kızlar seastirede doğum yapmııııışama yiğit paşa hızlı nefes aldığı için yoğun bakımdaymış hala görememiş bebişini
allah başka sıkıntı vermesiiin dua edinde yiğit bebek biran önce anneciğine kavuşsun
canım yarın izmirden annem geliyor cuma gidicem ben de onun içinbenimki baya hareketli maşallahhhhh
sabahtan beri belim ağrıyor azıcık ama başka bişey yok..
geliyo geçiyo..
sen doktora ne zaman gidicen.
ben cuma tekrar gidicem
ah canım allah analı babalı büyütsün insallah sütün gelir canım humana iç canım süt yapıyormuş ben şimdiden başladımKizlar bugun sabah 9'30 da bebegim epidural sezeryanla dogdu suan uyuyor kizim henuz sutum yok ama sanirim agiz sutunu icmeye calisiyo biraz agrilarim var hala serum var yarin yiyecekmisim cok aciktim midem gurulduyor sonda da takili yarin olsada kendime gelsem bebegimi agrisiz kucagima alsam dua edin kizlar sutum gelsin hepimizin gelsin
ay darısı başıma maşallah canım9 kilo verdim canım şişkinliğimde çabuk indi
cnm gözün aydın rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallah darısı doğuramayanların başına :)Kizlar bugun sabah 9'30 da bebegim epidural sezeryanla dogdu suan uyuyor kizim henuz sutum yok ama sanirim agiz sutunu icmeye calisiyo biraz agrilarim var hala serum var yarin yiyecekmisim cok aciktim midem gurulduyor sonda da takili yarin olsada kendime gelsem bebegimi agrisiz kucagima alsam dua edin kizlar sutum gelsin hepimizin gelsin
benimki baya hareketli maşallahhhhh
sabahtan beri belim ağrıyor azıcık ama başka bişey yok..
geliyo geçiyo..
sen doktora ne zaman gidicen.
ben cuma tekrar gidicem
canım senin demi geldi nişanın ben denişan yok sancı var ne olcaz biz ya böylekıs oflu bendede durumlar aynı muayeneden eve geldim pembemsi akıntı geldi nişandı sanırım şimdi belimde ağrı var hafiften dr pazartesi çağırdı ozamana kadar doğmıycak galiba guguş :)
canım ben de senin gibiyim.özele gittim hep kontrole.ama normal doğum düşündüğüm için özele gitmiyorum artık son 2 aydır devlette bir doktora bağlandım zaten doktorlar girmiyor normal doğuma devlette.ebelerin elindesin yaniArkadaşlar mrba..Sizden bi konuda bilgi istiycem..Bende ocak annesiyim.
Hepiniz özeldemi dogum yapıyorsunuz yoksa devlete gidende varmı aranızda?
Ben ankarada yaşıyorum güven hastanesine gidiyorum özel bi hastane ama dogumu devlette yapıcam fiyatları çok yüksek oldugu için..
Devletteki davranışları merak ediyorum hiç gitmedigimden sıkıntı yaşarmıyım acaba??
Hepinize hayırlı dogumlar ve hayırlı evlatlar diliyorum..
ya cnm benim ağrım sızım yoktu kontrole gitmiştim alttan muayene etti eve geldiğimde pembemsi akıntı geldi sonrada bel ağrıları başladı sancım yok belim ağrıyo hemde çok :) guguş gelse biranönce ya :) herkes doğurdu benimde doğurasım var beklemek stres yapıyo iyicecanım senin demi geldi nişanın ben denişan yok sancı var ne olcaz biz ya böyle
Arkadaşlar mrba..Sizden bi konuda bilgi istiycem..Bende ocak annesiyim.
Hepiniz özeldemi dogum yapıyorsunuz yoksa devlete gidende varmı aranızda?
Ben ankarada yaşıyorum güven hastanesine gidiyorum özel bi hastane ama dogumu devlette yapıcam fiyatları çok yüksek oldugu için..
Devletteki davranışları merak ediyorum hiç gitmedigimden sıkıntı yaşarmıyım acaba??
Hepinize hayırlı dogumlar ve hayırlı evlatlar diliyorum..
canım ben de senin gibiyim.özele gittim hep kontrole.ama normal doğum düşündüğüm için özele gitmiyorum artık son 2 aydır devlette bir doktora bağlandım zaten doktorlar girmiyor normal doğuma devlette.ebelerin elindesin yani
ya cnm benim ağrım sızım yoktu kontrole gitmiştim alttan muayene etti eve geldiğimde pembemsi akıntı geldi sonrada bel ağrıları başladı sancım yok belim ağrıyo hemde çok :) guguş gelse biranönce ya :) herkes doğurdu benimde doğurasım var beklemek stres yapıyo iyice
cnm ben özele gidiyorum ama devlette annem ameliyat olurken doğum katına girmiştim kadınlar koridorda hasta bakıcılar sertlerdi ama bu hepsi aynı demek değil tabi istanbul kalabalık çok arkadaşım da devlette doğum yapmıştı istinyede o memnundu mesela oyüzden hastaneden ziyade çalışan insanları önemli onuda nereden bilebilirizki az çok çevrenden bilinir şu hastane iyi şu değil diye öyle araştırıp karar ver cnm :)
ahkuzum ya bizim takvim de bitti gel stresi sen bize sor hayırlısıyla zamanı gelince gelsinler sağlıklı olsunlardaya cnm benim ağrım sızım yoktu kontrole gitmiştim alttan muayene etti eve geldiğimde pembemsi akıntı geldi sonrada bel ağrıları başladı sancım yok belim ağrıyo hemde çok :) guguş gelse biranönce ya :) herkes doğurdu benimde doğurasım var beklemek stres yapıyo iyice
7 miçokmuş ya burda özeller 750 1000 değişiyo o neymiş öyleHadi yaa buda kötü oldu şimdi ..Ben özele gittim hep ama dogum için 7 milyar gibi fahiş bi fiyat isteyince devlete gidelim dedik..
