Kizlar bugun sabah 9'30 da bebegim epidural sezeryanla dogdu suan uyuyor kizim henuz sutum yok ama sanirim agiz sutunu icmeye calisiyo biraz agrilarim var hala serum var yarin yiyecekmisim cok aciktim midem gurulduyor sonda da takili yarin olsada kendime gelsem bebegimi agrisiz kucagima alsam dua edin kizlar sutum gelsin hepimizin gelsin
Bende bugun Dr gıttım kızlar 24aralık ıcın gun verdı)bugun ıtıbarıyle 11gun kaldı kızıma kavuşmama )
Esı suyu ıyımış başıda aşağı dönmüş oyuzden yüzünü göremedık artık saclarının uzun olduğunu söyledi Dr)kılosu 4100 grmış bakalım hakkımızda hayırlısı )
yine uykusuz bir geceden günaydınnnn
günaydııın doğum yapanlara Allah analı babalı sağlıcaklar büyütsün dileklerimi iletiyorum.
ben gibi henüz yapmayanlarada hayırlı sağlıklıca bebişlerimizi kucaklarımıza almamızı diliyorum
Kizlar bugun sabah 9'30 da bebegim epidural sezeryanla dogdu suan uyuyor kizim henuz sutum yok ama sanirim agiz sutunu icmeye calisiyo biraz agrilarim var hala serum var yarin yiyecekmisim cok aciktim midem gurulduyor sonda da takili yarin olsada kendime gelsem bebegimi agrisiz kucagima alsam dua edin kizlar sutum gelsin hepimizin gelsin
sezaryen olduğu için beklemeden alınmış canım doğuma
solunum sıkıntısı varmış canım biraz erken doğdu belki ondandır
gözünaydın canım
konuşamadım daha canım
canım yarın izmirden annem geliyor cuma gidicem ben de onun için
ah canım allah analı babalı büyütsün insallah sütün gelir canım humana iç canım süt yapıyormuş ben şimdiden başladım
ay darısı başıma maşallah canıminsallah ben de veririm aldığım kiloları tez zamnda :26:
Günaydın kızlar.. Bakalım bugün sıra kimede,kimler doğum yapacak.
Ben tek başıma yattığımdan beri uyuyabiliyorum
Benim hazırlıklar tamam, evimi de temizlettim.insanın içi huzur doluyor..
Artık hazırım doğuma...
kesinlikle veriliyor kilolar canım ben 64le gebe kaldım 71 doğuma gittim 62 kiloyum şu anda ve habirede bebeğime süt olsun tıkınıyorumda....
en basta benim de sadece tek gogsumu emiyordu doktora sordum ne yapalim die ac ama sakin oldugu zamanlar once o memeyi verin denesin olmazsa obur memeye gecirin dedi, bu skilde deneyin alisacaktir demisti. biz de o memeyi sagiyorduk ama kasikla yediriyorduk. sonra d alisti zaten her 2 memeyi de emmee baslamisti.Herkese merhaba kızlar benim oğlan beni üzdüğünden ve gelen giden olduğundan dolayı bir türlü giremedim nete...
Size benim ufaklığı şikayet edeyim ilk başta tek gögsümü emdi yara oldu diğerini almadı bir türlü doktora kontrole götürdük...
Sarılık yok ama kan şekeri düşmüş aç kalmış dedi mama vermeye başladık bu defada hiç emmedi...
Gögüslerim şişti ağrımaya başladı tabi mamaya alışacak diye de çok üzülüyordum...
En sonunda elektrikli emzirme pompası aldık sağıp biberonla veriyorum...
Emmesi için ne yapmam gerek fikri olan var mı çok mızmızlanıyor emmek çok zor geliyor
zaten ondan ayrılmış olmayacaksın ki cnm,hem onun kokusunu,sıcaklığını hissetmek çok daha güzel
merhaba kızlar...
bugün kontrole gittik.
faranjitim azmıştı su bile içsem soğuk geliyordu çok fena öksürük nöbeti yapıyordu. az içtim suyu haliyle az kalmış
doktor amcadan azarı işittik geldik. sancım hep 40 düzeylerinde çıktı nst de. o da artık normal doğuma sayılı günler kaldı. ultrasonu kızım hiç sevmiyor göbeğimi şekilden şekle soktu ultrasondan kaçayım derken
doktor artık kesin normal doğum gözüyle bakıyor. açılma 8 9 cm olduğunda ben gelicem ve doğuracaksın inşallah dedi. sanırım o ana kadar ebe ilgilenecekmiş.
kızımın kilosu artık hiç artmıyor... ve bu durumdan doktor çok memnun. 2 500 3 500 arası iyi fazlasını ben sevmem dedi. sıhhatli bir kilo olmaz dedi. iyi bakalım dedik biz de
bu arada oflu yok acaba doğurdu mu ki?
Canım inşallah güzel bi şekilde atlatırsın.ben de normal doğum istiyorum ama çatı muayenesi falan yapılamdı bana. sen yaptırdın mı, bi de kilosu ne kadardı bebeğinin? benimki 37+2de 3200dü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?