• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kizlar yarin 7:30da hastaneye yatis yapiyorum..bugun tusede 2cm acilma,nst de de surekli ama duzensiz sanci cikti..
Kizim 4100cikti olcumde ama 3600-4200araliginda beklio dr..suyum cok fazla oldugu icin sancilarin agrisini hissetmiomusum:S
yarin ilk once su kesemi patlatip suni sanciyla normal dogum baslaticak eger acilma olmazsa sezeryana gecicez..en azindan normal dogumu denemis olucam
Cunku dr um ben senin yernde olsam normali denerdim.diyerek heveslendirdi.. yarin her turlu kizim kucagimda olucak..darisi basiniza:)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, senin ve bebeğin için hangi doğum şekli hayırlısıyla o kısmet olur inşallah... Bizim için de dua et...

merhaba ;

ocak ayı anneliğinden aralık ayı annesi olucakmışım ,ethicada doğum yapan var mı aranızda,eğer beklersek norml doğum riski olabilir dedi ,keşke 21 aralık olsaydı diyorum içimden ,erken yumurtladığım için ,normal doğum tarihim 03-06 ocak gibiydi :)))

sezeryanda 2 gece kalınıyor mu?yoksaa bi gece yeterli mi ?

göğüs uçlarınız için krem kullanmaya başlayanlar oldu mu ,ben 10 gün sonra falan alıcaktım kremi ama hemen almam gerekiyor galiba ?

sütüm gelmezse diye çok üzülüyorum :((

Ethica 'da kuzenimin arkadaşı normal doğum yapmıştı. Çok iyi değilmiş Normal doğum yapılan yer. Steril değilmiş, kapı herkese açılıyomuş. Sancı çekerken dışarda bekleyenler sesi duyuyolarmış. Ve en önemlisi çocuğun hazırlandığı yer camlı değilmiş, yıkanırken falan yakınları izleyemiyolar ve fotoğrafçıyı bile o kısma almıyolarmış...

Sütün gelmesi olayı da plesanta alındıktan sonra hormonlar salgılanmaya başlıyomuş. Benim 14 haftalık sonlanan bir hamileliğim oldu ve sütüm gelmişti. Sadece sabır gerektiriyo sürekli emzirme denemelerine devam etmek lazım diyolar....

Kizlar yarin 7:30da hastaneye yatis yapiyorum..bugun tusede 2cm acilma,nst de de surekli ama duzensiz sanci cikti..
Kizim 4100cikti olcumde ama 3600-4200araliginda beklio dr..suyum cok fazla oldugu icin sancilarin agrisini hissetmiomusum:S
yarin ilk once su kesemi patlatip suni sanciyla normal dogum baslaticak eger acilma olmazsa sezeryana gecicez..en azindan normal dogumu denemis olucam
Cunku dr um ben senin yernde olsam normali denerdim.diyerek heveslendirdi.. yarin her turlu kizim kucagimda olucak..darisi basiniza:)

selam
allh kolaylik versin insallah bebegin ve sana saglik diliyorum

slmm kizlarrr:3:dogum yapan herkese gozunuz aydin diyorummm,darisi bizlerin basina inssss:16:
bugunlerde dr a giden herkesede hayirlisi siyorum herkesin gunleri artik belirleniyor ne guzelll:16:
ama kizlar benim anlamadigimmmm cogunuzun sezeryan olucak galibaaaa:26:
kayram senin yazdiklarinida okudummmm,ama katilmiyorummmmmm:50:
benim iki kizim normal dogurdum suanda kismetse oglumu normal dogurmak icin bekliyorummmmm:16:
ve inanki normal kadar dogal adi ustunde normal guzel bisey yok bence:49:
hem herkesinki 12 saat surmuyoki,senin etrafindakiler belkide istisna dogumlari zor gecenler bence
bak benim eltim ilk bebegi sezeryan oldu bebegi 8 aylik hala arasira agrilarinin oldugunu soyler
mesela emzirme konusunda emziremedi bebegini,eve geldiginde haftalarca egilemiyodu dikislerinden dolayi
normalde ise enfazla bi haftada dikislerin iyilesirrr,yani ben cok memnum kaldim dogumalrimdan
tercih meselesi tabi,ha bebek tersse yada baska problemler varsa tabikide sezeryan yapilir ama bence
normal dururken sezeryan olunmasi yanlisss:26:

