2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kizlar napyonuz bisey sorcam kvalidemde kaliyorum dun bi uzum hosafi yapti sut olsun diye aksamdan beri hem ben hemde kuzum iflah olmadi karin agrisindan oluyorum ben simdi kuzumda bi gecede 5 kez kaka yapti,,, ondan mi etkilendik siZce??

azıcık belim ağrıyoo sonra geçiyo.........
bide herkes soruyo dogurmadın mı diye daha cok sınır oluyorummmmmmmm

ayyy evet yaaa yokmu oyle soranlar insan oracikta dogurup iste dogurdum diyesi geliyor...
sen bosver dersinki biz oglumla boyle mutluyuz benim oglum masrafsiz bez derdi yok agladi susmadi gaz derdi yok dersin...gecen komsuya ben oyle dedim boyle daha iyi iste derdi yok tasasi yok dedim...

cnm saka bir yana haftani doldurdun ya su oraninda onemli haftasi gecenlerin suyunda azalma durumu oluyor sanci olmasa veya suyun gelmesede...benim arkadasiminda haftasi gecti sanci yok birsey yok bakmislarki suyu bitmis sunu sanci ile dogum yaptirildi...

canım bence evine git,rahat et.Kayınvalideyle kalmak kolay mı

daha 38'desin cnm,boşver gelmesin,en az 1 hafta daha dursun minik

Kizlar napyonuz bisey sorcam kvalidemde kaliyorum dun bi uzum hosafi yapti sut olsun diye aksamdan beri hem ben hemde kuzum iflah olmadi karin agrisindan oluyorum ben simdi kuzumda bi gecede 5 kez kaka yapti,,, ondan mi etkilendik siZce??

olabilir tabii cnm,gerçi bir tabak o kadar da etkilemez ama çok mu yedin ki?

işte canım su önemli :)
benim bebeğin suyu da iyiymiş.
doktor o yüzden böyle rahat..
suyunda azalma olsa çoktan doğurturdum seni dedi zaten

Slm kızlar nasılsınız bakalım?
Ben iyiyim. evde temizlik var bugün. havada güzel şansıma.
Bebeği hasta olan, sütü gelmeyen anneler Allah yardımcınız olsun.
Bugün doğum yapacak çok arkadaş vardı.inşallah sağ salim kucaginiza alırsınız bebislerinizi.
Seastirenin de nişanı gelmiş hadi hayirlisi...

yavruscum inş düzelir bebişin canım
canım benim çok sağol
kıyamam kuzuma ne zor günler geçirdiniz allah bilir emmeme sorunu çok kötü
birde sütü az olan arkadaşlar varmış allah hepinizin yardımcısı olsun
hadi kız gözünaydın demek kavuşuyosun kokoş kızına
sağlıkla inşallah canım şimdiden gözünüzaydın
işte canım su önemli :)
benim bebeğin suyu da iyiymiş.
doktor o yüzden böyle rahat..
suyunda azalma olsa çoktan doğurturdum seni dedi zaten

ah güzelim sende çok çektin ya gününde bitti inşallah daha beklemezde gelir oğluşun o zamanlarda insanın sıkıntısı çok artıyor
psikolojik olarakta yıpranıyor ha bugün geldi, ha yarın diyerek gün geçmiyor anlıyorum seni

canım o kadına çok kızdım ya
bende kalp kırmayı sevmem ama biri benim kızıma öyle yapacak olsa oracıkta yolarım onu
büyük olmazsa ne olursa olsun sende iyi sabretmişsin bence bidaha eve alma onu ben olsam kapımdan geçirtmem

Anladım canım aynı durumdayız beklıyoruz allah nezaman ol derse o gün bebeklerimize kavuşucaz, İnşallah rahat ve kolay doğumlarla kavuşuruz miniklerimize hepimiz.. Benımde arkdşım var ve daha hamıle kalmadan olursa sezeryan olurum kesin diyodu ve şuan hamiile 4 aylık kesin sezeryan diyo. hayırlısı olsun herkes için , tercihim normalden yana artık allah yardımcımız olsun :)

bende doğum yaptığımdan beri içiyorum ama bi sıkıntı olmadı

hanımlar selam hepinize dün gece sabaha kadar adet sancısı şeklinde sancım oldu dedim artık yumurta deliğe dayandı doguruyorum heralde ama yanlış alarmmış ben bişey merak ediyorum illa gercek dogum sancısı beldenmi gelir kasıklardan gelen hep yalancı sancımıdır

merhaba kızlar sabah kalktığımda hafif pembemsi akıntı geldi belimde hafif ağrıyo doktorumu aradım nişandır o dedi 2 gün içinde olur ağrıların sıklaşırsa gel dedi.

kızlar;

bende
04.12.12 de bebeğimi kucağım aldım... haftadır annemdeydim giremedim yazamadım... doğum yapanlara maşallah:)) yapaacak olanlarada kolaylıklar diliyorum... Anne olmak dünyanın en güzel şeyi allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin...

kızlar seastirede doğum yapmııııış ama yiğit paşa hızlı nefes aldığı için yoğun bakımdaymış hala görememiş bebişini
allah başka sıkıntı vermesiiin dua edinde yiğit bebek biran önce anneciğine kavuşsun

Rüyamda görmüştüm 12.12 de doğum yapıyorum ama olmadı kısmet değilmiş Gece de o kadar sıktım ki kendimi bilinçaltıma yerleşti sanırım 10 seer lavaboya kalkmışımdır suyum mu geldi diye ama nerdeee
Bugün doğum yapan bi hayli arkadaşımız var, Hepsi hayırlı sağlıklı olsun, analı babalı büyüsün, uslu akıllı bebekler olsunlar inşallahhhh.
Darısı da biz kalanların başına tez zamandaaa hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…