• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

üzüldüm canım senin adına allah kolaylık versin diyorlar ya aileyle evleniliyor gerçekten öyle aile çok önemli bir faktör .bugün pazara gidemedim sabahtan beri ağlıyorum .yok son zamanlarımmış da çarşıda yorulurmuşum da gitmicekmişim pazara. çok üzüldüm kayınpeder böyle demiş tamam iyiliğimi istiyor ama ben kendimi iyi hissetmesem zaten gitmem.azcık kafa dağıtacaktım .bizimkide böyle birisi işte :43: herşeye müdahale.çok üzüldüm eşimde kahvaltı yapıcaktı benim de moralim bozuk diye ben yapmıcam dedim ona hazırlamıştım o da o zaman ben de yapmam dedi kalktı gitti.:43:bana ne oldu neden yemiyorsun neden moralin bozuk deseydi de anlatırdım ama demedi.şimdi moralim çok bozuk kayınvalidemle de konuşmucam beni bıraktı gitti.işimiz var gelsin birşey olmaz dememiş kocasına .evde bende bir temizlik yapmışım sorma o hırsla bütün koltukları kaldırdım ne varsa döktüm çocuğun mobilyaları gelmişti ne varsa çektim yerinden. öyle olmaz böyle olur.:43:

biraz maddi anlamda destek olan aileler hayatını müdahele hakkını buluyo kendinde.valla bana karışamaz.hiç eyvallahım olmaz.beni sadece eşim bağlar kaynana kayınpeder boş işş.hayatımda bi yaptırımları olamaz olmadı da.kendi annem babam bile bi yere kadar bişey diyebilir.sırf bu yüzden iki taraftan da uzakta yaşıyoruz ve yaşamak istiyoruz.böyle tek başına takılmak iyii:)

senin pazara gitmenden kime ne ya,sanki senin aklın yok,rahatsız olsan zaten gitmezsin.Ben de sinir olurum böyle şeylere.

eczreyrey sağol canım,çok iyiyim ben,forumda bazı muhabbetler canımı sıkmaya başladı,arada bi girip bakıyorum sadece..

canım keşke kime kızdığını da yazsan,insan üzülüyor,ben miyim acaba diye,kimse yanlış anlaşılmak istemez.Bir de herkes aynı değil malesef,kimisi öfleyip püflemeyi sever,kimisi de eşine bile dertlenmez ben gibi.

simdi anladim....yaa herkesin anlatmak istedigi farkli oluyor..kimisi bize gore gereksiz seyler yaziyor ama onun icin onmeli kimiside dertlerini sikintilarini yazyor paylasmak icin...turlu turlu ben kizmiyorum yaaa...olur oyle muhabbetler..isyerindede ben cok yasiyordum..

Biz de yaşıyoruz çevremizde ama aynı şeyi defalarca yazmaya gerek yok!! ağrı-sızı hepimizde var,en 36 haftalık hamilelerle dolu bu topik,çocuk doğurmak kolay mı,şükürsüzlük olmamalı!! çocuk sahibi olamasaydık,ya da erkenden doğurup küvözde aylarca kalsaydı çocuklarımız daha mı iyiydi?!! Allah bebeklerin ne zaman geleceğini daha iyi bilir!! Erken doğurmak için heveslenen çok insan var burda,garibime gidiyor cidden!! Ben de çok özledim kızımı,artık doğsun istiyorum,ama zamanında doğsun!! Ben kızıyorum valla,eskiden her gün girer akşama kadar yazardım ama soğudum resmen!! Sızlananlar sızlanmaya devam etsin zaten,yolları açık olsun!! Ben ve benim gibiler olmaz burda,anca moral bozanlar kalır onu da söyliyim!! Ki öyle de oldu zaten!! Sızlanma duvarı topiğine hoşgeldiniz diyorum!!

Biz de yaşıyoruz çevremizde ama aynı şeyi defalarca yazmaya gerek yok!! ağrı-sızı hepimizde var,en 36 haftalık hamilelerle dolu bu topik,çocuk doğurmak kolay mı,şükürsüzlük olmamalı!! çocuk sahibi olamasaydık,ya da erkenden doğurup küvözde aylarca kalsaydı çocuklarımız daha mı iyiydi?!! Allah bebeklerin ne zaman geleceğini daha iyi bilir!! Erken doğurmak için heveslenen çok insan var burda,garibime gidiyor cidden!! Ben de çok özledim kızımı,artık doğsun istiyorum,ama zamanında doğsun!! Ben kızıyorum valla,eskiden her gün girer akşama kadar yazardım ama soğudum resmen!! Sızlananlar sızlanmaya devam etsin zaten,yolları açık olsun!! Ben ve benim gibiler olmaz burda,anca moral bozanlar kalır onu da söyliyim!! Ki öyle de oldu zaten!! Sızlanma duvarı topiğine hoşgeldiniz diyorum!!