bencede cnm inanki suni sanci verilince biraz cekiyosun ama bebegini aldiginda kucagina hepsi bitiyooo:49:
inss kolay bi dogum olur bebisini saglikli bi sekilde kucagina alirsin:16:cnm peki bisey sorucam sanaaa
acilman varmis akintin falan olmuyomuydu yada sancilarini hissetmiyomuydunnn:44:

hadi hayırlısı canım sağlıkla al kucağına inşallah az sancıyla bi avazda

canmm sağlıkla al inş kucağına, doğum hikayeni bekleriz:)

Merhaba tatlı annişler...:49: geçmişe henüz pek bakamadım doğuma kimler gidiyor bugün acaba?
çarşıya çıktım kendime bebişe bi kaç kıyafet aldım yorulmuşuz çok.doğumuma 2 hafta kadar var diyince şaşırıyo insanlar,iyi çıkıp gezebiliyosun hala diye :1: napim ama doğumdan sonra kolay kolay çıkamayız ki artık böyle.bi yandan da korkuyorum suyum falan gelivercek çarşı ortasında diye :52: :1:

beni de gören doğurcaksın heralde diyor. ben çok çıkamıyorum arabaya azcık binmek bile sarsıyor.

cnm Allah yardımcın olsun ne mutlu sana çok merak ediyorum doğum hikayeni dualarım sizinle habersiz bırakma...

Hangisi daha hayirli olucaksa oyle al kucagina bebegini canim,guzel haberlerle ve hikayenle dön..hayirli dogumlar.

Allah yardımcın olsun cnm iyi bekledin ama bi avazda alırsın inşAllah yavrunu kucağına bebeğin iri olmasına rağmen normali istemen takdire şayan inşAllah kolay olurda mükafatını hemen alırsın çünkü normal doğum çokkkkkkkkkkkkk güzelllllllllllllll benimki öyleydi ha ben sancı çekmedim saatlerce sancı aralarında belimi ovuyorlardı çünkü nefes alamıyordum oksijen taktılar bana o anda keşke sezeyan olsaydım dediğim oldu ama sonrsı kuş gbi oldum bebeğimi gördüğüm an herşeyi unuttum iyikide korkunç doğum hikayeleri dinlememişim ama güzel olanlar anlatılmalı pozitif bi şekilde bence herkese hayırlı kolay doğumlar diliorum en önemlisi Allah hayırlı evlatlar olmasını nasip etsin

allahyardımcın olsun canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi ihmal etme :34:

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..yarın hepiniz için dua edicem aklımdasınız:)

merhaba canım ben bir doğum yaptim sana bi öneride bulunucam kolay doğum için

önerilere açığım..bekliyorum :)

slmm kizlarrr:3:dogum yapan herkese gozunuz aydin diyorummm,darisi bizlerin basina inssss:16:
bugunlerde dr a giden herkesede hayirlisi siyorum herkesin gunleri artik belirleniyor ne guzelll:16:
ama kizlar benim anlamadigimmmm cogunuzun sezeryan olucak galibaaaa:26:
kayram senin yazdiklarinida okudummmm,ama katilmiyorummmmmm:50:
benim iki kizim normal dogurdum suanda kismetse oglumu normal dogurmak icin bekliyorummmmm:16:
ve inanki normal kadar dogal adi ustunde normal guzel bisey yok bence:49:
hem herkesinki 12 saat surmuyoki,senin etrafindakiler belkide istisna dogumlari zor gecenler bence
bak benim eltim ilk bebegi sezeryan oldu bebegi 8 aylik hala arasira agrilarinin oldugunu soyler
mesela emzirme konusunda emziremedi bebegini,eve geldiginde haftalarca egilemiyodu dikislerinden dolayi
normalde ise enfazla bi haftada dikislerin iyilesirrr,yani ben cok memnum kaldim dogumalrimdan
tercih meselesi tabi,ha bebek tersse yada baska problemler varsa tabikide sezeryan yapilir ama bence
normal dururken sezeryan olunmasi yanlisss:26:

