Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi aynı valla haklısın :))) o günler gelsinde artık yaparız bizde oflu gibi atraksiyonları:))))
hatırlamam mı![]()
![]()
Merhabalar...
Nasılsınız kızlar? herşey yolundadır umarım.
sizin kocalar iyiymiş yaa
bi benimki dayanamaz haldeymiş demekki..
zaten haftada 1 olduğu için..
1 kere kondomla korunmuştuk daha da korunmadık.
ama artık son aya girdik yani kessek mi napsak
ben aylar öncesinden istemiyodum ama kocaya laf anlatmak zor![]()
şuanda hiiiç düşünmek bile istemiyorum valla felaket isteksizimzaten atraksiyona bile gerek kalmayabilir
![]()
oy oy oy oyyyyyyyyyy
Selam kızlar!
Umarım herkes iyidir. bugün forumu pek takip edemedim, Kurabiye denemesi yaptık. hastanede dağıtılmak üzere böyle bişey yapıcam kısmetse. Bu arada kurabiye tarifini Taze annemiz Rüzgarr'dan almıştım, çok güzel tuttu...
Eki Görüntüle 548471 Eki Görüntüle 548472 Eki Görüntüle 548473 Komuşuma götürdüm, her aile üyesi için kurabiye
Miyabaaa![]()
hoşgeldinn...
yolunda canım bizde cinselikten konuşuyoduk![]()
ben hep yarın yarın diyordum 1 ay olmuşzaten nerdeee öyle eskisi gibi
bakın ne buldummm
Her şeyin normal olarak gittiği durumlarda son dört haftaya kadar cinsel yaşamda hiçbir kısıtlama yoktur. Bu dönemde erkeğin ejekulasyon sıvısı (meni) içinde bulunan ve "prostaglandin" adı verilen maddelerin rahim kasılmalarını başlatarak erken doğuma sebep olabileceği düşüncesi nedeniyle ilişki önerilmemektedir.
öyleyse tam zamanında gelmişim
hoşbulduk canım.
Bizimki de haftada yada 10 günde bi oluyo zaten de onda da korunuyoruz,çünkü korunmayanlarda bebek pis doğuyomuş diye duydum.bilmiyorum doğru mu :44:
kızlar biz çıkıyoruz oğluşla duş alıcaz.... hepinizi öptük kocaman:)))) iyi geceler hepinize:))))
sanki diğer haftalarda yaptık da son 4 haftamız eksik kaldıtövbe tövbeee
hastane çantasını hazırlıyorum ama aklıma bişey takılıyor, bebek için iç zıbın dış zıbın üstüne yelek altına çorap ve patikli alt koydum tabi şapkası ve eldivenide var ama tek altla üşümez mi sizce? altına bi tane daha giydirmek gerekir mi? malum havalar soğuk olcak üşütmeyelim bebişlerimizi
abooww..
siz hepten saldım çayıra mevlam kayıra yapmışsınız yahu
iyi sizin adamlar dayanıyo helal olsun :)