azıcık belim ağrıyoo sonra geçiyo.........
bide herkes soruyo dogurmadın mı diye daha cok sınır oluyorummmmmmmm
Kızlar 2 arada kalmış durumdayım yaşadığım şehirde doğum yapmamak için memlekete geldim şükür doğum yaptım 1 haftadır fena yatıyorum neyseki bugün iyiyim ama sorun şu kayınvalidemgilde kalıyoruz ve ben orda yatıyorum haliyale annemde hem bana destek olmak için hemde torunu geldi sonuçta onun için arada burda kalıyo yalnız kayınvalidemgilin bi huyu var hep öle olur bikaç gün böle geçtikten sonra misafirlik surat asmaya evde muhabbet etmemeye başlarlar benim anneminde bi huyu var çok sinirli alıngan hemen herşeyi takar söler hal böle olunca dün akşam evde durumlar gerildi annem sabah küserek evine gitti allah aşkına napıcam ben pişman oldum burda doğurduğuma başımı kaldıramıyorum ona mı yanayım yoksa şu halimde çevremdekilerin anlayışsızlığına mı
simdiye kadar olan zaman nasil gecti anlamadim ama su son haftalar gecmek bilmiyor.....herkes ne zaman doguracan artik diyor...benim kiz herhalde yerini sevdi sanci yok birsey yok yarin 39.haftaya giriyoruz....acaba ne zaman nisan gelicek veya suyum gelicek diyede bekledigim oluyor....
hadi kizim benim.. hayirli bir seklide saglikla gel kucagima babanla ben sabirsizlikla seni bekliyoruz...
oflu dogurdumu acaba....bu arada bugun dogum yapacaklar vardi 12.12.12 ne guzel tarih sansli bebekler ve anneleri
Kizlar napyonuz bisey sorcam kvalidemde kaliyorum dun bi uzum hosafi yapti sut olsun diye aksamdan beri hem ben hemde kuzum iflah olmadi karin agrisindan oluyorum ben simdi kuzumda bi gecede 5 kez kaka yapti,,, ondan mi etkilendik siZce??
ayyy evet yaaa yokmu oyle soranlar insan oracikta dogurup iste dogurdum diyesi geliyor...
sen bosver dersinki biz oglumla boyle mutluyuz benim oglum masrafsiz bez derdi yok agladi susmadi gaz derdi yok dersin...gecen komsuya ben oyle dedim boyle daha iyi iste derdi yok tasasi yok dedim...
cnm saka bir yana haftani doldurdun ya su oraninda onemli haftasi gecenlerin suyunda azalma durumu oluyor sanci olmasa veya suyun gelmesede...benim arkadasiminda haftasi gecti sanci yok birsey yok bakmislarki suyu bitmis sunu sanci ile dogum yaptirildi...
canım benim çok sağolyavruscum inş düzelir bebişin canım
kıyamam kuzuma ne zor günler geçirdiniz allah bilir emmeme sorunu çok kötüslm kızlar doğuran arkadaşlar bebişiniz hayırlı olsun geçmişe bakacak hiç vaktim yok
çünkü bende doğdu doğalı kızımın sorunlarıyla uğraşıyorum
yavruş canım seni çok iyi anlıyorum
benim kızda sarılık oldu daha atlatamadı
meme ememiyor doymuyor huzursuz
mama aldım takviye kabız yaptı huzursu
mamayı değştirdim markasını şimdi kabızlık geçti
hafif sarılığı var bide emmeyi becerebilse sütüm çoğalsa
keşke çok zor doğdu doğalı başından ayrılamyorum
sütüm az kendiside az emebiliyor hepsi ayrı bir sıkıntı işte
sütü az olan anneler SMA gold mama kabız yapmıyor birde anne sütüne en yakın mamaymış bilginize
hadi kız gözünaydın demek kavuşuyosun kokoş kızınakızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bugün kontrolüm vardı biliyorsunuzzzzzzzzzzz
nts de sancım yüksek cıktııııııı
yarın sabahtan sezeryana gireiyorum dua edin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
işte canım su önemli :)
benim bebeğin suyu da iyiymiş.
doktor o yüzden böyle rahat..
suyunda azalma olsa çoktan doğurturdum seni dedi zaten
hadi hayirlisi varya girince sana bakiyorum birde senin gibi olan bir arkadas daha var ona...senin dedigin gibi insan bir beklenti icinde oluyor ama vardim ondan once diyene yapalim bizimkiler ne yapicaz burda ekmek elden su golden diyorlar herhalde....
evet cnm normal dogum insallah benimki sezeryan olsaydi bu hafta alicakti dr.ama normal oldugu icin prensesin durumuna yani rabbimin taktirine bagli...sezeryani tercih olarak gormek aslinda akil kari degil ama nedense hamile oldugunu ogrenir ogrenmez ben normal yapamam sezeryan olsun diyen evet cok fazla maalesef...acil bir durum olmadigi surece sezeryan olmamali bence..rabbim dogal bir surec vermis adi ustunde normal normali bozmak bizi bozar
Kizlar napyonuz bisey sorcam kvalidemde kaliyorum dun bi uzum hosafi yapti sut olsun diye aksamdan beri hem ben hemde kuzum iflah olmadi karin agrisindan oluyorum ben simdi kuzumda bi gecede 5 kez kaka yapti,,, ondan mi etkilendik siZce??
kızzzz doğurdun muuuuuuuuu
yok tatlım ya dogurmadım henüz sendede tık yok sanırım
yok canım bugün tam 40 hafta ama oğlum bi 40 hafta daha beklicek sanırım içerde
oğlan cocugu ille bekletirmiş canım son anına kadar anneciğinde kalmak istiyo demekki sen catı muayenesi oldunmu hangi doguma yatkınsın canım
hadi hayırlısı allah bi avazda kurtarsın inşallahmerhaba kızlar sabah kalktığımda hafif pembemsi akıntı geldi belimde hafif ağrıyo doktorumu aradım nişandır o dedi 2 gün içinde olur ağrıların sıklaşırsa gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?