• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

‎"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"
Mustafa Kemâl ATATÜRK, 1937

$65315_10151240924043088_308911628_n.webp

benim erken doğum tehlikesi yok diye önceden olanı yapmadı doktor doğumdan sonra yapacak ama en ufak bi kanama olursa hemen beklemeden geliyorsun dedi süreklide kan uyuşmazlığı testini yaptırıyorum

hmm anlıyorum tatlım ben geçen sene hamile kalmıştım kal atışları başlamadı kürtajdan sonra yaptırmıştım bi tane şimdide 28. haftada olması lazım doktorum yzdı ve yine yaptırdım ozaman erken doğum riskim yoktu ama yapılcak dedi doktorum bende her ay gittiğimde yaptırıyorum testi. bide doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre yapılcakmış benim grubumu alırsa gerek yokmuş eşiminkini alırsa yeniden iğne olucakmışım

ben de biraz sonra başlıyacam.hergün bir oda yapıyorum.çok kolay oluyor.evim zaten 2+1 hehehehe

ay ne güzel ya evi küçük olanlar ve eşyası az olanlara özeniyorum vala çok aptalmışım ne gerek varsa okadar eşyaya sanki bugünkü aklım olsa bi yatak odası bi koltuk takımı bide tv ünitesi alırdım

ne zamandır bende öyleyim canım da bugün yapayım kalk dedim kendime malum pazartesi doktora gidecez ne olur ne olmaz gelip yetişecek kimsede yok bur da malum gurbetteyiz işler sarpa saracak bırak bu tembelliği dedim kendime

aynen canım doktora gidip doğum yapanları duyunca ben de yavaş yavaş kendim yapıyorum rezil olmayalım demi

hmm anlıyorum tatlım ben geçen sene hamile kalmıştım kal atışları başlamadı kürtajdan sonra yaptırmıştım bi tane şimdide 28. haftada olması lazım doktorum yzdı ve yine yaptırdım ozaman erken doğum riskim yoktu ama yapılcak dedi doktorum bende her ay gittiğimde yaptırıyorum testi. bide doğumdan sonra bebeğin kan grubuna göre yapılcakmış benim grubumu alırsa gerek yokmuş eşiminkini alırsa yeniden iğne olucakmışım

evet canım senin bir gebelik geçirmişsin canım benim daha önce olmadım il gebelik ama en başlarda anormal şekilde testler şüpeli çıktı iki kere arka arkaya yaptırdım olmayınca doktorum istanbula daha kapsamlı bir labaratuara gönderdi şükür ki birşey çıkmadı çıkması mümkün değildi zaten ama doktorum da bu nasıl böyle şüpheli çıkıyor daha önce gebelik kürtaj yok bunun olması mümkün değil diyor du sağolsun çok ilgili bi doktor benden çok telaşlanmıştı

evet canım senin bir gebelik geçirmişsin canım benim daha önce olmadım il gebelik ama en başlarda anormal şekilde testler şüpeli çıktı iki kere arka arkaya yaptırdım olmayınca doktorum istanbula daha kapsamlı bir labaratuara gönderdi şükür ki birşey çıkmadı çıkması mümkün değildi zaten ama doktorum da bu nasıl böyle şüpheli çıkıyor daha önce gebelik kürtaj yok bunun olması mümkün değil diyor du sağolsun çok ilgili bi doktor benden çok telaşlanmıştı

hmm anlıyorum canım normal çıkmasına sevindim benimde hep normal çıktı şuana kadar

kızlar dün iğnemi vurdurmaya sağlık ocağına gittim beni takip eden ebe vurdu iğnemi sonra hamile pantololum vardı dar giyiniyosun dedi bana bide karnını sıkıyo o dedi bende hayır çok rahat sıkmıyo dedim artık böyle şeyler giyinme bol giyin dedi

kızlar dün iğnemi vurdurmaya sağlık ocağına gittim beni takip eden ebe vurdu iğnemi sonra hamile pantololum vardı dar giyiniyosun dedi bana bide karnını sıkıyo o dedi bende hayır çok rahat sıkmıyo dedim artık böyle şeyler giyinme bol giyin dedi

ben çuval gibi giyiniyorum ya anca öyle rahat ediyorum :1:

valla ben normal tuz kullanıyorum hormonlar düşük çıkıyor ama doktorla bişey demedi bana bu konuda

benim de dün geceden beri bu durum kafama takıldı,ben de tiroid yetmezliği var, hamilelik öncesinde dr. bana iyotsuz tuz kullanmalısın dedi,ben de yaklaşık 1 senedir öyle yapıyorum ama gebelikte iyotun bebek gelişimi için önemi varmış, tiroid doktorumda değiştiği için yeni doktora hiç sormadım hamilelik sonrası iyotlu tuza geçmeli miyim diye,acaba yanlış mı yaptım diye yiyip duruyorum kendimi,bütün gece bir sürü kabus gördüm bu yüzden,bebeğime zarar verdim mi acaba diye..artık doğumda yaklaştı şimdi ne yapsam boşş.:43:

Back
X