• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

nasılsın canım hayırdır yoktun bugün yatıyomuydun bu saate kadar
bende çok erken kalktım biraz yatsam mı diye düşünüyorum

hoşgeldiniz tatlım nasılsın bugün bakalım Allah razı olsun eşinden canım

hoşbuldum tatlım benim,iyiyim,hapşurup duruyorum ama çok iyiyim,Allah razı olsun gerçekten :16:

nasılsın canım hayırdır yoktun bugün yatıyomuydun bu saate kadar
bende çok erken kalktım biraz yatsam mı diye düşünüyorum

10'da kalktım canım ama ancak girdim,kahvaltı yaptık,sonra evi toparladım,eşimi pazara yolladım,sonra benim tahlil sonuçlarını almaya gitti,ben de saçıma fön çektim,giyindim falan ancak geldim :49: sen nasılsın tontişim?

benim de dün geceden beri bu durum kafama takıldı,ben de tiroid yetmezliği var, hamilelik öncesinde dr. bana iyotsuz tuz kullanmalısın dedi,ben de yaklaşık 1 senedir öyle yapıyorum ama gebelikte iyotun bebek gelişimi için önemi varmış, tiroid doktorumda değiştiği için yeni doktora hiç sormadım hamilelik sonrası iyotlu tuza geçmeli miyim diye,acaba yanlış mı yaptım diye yiyip duruyorum kendimi,bütün gece bir sürü kabus gördüm bu yüzden,bebeğime zarar verdim mi acaba diye..artık doğumda yaklaştı şimdi ne yapsam boşş.:43:

Bence kaygılanma canım. çünkü o hormonlaın dengesiz olması zarar verir bence...

kızlar aranızda iyotsuz tuz kullanan var mı..ya da hiç tuz kullanmayan..

canım iyotun en iyi kaynağı tuz ama deniz ürünlerinde,süt ürünlerinde,az miktarda havuç,lahana,turp,ıspanakta da var.Bunlardan almışsındır zaten.Çocuğun doğduktan sonraki zeka gelişimi için çok önemli,ona da zaten 1 yıl tuz vermek iyi değil ki.Yani endişelenme

CNm bıde bn daha ılk bebegınde kan uyuşmazlığı yaşayan anne adayı makalesıne hıc rastlamadım dedi 2.3.bebeklerde olursa oluyormuş liklerde olmuyor dedı

Zaten ilk bebekte sorun yaşanmaz ki,2.bebekte birikimden dolayı kendini gösterir.Doğumdan sonra iğnenizi yapıp antikorları temizlerler.

hamileyken neyi çok severek bolca yersen bebişte doğduktan sonra onu çok seviyormuş.doğuma 1 ay kaldı ben hala aynıyım yemek konusunda herşeyden normal yiyorum aşermem de olmadı canım şunu çok çekti diyebileceğim.nasıl bi şey acaba şu aşerme:)

Ben de hiç aşermedim.Zaten sürekli birşeyler canım çeker,o yüzden aşerme diyemem bu duruma

hoşbuldum tatlım benim,iyiyim,hapşurup duruyorum ama çok iyiyim,Allah razı olsun gerçekten :16:

10'da kalktım canım ama ancak girdim,kahvaltı yaptık,sonra evi toparladım,eşimi pazara yolladım,sonra benim tahlil sonuçlarını almaya gitti,ben de saçıma fön çektim,giyindim falan ancak geldim :49: sen nasılsın tontişim?

sağol canım bende bugün eve hafiften el attım bakalım telefon bekliyorum annemden gelecekmi diye:1:
sonuçların nasıl çıktı canım sorun yoktur inşallah

cumartesileri sabah bi uğrar sonra çıkardı gökçe aslında

kız siz geçmişi okumuyor musunuz? Gökçe bugün eşiyle birlikte Karabük'taki bir özel hastaneye bakmaya gidecekti,erken doğum durumunda güzel-temiz ve yakın bir hastaneye gidelim diye düşünmüşler.

