ay canım benim nasıl birşeydi gelen şey bendede sümük gibi bir şey geliyor ama kanlı değil .hadi hayırlısı insallah hayırlı haberlerle git gel bekliyoruz seni bizi habersiz bırakma canım
kız niyetleri yok pek hala sancım var ama ne artıyor ne eksiliyor ne olacak sonumuz bizim :26:bi biz kaldık kuzummmmmmmmmm
keşkee gelseler bugünn keşkeeee
aynen kız daha doğuramadık :) normal doğum yolu gözleyenler beklemede.anam yok daha oflu ile eczreyrey daha dogurmamis yalniz seastire nin nisani gelmis oda bugun veya en gec 3 gune dogum yapar halbuki ben vardim ondan once....varya hamilelikte buda varmis ama ben ondan once dogum yapacaktim demek allahim bunlar hep sabirsizliktan heyecandan
kız o adet sancısı bende de var dün gece 4 ten beri çekiyorum.sabah biraz daha azdı şimdi yine geceki gibi fazla.ama dayanabiliyorum.sırtım da çok ağrıyor .benim doktorum demişti ki.karnın bir kasılır taş gibiolur sonra yumuşar sonra tekrar taş gibi olur ağrı vurur.sonra yine yumuşar bu aralıklar 10-15 dk da bir olursa doğuruyorsun demektir demişti bende daha bu şekilde olmadı hiç ben sadece belimden kasıklarıma yayılan adet sancısı çekiyorum senin gibihanımlar selam hepinize dün gece sabaha kadar adet sancısı şeklinde sancım oldu dedim artık yumurta deliğe dayandı doguruyorum heralde ama yanlış alarmmış ben bişey merak ediyorum illa gercek dogum sancısı beldenmi gelir kasıklardan gelen hep yalancı sancımıdır
ayy ne güzel bir bebeğimiz daha oldu kendim doğurmuş gibi sevindim ya allah kolaylık versinb şifa versin tez zamanda kavuşsunlar birbirlerine insallah demek hemen nişandan sonra doğum yapmış sancısı mı gelmiş ki ayy çok heyecanlı yakızlar seastirede doğum yapmııııışama yiğit paşa hızlı nefes aldığı için yoğun bakımdaymış hala görememiş bebişini
allah başka sıkıntı vermesiiin dua edinde yiğit bebek biran önce anneciğine kavuşsun
cnmmm gunun doldu
ne zaman gıdıceksın tatlım
en gec 3 gunde bı gıt cnm derım
ve yenı hastanede doğum yapmanı ısterım cok temız ve calışanlar sırket calısanı guleryuzluler
Rüyamda görmüştüm 12.12 de doğum yapıyorum ama olmadı kısmet değilmişGece de o kadar sıktım ki kendimi bilinçaltıma yerleşti sanırım 10 seer lavaboya kalkmışımdır suyum mu geldi diye ama nerdeee
Bugün doğum yapan bi hayli arkadaşımız var, Hepsi hayırlı sağlıklı olsun, analı babalı büyüsün, uslu akıllı bebekler olsunlar inşallahhhh.
Darısı da biz kalanların başına tez zamandaaa hayırlısıyla
canım bilmiyorum ki sancı gelmeden gitmeyi pek düşünmüyordum doktora ama herkes birşey olur allah korusun 9 ay karnında taşıdın git doktora diyor.yarın sabah izmirden annem gelecek allah kısmet ederse .cuma günü gideriz doktora eğer bizim oğlan daha önce gelmeye kalkmazsa :26: hangisi eğitim araştırma mı .ya doğum evinde ebe ayarladık tanıdık sanırım orda olucakcnmmm gunun doldu
ne zaman gıdıceksın tatlım
en gec 3 gunde bı gıt cnm derım
ve yenı hastanede doğum yapmanı ısterım cok temız ve calışanlar sırket calısanı guleryuzluler
Selam kizlar nasilsiniz songulcum yakaladım seni oflu seni de hahaaa
canım bilmiyorum ki sancı gelmeden gitmeyi pek düşünmüyordum doktora ama herkes birşey olur allah korusun 9 ay karnında taşıdın git doktora diyor.yarın sabah izmirden annem gelecek allah kısmet ederse .cuma günü gideriz doktora eğer bizim oğlan daha önce gelmeye kalkmazsa :26: hangisi eğitim araştırma mı .ya doğum evinde ebe ayarladık tanıdık sanırım orda olucak
sagol cnm benım ıyıyım bakım dedım kızlardan doğuran varmı
sen nasılsn
kızlar seastirede doğum yapmııııışama yiğit paşa hızlı nefes aldığı için yoğun bakımdaymış hala görememiş bebişini
allah başka sıkıntı vermesiiin dua edinde yiğit bebek biran önce anneciğine kavuşsun
ah canım üzülme ne olursun sakın ara verme allahtan ümit kesilmez hem doktor hiç ümit yok dememişki tüp bebekle hamile kalan birsürü insan var.vercek olan rabbim.sakın ümitsizliğe kapılma ve ağlama.dua et bol bol .ya kanalların da kapalı olsaydı ne yapacaktın o zaman .hamd olsun de buna da şükür de.sakın isyan etme.tüp bebek deneyin zaman kaybetmeden rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda güzel haberler alır sen de evladına kavuşursun sağ salimiyi akşamlar kızlar ne güzel haberler var oyle ben size güzel haberler veremiycem hsg filmim çekildi mavfoldum kollarım delik deşşik oldu amakanllarım açık cıktı fakat rahmim çökük çıkmış hamile kalsamda düşürürmüşüm moral sıfır yani normal doğumda olmazmış tüp bebek dedi dr galiba ben ara vericem bilemiyorum kafam çok karışık
evet canım birkaç tanıdık var hatta insallah iyi olucak herşey aynen anneannesini bekledi sanırım sancım var ama gece doğar mı bilmiyorum.sancıları sıklaştırıcı birşey olsa keşke kendime serum mu bağlasamcnm doğru dıyolar bı zaman sonra bebk sıkıntıya gırebılıyo cunku
bence bızım oğlumuz ananesını bekledı bak gelsın anane cumaya bıle kalmaz doğum
doğumevınde ebe ayarlamanıza sevındım cnm o olmasa bıle arkadaşlarını yönlendırır en azından
ınan doğumevınde tanıdık olması ılgı alakada degışım saglıyo
ah canım üzülme ne olursun sakın ara verme allahtan ümit kesilmez hem doktor hiç ümit yok dememişki tüp bebekle hamile kalan birsürü insan var.vercek olan rabbim.sakın ümitsizliğe kapılma ve ağlama.dua et bol bol .ya kanalların da kapalı olsaydı ne yapacaktın o zaman .hamd olsun de buna da şükür de.sakın isyan etme.tüp bebek deneyin zaman kaybetmeden rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda güzel haberler alır sen de evladına kavuşursun sağ salim
isyan etmiyorum canım ama ameliyat önce sonra tüp bebek dedi dr fakat yumurta rezervim azmış 4 tane yumurtam kalmış olmayabilir dedi dr çok ümitsizim eşimle konuştuk psikolojim bozuldu bayağı ayrılabiliriz belki çok kötüyüm anlıcanız
cnmmmm daha 6 saatten fazla zamanın var unutma
rabbım bı hapsurukta kurtarsın
amııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnvalla 6 saatten fazla zaman var haklısında bende tık yokNapalım allahtan hayırlısı inşallah, geç olsunda güç olmasın. Bi hapşurukta kurtarsın lafı süperrr çok hoşuma gitti. O zaman ağız dolusuyla aaammmiiiiinnnn diyelim hepimiz için
kız niyetleri yok pek hala sancım var ama ne artıyor ne eksiliyor ne olacak sonumuz bizim :26:
aynen kız daha doğuramadık :) normal doğum yolu gözleyenler beklemede.seastire de doğurdu darısı başımıza artık :)
kız o adet sancısı bende de var dün gece 4 ten beri çekiyorum.sabah biraz daha azdı şimdi yine geceki gibi fazla.ama dayanabiliyorum.sırtım da çok ağrıyor .benim doktorum demişti ki.karnın bir kasılır taş gibiolur sonra yumuşar sonra tekrar taş gibi olur ağrı vurur.sonra yine yumuşar bu aralıklar 10-15 dk da bir olursa doğuruyorsun demektir demişti bende daha bu şekilde olmadı hiç ben sadece belimden kasıklarıma yayılan adet sancısı çekiyorum senin gibi
ayy ne güzel bir bebeğimiz daha oldu kendim doğurmuş gibi sevindim ya allah kolaylık versinb şifa versin tez zamanda kavuşsunlar birbirlerine insallah demek hemen nişandan sonra doğum yapmış sancısı mı gelmiş ki ayy çok heyecanlı ya
anım maşallah bebeğine ben sana birşey sormak istiyorum doğumdan sonra kaç kilo verdin
kız seastireee sende mi doğuruyon..
depresyona giricem şimdi hee..
benim ortada gebelik takvimi bile kalmamış baksanıza
kıslar guguşumun halısı nasılll :)Eki Görüntüle 574934
Kızlar 2 arada kalmış durumdayım yaşadığım şehirde doğum yapmamak için memlekete geldim şükür doğum yaptım 1 haftadır fena yatıyorum neyseki bugün iyiyim ama sorun şu kayınvalidemgilde kalıyoruz ve ben orda yatıyorum haliyale annemde hem bana destek olmak için hemde torunu geldi sonuçta onun için arada burda kalıyo yalnız kayınvalidemgilin bi huyu var hep öle olur bikaç gün böle geçtikten sonra misafirlik surat asmaya evde muhabbet etmemeye başlarlar benim anneminde bi huyu var çok sinirli alıngan hemen herşeyi takar söler hal böle olunca dün akşam evde durumlar gerildi annem sabah küserek evine gitti allah aşkına napıcam ben pişman oldum burda doğurduğuma başımı kaldıramıyorum ona mı yanayım yoksa şu halimde çevremdekilerin anlayışsızlığına mı
kızlar seastirede doğum yapmııııışama yiğit paşa hızlı nefes aldığı için yoğun bakımdaymış hala görememiş bebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?