2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin yiğit bebek dualarımız seninle
seastire canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

benimki baya hareketli maşallahhhhh
sabahtan beri belim ağrıyor azıcık ama başka bişey yok..
geliyo geçiyo..
sen doktora ne zaman gidicen.
ben cuma tekrar gidicem
canım yarın izmirden annem geliyor cuma gidicem ben de onun için

ah canım allah analı babalı büyütsün insallah sütün gelir canım humana iç canım süt yapıyormuş ben şimdiden başladım

9 kilo verdim canım şişkinliğimde çabuk indi
ay darısı başıma maşallah canım insallah ben de veririm aldığım kiloları tez zamnda :26:

Son düzenleme:
cnm gözün aydın rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin inşallah darısı doğuramayanların başına :)
benimki baya hareketli maşallahhhhh
sabahtan beri belim ağrıyor azıcık ama başka bişey yok..
geliyo geçiyo..
sen doktora ne zaman gidicen.
ben cuma tekrar gidicem

kıs oflu bendede durumlar aynı muayeneden eve geldim pembemsi akıntı geldi nişandı sanırım şimdi belimde ağrı var hafiften dr pazartesi çağırdı ozamana kadar doğmıycak galiba guguş :)

Arkadaşlar mrba..Sizden bi konuda bilgi istiycem..Bende ocak annesiyim.
Hepiniz özeldemi dogum yapıyorsunuz yoksa devlete gidende varmı aranızda?
Ben ankarada yaşıyorum güven hastanesine gidiyorum özel bi hastane ama dogumu devlette yapıcam fiyatları çok yüksek oldugu için..
Devletteki davranışları merak ediyorum hiç gitmedigimden sıkıntı yaşarmıyım acaba??

Hepinize hayırlı dogumlar ve hayırlı evlatlar diliyorum..

canım ben de senin gibiyim.özele gittim hep kontrole.ama normal doğum düşündüğüm için özele gitmiyorum artık son 2 aydır devlette bir doktora bağlandım zaten doktorlar girmiyor normal doğuma devlette.ebelerin elindesin yani

canım senin demi geldi nişanın ben denişan yok sancı var ne olcaz biz ya böyle
ya cnm benim ağrım sızım yoktu kontrole gitmiştim alttan muayene etti eve geldiğimde pembemsi akıntı geldi sonrada bel ağrıları başladı sancım yok belim ağrıyo hemde çok :) guguş gelse biranönce ya :) herkes doğurdu benimde doğurasım var beklemek stres yapıyo iyice

cnm ben özele gidiyorum ama devlette annem ameliyat olurken doğum katına girmiştim kadınlar koridorda hasta bakıcılar sertlerdi ama bu hepsi aynı demek değil tabi istanbul kalabalık çok arkadaşım da devlette doğum yapmıştı istinyede o memnundu mesela oyüzden hastaneden ziyade çalışan insanları önemli onuda nereden bilebilirizki az çok çevrenden bilinir şu hastane iyi şu değil diye öyle araştırıp karar ver cnm :)

Hadi yaa buda kötü oldu şimdi ..Ben özele gittim hep ama dogum için 7 milyar gibi fahiş bi fiyat isteyince devlete gidelim dedik..
Erken dogum tehlikemde var hastaneden yeni çıktım..Devletteki davranışlardan korkuyorum biraz.. Bazıları insan olmadıgı için insan gibi davranmıyorlar canım biliyorsun..Kafam karışık vallahi ne yapsam bilemedim..

