2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bana da komik geldi bak şimdi,niye öyle demişim ki canım sıkkın değil tatlım,tam tersine keyfim fazlasıyla yerinde,kızıma kavuşacam az kaldı daha ne olsun hormonlar hormonlar he he diyelim geçelim

HEh bak ne güzel sözler bunlar yaa :) seni birazda olsa rahatlatmayı başardım sanırım sevindim keyifli olmana , ve aynen bncede azzz günlerimz kaldı bebişlere daha ne olsun canıııııııım :)

canım çok zorlama kendini bırak dağınık kalsın benimde yapılacak bir sürü işim var erteleyip duruyorum daha hastane çantamı bile hazırlamadım

içim rahat etmiyo işte napıyım kocamada her zaman yap diyemiyorum gerçi yapıyo sağolsun yemeğimi bile.çantamı bende hazırlamadım sadece çantaya koyucam eşyalarımı bebişiminki hazır sadece pişik kremi filan alıcam ufak tefek..

ay sizin kocalar iyi iş,yemek falan yapıyor ne şanslısınız,benimki normal zamanada da elini sürmez şimdi hamileyim halada aynı,dağıtmaktan başka bir iş yaptığı yok adamın.bir kere park yatağı kurdu,bir kerede bebeğin kıyafetlerini ütülüyodum 4-5 parça bişey ütüledi

ben gece nöbetten 1 de falan gelirdim eve hiç bişey yapmadığı için gece yarısı evi toplar temizlerdim,yatmam 3-4 bulurdu sabahta 7 de tekrar kalkıp işe giderdim nöbet çıkışı ertesi gün izin olmuyodu,tembel işte hiç acıma yok,işe başlayınca nolcak hiç düşünemiyorum bile gülüyorum kendi kendime

allah nasip ederde o günleri görürsek oğluma herşeyi öğreteceğim tembellik yasak ona.eşime diyorum inşallah huyu bana çeker diye,çünkü eşimin babasıda aynı oğluda aynı şimdi oğluımuz aynı olursa ben kayınvaldeme kızıyorum,elin kızıda yarın bir gün bana kızar annesi öğretmemiş der

benim eşim yapıyo sağolsun öncedende ev işi yapmazdı zaten sevmiyo şimdi hamileyim diye yapıyo.ama yemek yapar mutfağa girmeyi çok sever önceleri dağıtarak yapardı söyleye söyleye aliştırdım valla başta nasıl aliştırırsan öyle gidiyo canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama başta biraz zorlasaydın sanada yazık.hem iş hem ev çok zor biz çalişan bayanlar için..

Kızlar Yavrus da doğuma alınacakmış bugün,haberiniz olsun,dua istiyor hepimizden..

canım cıvık muhabbetler ve bir türlü sonu gelmeyen sızlanmalar,şikayetler canımdan bezdirdi,olumlu şeyler lazım bize bu saatten sonra,neden okuyup da canımızı sıkalım ki..işte neden bu.

selam canm, inan aynı duyguları bende yaşadım, birbirimizle herşeyi paylaşmak istiyoruz ama bazen moral bozucu olabiliyor heleki şu son ay, yok bi bebeğin başına şu gelmiş, yok bir yakınımın bebeğini kaybettik haberlerinden daha acı hiç bir şey olamaz. benm de çevremde olmuyor değil ama çok lazım değilse duyurmuyorum kimselere. burda daha çok bebek bakımı ile ilgili anektodlar, hamilelik sürecinde yaşananlar paylaşılsa tabi daha iyi olurdu..

işte o yönden ben şanslıyım benimki en büyük çocuk annesi herşeyi yaptırmış iyikide yaptırmış:))

slm..
slm yazıyorum sadece çünkü başka birşey yazmaya çekiniyorum doğrusu.
geçen gün ben ile bir kaç arkadaş tatlı tatlı şikayetlerde bulunmuştuk,kendimizle ilgili.
sonra sabırsızlandığımızdan,bebeklerimize bir an önce kavuşmak istediğimizden falan.
sağolsun yine bir kaç arkadaş bize bayağı bi tepki göstermiş.
yok nasıl anneler olucaksınız yok nasl bebek bakıcaksınız bilmem ne.yani ne alakası var,neyle neyi bağdaştırdınız da böyle şeyler söylüyorsunuz anlamadım?
açıkcası çok kızdım ve kırıldım.
yani burası bir forum ve şu an en çok bizim birbirimize nazımız geçiyor burda.
korkularımızı,hayallerimizi,şikayetlerimizi ve heyecanlarımızı paylaşamıyacaksak kusura bakmayın ben yokum!
ha beni tanımayanlar çıkabilir,eski kullanıcı adım meoww..

