ağlıyorum .yok son zamanlarımmış da çarşıda yorulurmuşum da gitmicekmişim pazara. çok üzüldüm kayınpeder böyle demiş tamam iyiliğimi istiyor ama ben kendimi iyi hissetmesem zaten gitmem.azcık kafa dağıtacaktım .bizimkide böyle birisi iştene güzel kayınpederini sevdiğin onun da seni sevdiği belli canım.allah bozmasın.benim de annem erkek kardeşime direk dedemin ismini koymuştu hem de dedemin böyle bir talebi olmadan.o kadar severdilerki birbirlerini...zaten dedem de kısa süre sonra vefat etti.ben de hep annemle dedem gibi bi ilişki hayal etmiştim ama nerdeeeeeeeee...sürekli laf sokar benim kii...marlbora sigara içer ama gelinim şunu sever 100 gr alayım şundan demez...maddi durumları iyi değil diye bebeğe de hiçbişey yapmadılar.ama nasıl oluyosa 10 liralık sigaraya para bulunuyo...sevseydim bende koyardım önyargılarım yok.ama o değerde değil benim gözümde...
dualarım onunla allah yardımcısı olsun bir nefeste kurtulsun insallah hayırlısıyla alsın bebeğini kucağına.bademcim sen nerelerdeydin bir ara hiç girmedin foruma yok dimi bir problem:26:Kızlar Yavrus da doğuma alınacakmış bugün,haberiniz olsun,dua istiyor hepimizden..
ahh doğuran doğurana .allah kolaylık versin canım inşallah çok kolay ve sıkıntısız olur doğumun bebeğinde sağlıklı bir şekilde gelir dünyaya.dua edicem senin için hamile duası kabul olurmuş sende kendine et güzelim amanin saatler kaldı çok heyecanlısındır şimdi sengünaydın kızlar yarın saat 8:00'de bende doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
canım bizde de oluyordu o durum 36. haftamda bana sen 35. haftandasın demezmi ama o zaman biraz ufaktı bebek kilo almamıştı doğru düzgün .son kontrolümde 38. haftamdaydım.kilosu da 3200 çıkınca sordum kaçıncı haftam gözüküyor 38. haftandasın dedi.demek bu işler kiloya bakıyor dedim ben de kendi kendime doktor da belirtti zaten bebeğin gelişimine göre bilgisayar kendi hesaplıyor dedi.bu ultrason cihazları 4 kilo doğacak bebeği ancak tam haftasında gösterir dedi .yani normal bir durum güzelim sıkma sen canınıKızlar bişey sorcam benim sipa 37+2 çıktı niye böyle geriden geliyo![]()
Bana geçen hafta gittiğimde 36 haftalık dedi bu cuma gittim 38 dedi bir haftada 2 hafta atladı değişiyor sürekli değerlerKızlar bişey sorcam benim sipa 37+2 çıktı niye böyle geriden geliyo![]()
herkesin hamileliği farklıdır elbette ama ben sıkıntı çekmedim,iyi ki de çalıştım diyorum,5 haftayı aktaracak olmak mutlu ediyor beni.Şimdiden ikinci dönemi düşünüyorum çünkü,heyet ve 40 günlük raporla kapatırım diye düşünüyorum dönemi ama kısmet artık.Çalışabileceksen kesin çalış derim,sonra ufacık bebişi bırakası gelmiyor insanın.
selam canm, ben 32. haftada izne ayrıldım. ama ben müşteri ile yğzyğze kanalda çalıştığım bir işteydim insanlarla uğraşmak beni çok yoruyordu. dayanamayacağımı anlamıştım. şimdi sabahları geç uyandıkça geceleri nadirde olsa bel ağrısı çektikçe ve dışarı hava almaya çıkınca arabaya bindiğimde o küçücük sallantıdan bile rahatsız olunca iyi ki çıkmışım dedim her zaman. ama keşke daha hafif bir işim olsaydı da çıkmasaydım tabiki. işine bağlı bence.
ne oldu bilmiyorum ama sıkma canını sen.iyi olmana sevindim canımeczreyrey sağol canım,çok iyiyim ben,forumda bazı muhabbetler canımı sıkmaya başladı,arada bi girip bakıyorum sadece..
bende dik başlı gelin olmak istemedikçe üstüme geliniyor gibi düşünüyorum sanki kimse beni anlamıyor.benim taviz verdiğim şeyleri farketmiyor sanki yapmak zorundaymışım gibi..birçok avantajımız var maddi yönden hiç sıkıntı çekmiyoruz ama bekarken izmirde olduğum kadar rahat değilim her haftasonu tatilimde konak kemeraltı kordon alsancak gezerdururduk ama şimdi eve hapsolmuş gibi hissediyorum şu an yazarken bile ağlıyorum.biraz maddi anlamda destek olan aileler hayatını müdahele hakkını buluyo kendinde.valla bana karışamaz.hiç eyvallahım olmaz.beni sadece eşim bağlar kaynana kayınpeder boş işş.hayatımda bi yaptırımları olamaz olmadı da.kendi annem babam bile bi yere kadar bişey diyebilir.sırf bu yüzden iki taraftan da uzakta yaşıyoruz ve yaşamak istiyoruz.böyle tek başına takılmak iyii:)
yaa nasil muhabbetler ben ne kacirdimeczreyrey sağol canım,çok iyiyim ben,forumda bazı muhabbetler canımı sıkmaya başladı,arada bi girip bakıyorum sadece..
ne oldu bilmiyorum ama sıkma canını sen.iyi olmana sevindim canım
bende dik başlı gelin olmak istemedikçe üstüme geliniyor gibi düşünüyorum sanki kimse beni anlamıyor.benim taviz verdiğim şeyleri farketmiyor sanki yapmak zorundaymışım gibi..birçok avantajımız var maddi yönden hiç sıkıntı çekmiyoruz ama bekarken izmirde olduğum kadar rahat değilim her haftasonu tatilimde konak kemeraltı kordon alsancak gezerdururduk ama şimdi eve hapsolmuş gibi hissediyorum şu an yazarken bile ağlıyorum.aklıma geldikçe deli oluyorum neyse ben çıkıyorum hiç birşey yemedim sabahtan beri .biraz birşeyler atıştırıp yatıcam hoşçakalın kızlar
simdi anladim....yaa herkesin anlatmak istedigi farkli oluyor..kimisi bize gore gereksiz seyler yaziyor ama onun icin onmeli kimiside dertlerini sikintilarini yazyor paylasmak icin...turlu turlu ben kizmiyorum yaaa...olur oyle muhabbetler..isyerindede ben cok yasiyordum..canım cıvık muhabbetler ve bir türlü sonu gelmeyen sızlanmalar,şikayetler canımdan bezdirdi,olumlu şeyler lazım bize bu saatten sonra,neden okuyup da canımızı sıkalım ki..işte neden bu.