Esin arada bi giriyo zaten..

kız siz geçmişi okumuyor musunuz? Gökçe bugün eşiyle birlikte Karabük'taki bir özel hastaneye bakmaya gidecekti,erken doğum durumunda güzel-temiz ve yakın bir hastaneye gidelim diye düşünmüşler.

Esin arada bi giriyo zaten..

ah evet ya ben okudumda gideceğini yazmış demekki benim dikkatimi çekmedi kafa yerinde değilki:1:

sağol canım bende bugün eve hafiften el attım bakalım telefon bekliyorum annemden gelecekmi diye:1:
sonuçların nasıl çıktı canım sorun yoktur inşallah

inşallah gelecek,öyle hissediyorum canım :1:

sonuçlarım iyiymiş,laborant öyle söylemiş,akşam da doktora göstermeye gidecez :34:

Kızlar bir kişi daha doğum yapmış. Aralık annelerinin kilo durumuna yazmış... Az kaldı vallaa.

Bu arada ben geçmişi okumadan geçmem ama Gökçe'nin hastaneye gideceğini kaçırmışım...

inşallah gelecek,öyle hissediyorum canım :1:

sonuçlarım iyiymiş,laborant öyle söylemiş,akşam da doktora göstermeye gidecez :34:

inşallah canım bakalım bu defada hislerin tutcakmı:34: sevindim canım maşallah bişeyin yok senin meraklanma:49:
bu arada gökçe haftaya gideceğini yazmış canım bugün dememişki

Kızlar bir kişi daha doğum yapmış. Aralık annelerinin kilo durumuna yazmış... Az kaldı vallaa.

Bu arada ben geçmişi okumadan geçmem ama Gökçe'nin hastaneye gideceğini kaçırmışım...

evet ya anestek doğum yapmış ama hikayesini paylaşmamış ya neden böyle yapıpta meraklandırıyorlar insanı
ya hiç yazma yada ayrıntılı yaz değilmi yani:19:

inşallah canım bakalım bu defada hislerin tutcakmı:34: sevindim canım maşallah bişeyin yok senin meraklanma:49:
bu arada gökçe haftaya gideceğini yazmış canım bugün dememişki

hadi yaa,neremle okuduysam artık :1::1::1: yok evet,çok iyiyiz biz kızımla,maaşallah bize :nazar:

canım umudum yok ama isteğim var gelsin artık ya of

evet gelsin artık,yeter :19:

evet ya anestek doğum yapmış ama hikayesini paylaşmamış ya neden böyle yapıpta meraklandırıyorlar insanı
ya hiç yazma yada ayrıntılı yaz değilmi yani:19:

gıcık oluyorum yaa,5 dakika vakit bulup da nasıl yazamıyorlar anlamıyorum,bebek hiç mi uyumuyo yani :19:

hadi yaa,neremle okuduysam artık :1::1::1: yok evet,çok iyiyiz biz kızımla,maaşallah bize :nazar:

evet gelsin artık,yeter :19:

gıcık oluyorum yaa,5 dakika vakit bulup da nasıl yazamıyorlar anlamıyorum,bebek hiç mi uyumuyo yani :19:

ya sorma saçmalık işte o kadarını yazan vakti bulup nasıl olduğunuda yazar yada hiç yazmaz haberini verir müsait olduğunda ayrıntıları yazar
canım biz çok benimsedik burayı ondan bukadar önemsiyoruz demekki onlar o kadar önemsemiyor

ya sorma saçmalık işte o kadarını yazan vakti bulup nasıl olduğunuda yazar yada hiç yazmaz haberini verir müsait olduğunda ayrıntıları yazar
canım biz çok benimsedik burayı ondan bukadar önemsiyoruz demekki onlar o kadar önemsemiyor

evet canım kesinlikle haklısın,ya arkadaşlıklar kurduk burda ne güzel,neden habersiz bırakayım ki sizi,merak ediyoruz demek ki benimsemişiz birbirimizi,önemsemiyorlarsa yazmasınlar o zaman hiç :19:

Back
X