Canim umarim yanlis anlamadin..derdim seninle degil olamazda ebruli arkadadin dedigi gibi ortak paydada bulusmus insanlar olarak burdayiz..
Hepimiz hamileyiz..az kaldi..bazilarimizin sabri yok cani az vs vs..sonucta herkes farkli birbirimize benzeyemeyiz..istersek en basindan beri dertlerimzi paylasalim istersek 2gun olsun bu degismez..umarim alinmamissindir..

canmm ama o kadar zamandır hep beraberiz, şimdi neden oluyor bu kopmalar. tabiki şikayetlerinden sızlanmalarından bahsedeceksin. birbirimize şikayetlerimizi söyleyeceğiz ki bir çözüm bulalım çünkü hemen hemen aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi ancak biz anlarız. okumak stemeyen okumaz, ama kalanlar birbirine yardımcı olur. benm de bazen canm sıkılıyor ama bebeklerle ilgili kötü haberler oıkuduğumda, bir tek onları görmek istemiyorum beni kötü etkiliyor çünkü. daha bebişlerimiz doğacak onların yine ortak sorunlarından bazen güzel hebrlerinden bahsedeceğiz. yapmayın yani şurda kalmış kaç hafta..

Allah aşkına!
bnce artık aralık 2012 anneleri ikiye ayrılmış durumda.
biz mızmızlar ve bize katlanamayan diğer anne ve anne adayları.
gerçekten yapılan çok ayıp ve inan ben çok üzüldüm.
artık bu alana girmek istemiyorum,hem girsem ne? kim dinliyor ki?
hatrladığım 2 isim badem30 ve istanbull34..
özellkle badem30 a tepkim! terbiyesizlik yaptığın ortada.
olur hanımlar olur,siz konuşun biz şikayetçiler hiç birşeyimizden bahsetmiyelim..

yazılanlara tepki tabiki olabilir kaç isim varsa o kadar farklı kişilik var burda, ben de sana moral vermek istedim ama sinirlisin anlaşılan. forumdan bir arkadaşa terbiyesizlik yakıştırmasına gelince ise hiç yakıştıramam bu kelimeleri. hepimiz burda çok yüce bir sebep için bulunuyoruz. mucizelerimiz için burdayız. kişiselleştirerek gergin ortamlar yaratmayalım lütfen.

aralık anneleri neler oluyo burada nazarmı değdi. herkes çok hassas bu dönemde lütfen birbirimize bişeyler sölerken daha dikkatli olalım. kimse kimseyi üzmesin. herkes herşeye cevap vermek zorunda değil lütfen daha dikkatli ve hassas olalım. doğum yapacak olan arkadaşlarım yavrus, fd01 ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar Allah kolay doğumlar nasip etsin. doğuma girerken bizide dualarınızda unutmayın inşallah.

terbiyesizim haa bu forumda kim kimin ne olduğunu biliyo lovepinkk hanım,bunu söyleyerek kimin terbiyesiz olduğunu kanıtlamış oldun zaten!!

ben ve bnm gibilere annelik ve hamilelik yakştırlmazken bnm verdiğim tepkiler mi yanlş?
yapılanlar terbiyesizlk evet..
isteyen okumaz,isteyen yorum yapmaz.
yani ne diye tutupta hepimiz için kısa bir süre kalmşken bu şekilde davranılıyor ben anlamş değilim.
gerginliği yaratan ben değil,bize tepki gösterenler.
oldu o zaman o bayanlar konuşsun biz dinliyelim.
adalet mi bu?

Son düzenleme:
terbiyesizim haa bu forumda kim kimin ne olduğunu biliyo lovepinkk hanım,bunu söyleyerek kimin terbiyesiz olduğunu kanıtlamış oldun zaten!!

ay güldürme beni!
resmen taarruza geçmiş gibi davranıyorsun.
dün nerdeydiniz yok klavyeniz mi bozuktu falan demişsin.
bu ne ya?
dün de gördüm yazılanları ama bnm için güzel bir gündü ve üstünde durup canımı skmak istemedim.
ama unutmadım da söylenilenleri.
gerçi hala eski sayfaları tam net karıştrmadım sadece hatrladklarım üstüne konuştum.

kimse sana şikayet etme, bişeyinden bahsetme burda demiyor.
sen sorunu soruyorsun, cvplarını okumuyorsun bile,
yada soruna cvp verdiğimizde sana başka bişey sorduğumuzda onada cvp vermiyorsun..

ayrıca biraz daha düzgün konuşmaya davet ediyorum seni,
yazdıklarını da yaşının küçüklüğüne veriyorum canım...

Hayırlı Olsun canım Allah analı babalı büyütsün darısı bütün hamilelerin başına

e öyle deniyor işte?
ben mümkün olduğunca takip etmeye çalışıyorum sorularımı da.
gayet düzgün konuşuyorum,yanlş davranan sizlersiniz.
ayrıca akıl yaşta değil baştadır.
ben ve bnm gibi size kızan,kırılanların olgunluğu ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…