- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
CNN gıt Dr a bı kontrol ol gunünde bıtmış alsınlar bebişini ya bı arkadasın tanıdığı da böyle olmuş kordonda sıkışmış cocuk ondan ınemıyomş aşağı sag doğdu ama 2gun sonra ölmüş;((hadı duşunu al gıt CNm bnm yatırsınlar sancımı takıyorlar napıyosalar yapsınlar ztn gelişimi artık cok yavaşladı durmasının bı anlamı yok;((
kıslar guguşumun halısı nasılll :)Eki Görüntüle 574934
.......
Çooooook güzeeeelll nerden aldıııın?
Bizde alabilir miyiz?
Teşekkürler canımmmmunnado dan bugün aldım başka almıştım bugün bunu görünce değiştirdim bunu aldım beğenmene sevindim al tabi kıs sende :)
Kızlar 2 arada kalmış durumdayım yaşadığım şehirde doğum yapmamak için memlekete geldim şükür doğum yaptım 1 haftadır fena yatıyorum neyseki bugün iyiyim ama sorun şu kayınvalidemgilde kalıyoruz ve ben orda yatıyorum haliyale annemde hem bana destek olmak için hemde torunu geldi sonuçta onun için arada burda kalıyo yalnız kayınvalidemgilin bi huyu var hep öle olur bikaç gün böle geçtikten sonra misafirlik surat asmaya evde muhabbet etmemeye başlarlar benim anneminde bi huyu var çok sinirli alıngan hemen herşeyi takar söler hal böle olunca dün akşam evde durumlar gerildi annem sabah küserek evine gitti allah aşkına napıcam ben pişman oldum burda doğurduğuma başımı kaldıramıyorum ona mı yanayım yoksa şu halimde çevremdekilerin anlayışsızlığına mı
kıyamam canım ya aynı sorun bende de var sütüm az denemediğim şey kalmadı
rezene ısırgan otu semiz otu vs ama malesef aynı az çok üzülüyorum rabbim bol süt versin hepimize
ayy 1 günüm var hiç sancı falan da yok şaka gbi.......
simdiye kadar olan zaman nasil gecti anlamadim ama su son haftalar gecmek bilmiyor.....herkes ne zaman doguracan artik diyor...benim kiz herhalde yerini sevdi sanci yok birsey yok yarin 39.haftaya giriyoruz....acaba ne zaman nisan gelicek veya suyum gelicek diyede bekledigim oluyor....
hadi kizim benim.. hayirli bir seklide saglikla gel kucagima babanla ben sabirsizlikla seni bekliyoruz...
oflu dogurdumu acaba....bu arada bugun dogum yapacaklar vardi 12.12.12 ne guzel tarih sansli bebekler ve anneleri
Herkese merhaba kızlar benim oğlan beni üzdüğünden ve gelen giden olduğundan dolayı bir türlü giremedim nete...
Size benim ufaklığı şikayet edeyim ilk başta tek gögsümü emdi yara oldu diğerini almadı bir türlü doktora kontrole götürdük...
Sarılık yok ama kan şekeri düşmüş aç kalmış dedi mama vermeye başladık bu defada hiç emmedi...
Gögüslerim şişti ağrımaya başladı tabi mamaya alışacak diye de çok üzülüyordum...
En sonunda elektrikli emzirme pompası aldık sağıp biberonla veriyorum...
Emmesi için ne yapmam gerek fikri olan var mı çok mızmızlanıyor emmek çok zor geliyor
kuzum işte ne su ne nişan bişey yokkisancı bekleme canım benimde nişanım gelmişti sonrada suyum hatta 1cm açılmam bile vardı ben sancı çekmedim nstde var görünüyordu ama ben hissetmiyordum oyüzden sezaryene aldılar
anam yok daha oflu ile eczreyrey daha dogurmamis yalniz seastire nin nisani gelmis oda bugun veya en gec 3 gune dogum yapar halbuki ben vardim ondan once....varya hamilelikte buda varmis ama ben ondan once dogum yapacaktim demek allahim bunlar hep sabirsizliktan heyecandan
hadi hayirlisi varya girince sana bakiyorum birde senin gibi olan bir arkadas daha var ona...senin dedigin gibi insan bir beklenti icinde oluyor ama vardim ondan once diyekuzum işte ne su ne nişan bişey yokki
doktor da cuma çağırdı aksi bişey olmadığı suredce..
yaaa işteee ne kadar moral bozucu durum dimi
Ayyynen cnm günler geçmek bilmiyo orası ayrı bide bn normal doğum bekjlediğim için daha heycanlı oluyo tabi saati zamanı allah biliyo :) sende normal beklıyosun galiba. Siteden haber aldığm kadarıyla çoğunluk hep sezeryan . Mecburi olanlarda illaki olmuş ama tercih çok var yaa. Bende normalden korkuyorum aamaaa sezeryanda korkulmayacak gibi diil bence düşününce. Ama hakkımızda hayırlısı olsun hangi doğum şekli bizim için iyiyse öle olur inşallah canım..
hadi hayirlisi varya girince sana bakiyorum birde senin gibi olan bir arkadas daha var ona...senin dedigin gibi insan bir beklenti icinde oluyor ama vardim ondan once diyene yapalim bizimkiler ne yapicaz burda ekmek elden su golden diyorlar herhalde....
evet cnm normal dogum insallah benimki sezeryan olsaydi bu hafta alicakti dr.ama normal oldugu icin prensesin durumuna yani rabbimin taktirine bagli...sezeryani tercih olarak gormek aslinda akil kari degil ama nedense hamile oldugunu ogrenir ogrenmez ben normal yapamam sezeryan olsun diyen evet cok fazla maalesef...acil bir durum olmadigi surece sezeryan olmamali bence..rabbim dogal bir surec vermis adi ustunde normal normali bozmak bizi bozar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?