Ya arkadaslar bu ne tepki boyle..gecen gunde bu muhabbete sahit oldum girmek istemedim ama laf soylenmiycek gibi degil ki..burda herkes her istedigini yazio..herkes kendine gore hamilelik yasio..kimse sukretmio degil ki cocuklari olduguna yada kimse sagliksiz olsun istemio..bazen insanin canjna tak edio yaziyo..seninde canina tak etmis yazmussin dusunduklerini ne guzel..o insanlarda o sekilde rahatlio yapicak bisiy yok..tv de istemedigin bisiy olunca kanal degistiriosun burdada onu yapicaksin gerekirse..bende sıkıldgm cıvık espriler oluo katilmiorum yazmiorum bisiy..bu bu kadar basitken insanlari sukretmemekle suclamak olmamali bence..

cnm benim yaaa sen yazmak istedigini yaz....sizlanmalari oku gec...bazi hamileler nazli olur...mizirdanir..benimde isyerinde bir hamile kiz vardi bende hamileydim agzimi acip suram agriyor demezdim olaganustu durum olmadikca o dogurana kadar mizirdandi...oda oyle dedim gectim..mesela bende hep aldigimi sattigimi gezdigimi soylemek yazmak istiyorum...oda yzilmiyor alan var alamayan var...enteran bir sancim oldugunda veya sikintim oldugunda size soruyorum..zaten cok fazla yazan biri degilim bazen yazmadan cevabimi bulup okuyup cikiyorum...bebegim burasi kadinlar klubu hersey var....:1::kkk:
bakma sen erken dogum yapmak isteyenlere..bende sezeryan olsun diye ugrasanlara kiziyorum mesela ama tercihi deyip geciyorum..

günaydın kızlar daha doğrusu tünaydın öğlen oldu ama ben yataktan yeni çıktım gece uyuyamıyorum sabahta yatıyorum böyle...

gece oğlum için uyanıyorum ben de,abartıp 1.5 saate bir saat kurup kalkıyorum çünkü oğlum çok deli yatıyor ve üstünü çok açıyor.Biraz tuhaf geliyordur belki ama o hasta olacağına ben sürekli kalkarım,ne yapayım.İnatla o açıyor,ben kapatıyorum :)) İşin kötüsü gündüz de hiç uyumam,alıştım zaten yıllardır uykusuzluğa

Park yatak alan arkadaşlar size bi sorum var

Biz park yatak almıştık, içine visco yatak aldık. onların farklı kalınlıkları var. 5 cmden başlıyo. biz 10 cm aldık,biraz yüksek gibi geldi. siz ne yaptınız?
benimkide 5 cmdi galiba,annem üstüne bide yün yatak yaptı iyi oldu yüksekliği.zamanı gelince alta geçtiğindede ikisinin yüksekliği iyi olur diye düşünüyorum çok alcak olursa yorgan koyarım altına extradan.....

çarşıda gezdim geldim,bugün güneş var,hayret.Kendime cicişler aldım,ama hamile kalmadan önceki bedenime göre,umarım doğumdan kısa bir süre sonra olur.Sonra da kermese uğradım,bir sürü yiyecek aldım,ama aklım hala aşurede,inş biri getirir
canım kimse getirmezse sen yine hazırlardan al yap en azından nefsin körelir biraz şimdi yemedikçe daha çok ister insanın canı.....

günaydın kızlar yarın saat 8:00'de bende doğuma giriyorum dualarınızı eksik etmeyin
canım hayırlı doğumlar inşallah :16::16::16::16::16:

Kizlar tekrar merhaba;

Tum doguranlara doguracaklara allah kolaylik versin..bizde suan kizimla kontrolumuze gidiyoruz..
Bakalim ne soyliycek?

hadi bakalım güzel haberlerle gel canım :16::16::16:

gece oğlum için uyanıyorum ben de,abartıp 1.5 saate bir saat kurup kalkıyorum çünkü oğlum çok deli yatıyor ve üstünü çok açıyor.biraz tuhaf geliyordur belki ama o hasta olacağına ben sürekli kalkarım,ne yapayım.inatla o açıyor,ben kapatıyorum :)) işin kötüsü gündüz de hiç uyumam,alıştım zaten yıllardır uykusuzluğa
annem annem benım.............:43::43::43::43::16::16::16::16::16::16::16:

Herkese merhaba.
Dun sabah saat 8de oglumuz Mert dunyaya geldi. Sagligi yerinde, 51 cm 3600 gram dogdu.
Ben de iyiyim, bugun itibariyle agrilarim bayagi azaldi. Dun dogumdan sonra sut gelmeye basladi ama yeterli olmadi bugun arada mama takviyesi yaptilar. Onun disinda hersey yolunda.
Bugun firsat bulursam dogum hikayeleri kismina daha detayli yazarim.