bencede cnm inanki suni sanci verilince biraz cekiyosun ama bebegini aldiginda kucagina hepsi bitiyooo:49:
inss kolay bi dogum olur bebisini saglikli bi sekilde kucagina alirsin:16:cnm peki bisey sorucam sanaaa
acilman varmis akintin falan olmuyomuydu yada sancilarini hissetmiyomuydunnn:44:

geçen hafta yapılan ilk tuşeden sonra akıntım çoğalmıştı ama suyum veya nişanım gelmedi..kasılmaları hissediodum ama suyum fazla olduğu için bebeğim kafasını tam olarak yoluna oturtamıomuş dolayısıyla bende o baskı ve ağrıyı hissedemiomuşum..o yüzden ilk önce su kesemi açıcakmış bakalım..yaşayıp görces..hep normal doğum istemiştim bebeğim biraz iri olduğu için tereddütlüydük dr umla..en azından denemeden sezeryana girmiyceğim için çok sevinçliyim..umarım normal doğumu başarabiliriz kızımla :)

kayınvalidem komşu çağırmış oraya gitti.bana sen de gel hazırlan dedi.ama trip attım.kocan pazara bırakmadı komşuya da bırakmaz ben gelmicem dedim.yok ,o arabayla gitcen rahatsızlanırsın diye bırakmadı çarşıya dedi.ama ben aldırış etmedim tabi.evde yalnız mı kalcan olmaz öyle dedi. e gündüz sen çarşıdayken kaldım ya ,şimdide kalırım yalnız dedim ..gözlerim doldu ağladım namazı zor kıldım ağlamaktan . bu aralar çok duygusalım.eşimde dkkanda evde bir başımayım ne zormuş yalnızlık kasvet doldu içime.gündüzden beri yatıyorum sinirime.acaba çok mu abartıyorum.ama çok müdahale ediyor kayınpederim .kayınvalideme de söyledim bu kadar müdahale olmaz dedim.oofoof çok kasvetliyim bugün buhranlardayım

güzel günler bizi bekler inşALLAH Allahın mucizelerini kucağımıza alırız inşallah daha çok dua edelim arkadaşlar hemde birbirimize daha çok çünkü birbirimize ettikçe meleklerde bizim için edermiş allahım ona daha çok ver diye......bilmem doğrumu ama benim hoşuma gidiyor daha çok pozitif düşünmemei sağlıyor.

kayınvalidem komşu çağırmış oraya gitti.bana sen de gel hazırlan dedi.ama trip attım.kocan pazara bırakmadı komşuya da bırakmaz ben gelmicem dedim.yok ,o arabayla gitcen rahatsızlanırsın diye bırakmadı çarşıya dedi.ama ben aldırış etmedim tabi.evde yalnız mı kalcan olmaz öyle dedi. e gündüz sen çarşıdayken kaldım ya ,şimdide kalırım yalnız dedim ..gözlerim doldu ağladım namazı zor kıldım ağlamaktan . bu aralar çok duygusalım.eşimde dkkanda evde bir başımayım ne zormuş yalnızlık kasvet doldu içime.gündüzden beri yatıyorum sinirime.acaba çok mu abartıyorum.ama çok müdahale ediyor kayınpederim .kayınvalideme de söyledim bu kadar müdahale olmaz dedim.oofoof çok kasvetliyim bugün buhranlardayım

cnm kıyamam olur öyle arada insanın içi sıkışır bak ne güzel namazda kılmışsın ewet bu kayınpederlerin karışmasına her şeye ben de kızarım kaynana olsa neyse kadın kadına yine söyler ,fikir verir ama erkeklerin kadın işlerine karışmasına bende kızıyorum:(((((

valla bende kulalnıcam yasak oldunu sanmıyrm çünkü hem koltuğa monte edileblyror hem ana kucağı- oto koltuğu diye geçyo bunlar...

Valla ben de kullanmamak yasak diye biliyorum Çocuğun kucakta taşınmaması onun içinde olması gerekli. 0-13 kilo hem oto koltuğu hem pusete monte ediliyo diye satmıyolar mı niye yasak anlamadım.

Konuyu görünce yazmak istedimm..Bende mayıs annesiyimm kızım şimdi 6 ayını bitiricek inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınızz

Back
X