Hasta bakıcılara ne oluyorsa
Evet dedigin gibi istanbul çok kalablık..Gerçi burdaki devlet hastanelerininde oradan bi farkı yok..
Dedigin gibi canım çalışan çook önemli..

ahkuzum ya bizim takvim de bitti gel stresi sen bize sor hayırlısıyla zamanı gelince gelsinler sağlıklı olsunlarda alttan muaynede canın acıdı mı

7 miçokmuş ya burda özeller 750 1000 değişiyo o neymiş öyle sen bence başka özel hastane felan araştır.eğer özel durumun varsa yani risk alma devlette

önce burdan da tebrik etmek istiyorum senı tatlım Allah analı-babalı büyütsün. . . Kızlar en son 1-2 saat once görüstüm yorgun ağrılı ama iyiydi bebisini yarın görebilecekmiş bilgilerinize . .

sezaryen olduğu için beklemeden alınmış canım doğuma
cnm benim yaaa hizli nefes alisverisi nasil oluyor:18:...ilk defa duydum..insallah biran once kucagina alir....
solunum sıkıntısı varmış canım biraz erken doğdu belki ondandır
gözünaydın canım
konuşamadım daha canım

Ah tontişlerrrr herkesler doğurmuş bütün arkadaşlarımın gözleri Aydın olsun)
Seastire senın ıcın ayrıca sevındım CNm bızım için vakit erkendi ondan öle olmuştur yiğitin hemen düzelir annesi merak etme))

Bende bugun Dr gıttım kızlar 24aralık ıcın gun verdı )bugun ıtıbarıyle 11gun kaldı kızıma kavuşmama)
Esı suyu ıyımış başıda aşağı dönmüş oyuzden yüzünü göremedık artık saclarının uzun olduğunu söyledi Dr )kılosu 4100 grmış bakalım hakkımızda hayırlısı)

kızlar selam 37. haftada benim kızımın kilosu 2800 dü burda dört kiloları felan duyuyorum benim kızım minikmi kalmış sizce endişelenmeye başladım. 20 de inş. sezaryen olacağım ama epidoral sezaryenle spinal sezeryan arasında ne gibi fark var hala anlamış değilim bilen varsa açıklayabilir mi lütfen.

Yok hayatım doktorun normal dıyorsa normaldır benımkı genetıkmiş annem benı 4.5 kılo doğurmuş sende ondan böle doğuruyorsun dedı çünkü seker fln çıkmadı bende düşük ignesı Flnda olmuyorum kendı 33ten sonra öne geçtı bebek 20si erken degıl mı CNm bana en erken 24 verıyorum dedı (mesane gelişimi fln tamamlanmalı dedı(bnmde epidural olacak sanırım yarın sabah 9 da gıdıcem anestezı için muaynem varmış sorarım Dr a farkını:))

demek ki genetik tatlım benim annecim beni 1.5 kilo doğurmuş :) ben 20sin de 39 haftayı dolduruyorum canım doktorum herşeyin normal olduğunu söyledi 24 de kaçıncı haftanı dolduruyorsun canım ya internetten araştırıyorum epidoral anestezi daha çok normal yolla doğum yapanlar için uygulanıyor bakalım bende cumartesi sonkez kontrole gideceğim heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz sağlıkla bebeşlerimizi kucağımıza alırız.

38+2 oluyorum 39 haftanın ıcınde oluyorum CNm)bebek agırlaştıgı ıcın rıskte atmayalım yenı yılı beklemeyelim dedı ama haftaya tekrar bır kontrolum olacak inş Zaman'ından önce gelmez )hayırlısı olsun tatlım ellimizden eldıgınce bakmaya çalıştık bu haftalara geldım cok şükür rabbım bır avazda kurtarsın hepimizi )

Allah analı babalı büyütsün biz daha bekliyoruz yaw :)

oyyy kıyamam ben ona ... Allah analı babalı büyütsün.

Lezginkaaaa Allah analı babalı büyütsün maşallah darısı başımıza

selamlar hanımlar
bu ara pek ilgilenemiyorum internetle uyumaktan :) doğurmayanlara Allah kolay doğum nasip etsin,doğuranların analı babalı büyütsün..inşallah bende artık doğururum ,kızımı görmek istiyorum artıkk..eşimin dediği gibi 12.12.2012 olmadı bekledik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…