Herkese merhaba.
Dun sabah saat 8de oglumuz Mert dunyaya geldi. Sagligi yerinde, 51 cm 3600 gram dogdu.
Ben de iyiyim, bugun itibariyle agrilarim bayagi azaldi. Dun dogumdan sonra sut gelmeye basladi ama yeterli olmadi bugun arada mama takviyesi yaptilar. Onun disinda hersey yolunda.

gözünaydın canım,Allahım analı babalı büyütsün kuzunu

Herkese merhaba.

canım gözünüz aydın olsun. maaşallah :nazar::nazar: mert bebişe :nazar::nazar: bol su içmeini tavsiye ederim sana çok iyi geldiğini söylüyolar doğum yapanlar..:34:

herkese merhabalar.biz de doğum yaptık kızlar.kızım ece denizi dün kucağımız aldık çok şükür.3200 gr 51 cm spinal sezeryanla.en kısa zmnda doğum hikayemizle görüşmek üzere

Meraba arkadaslar bnde cuma gunu spınal sezeryanla dogum yaptım bebegın suyu azaldıgı ıcın acele ettık...bebegım 2900gr 48cm dogdu oglusumuzun adı poyraz ılk fırsatta dogum hıkayemı yazcam dogum yapcak arkadaslarında allah yar ve yardımcısı olsun
kızlar gözünüz aydın olsun ne güzel atlattınız darısı bizlere olsun inşallah

Kızlar Yavrus da doğuma alınacakmış bugün,haberiniz olsun,dua istiyor hepimizden..
aaa niye öyle olduki daha beklemiyordum dularımız yavrusla allahım bir avazda kurtarsın inşallah

merhaba aralık anneleri hepinize hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum
ben de kısmetse 2013 şubatta alıcam kızımı kucağıma
şuan çalışıyorum 32. haftama az kaldı bugüne kadar sorunsuz geldik çok şükür inşallah bundan sonra da devam eder
benim size bi sorum olucak
37. hafataya kadar çalışanlar bu süreç nasıldı zorlandınız mı
iyiki iznimi uzatmışım mı dediniz yoksa keşke 32. haftada ayrılsamıydım dediniz
ben bu konuda çok kararsız kaldım lütfen yardım ederseniz çok sevinicem teşekkürler
canım ben eklettim doğum sonrasına hiç zorlanmadım çünkü işim rahat ve bende rahat bir hamilelik geçiriyorum yani işin rahatsa ve kendini iyi hissediyorsan çalış derim doğumdan sonra çok lazım olacak

Herkese merhaba.

gözün aydın burcucum mert bebek hoşgeldin maşallah kilosuda iyiymiş doğum hikayenide en kısa zamanda bekliyoruz

kızlar sizin de karnınızdan ses geliyor mu? İlk hamilelikte yaşamamıştım bunu ama bunda sık yaşıyorum

gece oğlum için uyanıyorum ben de,abartıp 1.5 saate bir saat kurup kalkıyorum çünkü oğlum çok deli yatıyor ve üstünü çok açıyor.Biraz tuhaf geliyordur belki ama o hasta olacağına ben sürekli kalkarım,ne yapayım.İnatla o açıyor,ben kapatıyorum :)) İşin kötüsü gündüz de hiç uyumam,alıştım zaten yıllardır uykusuzluğa[/QUO

benimkide beni aliştırıyo galiba lavaboya kalkıyorum bende 4 kere filan sonra dolabı açıyorum ya bi meyve ya başka bişe yiyip yatıyorum:))

Herkese merhaba.
canım hayırlı olsun rabbim ona hayırlı ömürler nasip etsin oğlunla birlikte huzur içinde olursunuz insallah güzelim ay cok heyecanlandım rabbim sizi korusun kollasın
sütün için kayısı suyu hatta kurusu varsa komposto yaptr ve petibör büskivü ye bol bol ins gelir sütün canım :54::54::54:

Back
X