Erken dogum tehlikemde var hastaneden yeni çıktım..Devletteki davranışlardan korkuyorum biraz.. Bazıları insan olmadıgı için insan gibi davranmıyorlar canım biliyorsun..Kafam karışık vallahi ne yapsam bilemedim..
sezaryen olduğu için beklemeden alınmış canım doğumakız niyetleri yok pek hala sancım var ama ne artıyor ne eksiliyor ne olacak sonumuz bizim :26:
aynen kız daha doğuramadık :) normal doğum yolu gözleyenler beklemede.seastire de doğurdu darısı başımıza artık :)
kız o adet sancısı bende de var dün gece 4 ten beri çekiyorum.sabah biraz daha azdı şimdi yine geceki gibi fazla.ama dayanabiliyorum.sırtım da çok ağrıyor .benim doktorum demişti ki.karnın bir kasılır taş gibiolur sonra yumuşar sonra tekrar taş gibi olur ağrı vurur.sonra yine yumuşar bu aralıklar 10-15 dk da bir olursa doğuruyorsun demektir demişti bende daha bu şekilde olmadı hiç ben sadece belimden kasıklarıma yayılan adet sancısı çekiyorum senin gibi
ayy ne güzel bir bebeğimiz daha oldu kendim doğurmuş gibi sevindim ya allah kolaylık versinb şifa versin tez zamanda kavuşsunlar birbirlerine insallah demek hemen nişandan sonra doğum yapmış sancısı mı gelmiş ki ayy çok heyecanlı ya
solunum sıkıntısı varmış canım biraz erken doğdu belki ondandırcnm benim yaaa hizli nefes alisverisi nasil oluyor:18:...ilk defa duydum..insallah biran once kucagina alir....
gözünaydın canımKizlar bugun sabah 9'30 da bebegim epidural sezeryanla dogdu suan uyuyor kizim henuz sutum yok ama sanirim agiz sutunu icmeye calisiyo biraz agrilarim var hala serum var yarin yiyecekmisim cok aciktim midem gurulduyor sonda da takili yarin olsada kendime gelsem bebegimi agrisiz kucagima alsam dua edin kizlar sutum gelsin hepimizin gelsin
konuşamadım daha canımayyyyyyy inanamıyorum çok duygulandım ya şoklardayım guguş yiğit doğdu demek acayip ağlayasım var yaa kimbilir nede tatlıdır allahımm tez zamanda kavyştursun duaa edicem bol bol heyecandan hızlı nefes alıyodur aceleci erkenden geldi oyy çok merak ediyorumm yaa seastire nasılmış iyimi cnm konuştunmu sen
kızlar selam 37. haftada benim kızımın kilosu 2800 dü burda dört kiloları felan duyuyorum benim kızım minikmi kalmış sizce endişelenmeye başladım. 20 de inş. sezaryen olacağım ama epidoral sezaryenle spinal sezeryan arasında ne gibi fark var hala anlamış değilim bilen varsa açıklayabilir mi lütfen.
Yok hayatım doktorun normal dıyorsa normaldır benımkı genetıkmiş annem benı 4.5 kılo doğurmuş sende ondan böle doğuruyorsun dedı çünkü seker fln çıkmadı bende düşük ignesı Flnda olmuyorum kendı 33ten sonra öne geçtı bebek 20si erken degıl mı CNm bana en erken 24 verıyorum dedı(mesane gelişimi fln tamamlanmalı dedı (bnmde epidural olacak sanırım yarın sabah 9 da gıdıcem anestezı için muaynem varmış sorarım Dr a farkını:))
demek ki genetik tatlım benim annecim beni 1.5 kilo doğurmuş :) ben 20sin de 39 haftayı dolduruyorum canım doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi 24 de kaçıncı haftanı dolduruyorsun canım ya internetten araştırıyorum epidoral anestezi daha çok normal yolla doğum yapanlar için uygulanıyor bakalım bende cumartesi sonkez kontrole gideceğim heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebeşlerimizi kucağımıza alırız.
kızlar;
bende
04.12.12 de bebeğimi kucağım aldım... haftadır annemdeydim giremedim yazamadım... doğum yapanlara maşallah:)) yapaacak olanlarada kolaylıklar diliyorum... Anne olmak dünyanın en güzel şeyi allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin...
kızlar seastirede doğum yapmııııışama yiğit paşa hızlı nefes aldığı için yoğun bakımdaymış hala görememiş bebişini
allah başka sıkıntı vermesiiin dua edinde yiğit bebek biran önce anneciğine kavuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?