kıyama tabi yavrusum,yazık yaa,istemez mi herşeyin en güzeli senin olsun,bak kendi götürmüş de aldırmış,çok sevindim canım 
aynen tatlım yaa,düşüncelerimiz çok benziyo ve ben bu halimizden çok memnunum,fuzuli masrafa gerek yok
saçmalamasın o arkadaşın,ne gıcık tipler var yaa,bende de yok süt müt,hiç olmayacak mı yani sütümüz,takma canım kafana
görüşürüz mayacım
yavrusum canım çok dikkat ediyo,c vitamini de bol bol alıyoruz,ama bizim öpücükten bulaşıyo
aynen tatlım yaa,düşüncelerimiz çok benziyo ve ben bu halimizden çok memnunum,fuzuli masrafa gerek yok
ya kızlar bu göğsünden süt gelmesi sütünün çok olacağı anlamına mı geliyooo?öyleyse benim sütüm çok az yada hiç gelmicek.bi arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı 5 aylık hamileyken süt geliyodu göğüslerinden.şimdi de maaşallah çok sütü var.hatta senin daha gelmedi mi diye sordu yok dedim çok şaşırdı.neyse üzülme oğlunun süt annesi olurum ben dedi çok da canımı sıktı.öyle diyene kadar insan destek verir(o kadar çok istiyorum ki emzirmeyi öyle göğüslerimde anormal büyümedi çok fazla sızı da olmuyo.ilk hamile kaldığım aylarda çok sızladı ama şimdi o kadar yokk.ay gerçekten sütüm olmicakmı ne?
saçmalamasın o arkadaşın,ne gıcık tipler var yaa,bende de yok süt müt,hiç olmayacak mı yani sütümüz,takma canım kafana
kızlar ben çıkıyorum belim ağrımaya başladı biraz uzanmam lazım
görüşürüz kızlar kendinize çok iyi bakın![]()
görüşürüz mayacım
yavrusum canım çok dikkat ediyo,c vitamini de bol bol alıyoruz,ama bizim öpücükten bulaşıyo
Son düzenleme: