2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

gözünaydın cnm,inş sütün de gelir

maşallah tosuncuk,az kaldı seni de

yine uykusuz bir geceden günaydınnnn

aynen cnm ya,bu gece uyku haramdı bana.Hem bebiş,hem de hastalığımın atak döneminde olmasından sıkıntılıydım.Adım atmak,bebeği beşiğine yatırmak işkence şuan

bu arada seastirem hayırlı olsun cnm,bebiş de düzelir inş

günaydııın doğum yapanlara Allah analı babalı sağlıcaklar büyütsün dileklerimi iletiyorum.
ben gibi henüz yapmayanlarada hayırlı sağlıklıca bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı diliyorum

amin canım ya burda doğuranları grdkçe insn nasl heyecanlanyo... inşllh bizde hayrlısıyla sağlıklı bi şeklde alırız yavrularımızı kucağımıza

Günaydın kızlar.. Bakalım bugün sıra kimede,kimler doğum yapacak.
Ben tek başıma yattığımdan beri uyuyabiliyorum
Benim hazırlıklar tamam, evimi de temizlettim.insanın içi huzur doluyor..
Artık hazırım doğuma...

gözün aydın canım sezeryanda sütün hemen gelmiyor canım emdikçe gelir az sabret canım serumdan belli müddet sonra 4tane etibör bisküvi ve çok açık çay veriyorlar zaten :

sezaryen olduğu için beklemeden alınmış canım doğuma

solunum sıkıntısı varmış canım biraz erken doğdu belki ondandır

gözünaydın canım

konuşamadım daha canım

oyy hayırlı olsun yiğidimize pek beklemek istmedi sanırım ... seastirede iidir inşallah...

kesinlikle veriliyor kilolar canım ben 64le gebe kaldım 71 doğuma gittim 62 kiloyum şu anda ve habirede bebeğime süt olsun tıkınıyorumda....

ev temiz oldu mu insan rahatlıyor cidden

kesinlikle veriliyor kilolar canım ben 64le gebe kaldım 71 doğuma gittim 62 kiloyum şu anda ve habirede bebeğime süt olsun tıkınıyorumda....

nasılsın cnm,bebiş nasıl?

Kızlar ben korkuyorum dr. bebek iri olabilir dedi... karışık duygular içindeyim...
hem bir an önce kucağıma almak istiyorum bebeğimi ,hem de ondan ayrılmak istemiyorum.. içimdeki hareketlerini özlerim ben..
neyse...

Ya ben kahvaltı yapınca neden çarpıntım oluyor? offf biraz uzanayım bari...

zaten ondan ayrılmış olmayacaksın ki cnm,hem onun kokusunu,sıcaklığını hissetmek çok daha güzel

en basta benim de sadece tek gogsumu emiyordu doktora sordum ne yapalim die ac ama sakin oldugu zamanlar once o memeyi verin denesin olmazsa obur memeye gecirin dedi, bu skilde deneyin alisacaktir demisti. biz de o memeyi sagiyorduk ama kasikla yediriyorduk. sonra d alisti zaten her 2 memeyi de emmee baslamisti.

off kızlar bilgisayarı açtım bi faceye bakayım sonra buraya geleyim dedi bir arkadaşım engelli bir bebeğin annesine sözleri diye bir yazı paylaşmış okumayayım dedim dayanamadım okudum anne karnında güya yazmış. çokkötü oldum daha ilk cümlesinde başladım ağlamaya güzel şeyler yazmış ama engellei çocuk sahibi annelerin zorluklarından da bahsetmiş ya gerçekçiydi Allah hepimizie sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin, ne olursa olsun nasıl olursa olsun her bebeğin güzel annesine güç kuvvet versin.her bebek hakediyo sonsuz sevgiyi

zaten ondan ayrılmış olmayacaksın ki cnm,hem onun kokusunu,sıcaklığını hissetmek çok daha güzel

Biliyorum canım ayrılmış olmiycam bebeğimden ama doğum sonrasında yaşayacaklarımdan korkuyorum. benim kayınvalide gelip aylarca kalacakmış yanımda. ve küçücük bebeği ters çevirip bacaklarından tutup sallayan, ve benimkini de öyle yapacağını söyleyen...vs.(daha bir sürü şey) birisi o.güya bacakları düzgün olsun diye yapıyormuş... dediği yapılmazsa da burnundan getirir insanın.
en son ben hastanede yattığımda geldiği zaman bile eşimi doldurup gittmeyi başardı.tartışmıştık onun yüzünden...ortada bişey yokken hem de..

merhaba kızlar...

bugün kontrole gittik.

faranjitim azmıştı su bile içsem soğuk geliyordu çok fena öksürük nöbeti yapıyordu. az içtim suyu haliyle az kalmış
doktor amcadan azarı işittik geldik. sancım hep 40 düzeylerinde çıktı nst de. o da artık normal doğuma sayılı günler kaldı. ultrasonu kızım hiç sevmiyor göbeğimi şekilden şekle soktu ultrasondan kaçayım derken

doktor artık kesin normal doğum gözüyle bakıyor. açılma 8 9 cm olduğunda ben gelicem ve doğuracaksın inşallah dedi. sanırım o ana kadar ebe ilgilenecekmiş.

kızımın kilosu artık hiç artmıyor... ve bu durumdan doktor çok memnun. 2 500 3 500 arası iyi fazlasını ben sevmem dedi. sıhhatli bir kilo olmaz dedi. iyi bakalım dedik biz de

bu arada oflu yok acaba doğurdu mu ki?

Canım inşallah güzel bi şekilde atlatırsın.ben de normal doğum istiyorum ama çatı muayenesi falan yapılamdı bana. sen yaptırdın mı, bi de kilosu ne kadardı bebeğinin? benimki 37+2de 3200dü.

Canım inşallah güzel bi şekilde atlatırsın.ben de normal doğum istiyorum ama çatı muayenesi falan yapılamdı bana. sen yaptırdın mı, bi de kilosu ne kadardı bebeğinin? benimki 37+2de 3200dü.

canım 3300 kilosu... tarih falan da vermedi ama 39. haftadayım 20 aralık demişti bir hafta önce. suyuma çok kızdı ben de fazla birşey soramadım. çatı muayenesi hiç lafını bile etmedi. bence gerek görmüyor... bazı doktorlar gerek yok diyormuş zaten. olmasın aman zaten bir sürü şehir efsanesi duydum çok acıtıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…