niye kimse konuşmuyo yahu
geçmişi okumaktan yorulduk:))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye kimse konuşmuyo yahu
hiç sorma ya hayat boyu çek işin yoksa ama ben doğumdan sonra kesin epilasyona gitcembende senin gibi diyorum her yeri anladım ama orası niye kıllı diyorum kendi kendime off gerçekten zor kadın olmak kıl derdi bitmez her ay kan derdi bitmez
Sana kesinlikle sonuna kadar katılıyorum canım. Arkadaşımızın kitaptan alıntı yaptığı o yazıya ve yazarına gıcık oldum. Benim en yakın arkadaşlarımdan birisi doğum sancısı çekerken yanındaydım ve kızın söylediği laf "yalvarırım çıkartın şunu içimden, çocuk falan istemiyorum"du. Ona bu sözleri söyletecek derecede acı çekmişti suni sancı nedeniyle. Elbette arkadaşım şuan kızına canını bile verir, o kadar çok seviyor. Ama o acı çektiği an bu sözler çıkıyordu ağzından. Kulaklarımdan bu sözleri, gözlerimin önünden de o çektiği acı hiç gitmiyor. Ben sezaryen yaptıracağım. Aynı zamanda miyom ameliyatım yapılacak sezaryen ile birlikte. Ama miyomum olmasaydı yine sezaryen yaptırırdım eminim. Çünkü o acıyı çekmeye cesaretim yok. Çünkü korkuyorum. Çünkü o sancıyı çekerken bebeğim için o lafları söyleme ihtimali bile korkutuyor beni. Ya da sancı çekerken acısından hiç kabahati olmayan yanındaki insanları azarlayan birisi olmak istemiyorum. Bu bir tercih. Bu tarz korkuları olmayanlara ne mutlu. Karınlarına onca kesik alıp felçli gibi yatmayacaklar. Tut ki bu yazılanlar doğru. Sezaryen olacak bir insanın bunu okumasının ona ne faydası var? Zaten keyfinden göbeğini bilmem kaç kat kestirmiyor ki bu kadın? Bunu aldı ve "sezaryen olan anne teyze gibi baba gibi bir şeydir" gibisinden bu derece ağır bir cümleyi okudu. Küfür gibi, haraket gibi bir cümle. Şimdi bunun o kadına ne faydası var? Normal doğum yapacak olan bir anne benden daha mı kutsal olacak şimdi? Tamamen saçmalık buluyorum bu sözleri. Doğurup çocuğunu boğup öldüren ya da doğurup çocuğunu terk edip giden annelerin eminim tümü sezaryen olmuştur!!!
canım iyi ol aldırma böyle şeylere arkadaşın kötü nyetle yazdığını düşünmüyorum ama gerçeği söylemek gerekirse o cümle banada çok ters geldiCanım iyiydim ama sinirlendim şu yazıya :)
şanssız deme kız damadıma aksine şanslı o kötü şeyler hatırlatmak istemiyorum canım ben şimdi sende kötü şeyler düşünmedemicem bidaha ablacım onu çok seven anne ve babası var anneanne dede ve babaanne dedi var daha ne olsun demi ablacım önemli olan bunlar varsın beşiğide olmasın oğlumun
sağol canım sanada afiyet olsunyavrus sana da kolay gelsin ah biz bu kadınların derdi
hahay bizim ebelerde yaparkende böyle bağırıyomuydun kes sesini diyor ne alakası varsa halbuki bu tarz konuşanlarında %90 ı kadınymd kuzum sinirlenme...
Arkadaş eminim orada sezaryen doğumun gerrekedikçe yapılmaması için vurgu yapmış...kötü niyetle değildir...
ikisi de kişiden kişiye değişir. ben sezaryenimden ilk 2 günkü gaz sancısı dışında sorun yaşamadım. ben tek o anı hissedemedim bebeğimi göremedim ilk anda ve ilk uyanma anında algılayamadım diye üzüldüm. bir de sezaryende olabilecek bir durum beni buldu mesaneme sezaryen dikişim yapışmış 8 sene sonra başıma iş aştı bu yüzden neredeyse bu bebeğimi kaybediyordum. Drler hastayı bilinçlendirmeli şimdi prenses doğum filan da var. şayet çok derin korkular yoksa(ki çoğunu da biz kadınlar üretiyoruz- birçok konudamesela ben adet olmaktan korkardım anlatılanlar yüzünden) tıbbi zorunluluk yoksa hasta bilinçlendirilmeli.
zorunluluk varsa zaten sezaryen yapılır. ilk doğumum benim ağrı kontrolünü bilmemekten sezaryen oldu dr de makas deyince korktum:))
yabancı ülkeler gibi doğum anında motive edecek kimse de yok. amerikada doğum yapmış arkadaşım anlattı doğum anında ebe elini tutuyor birazdan çok mutlu olacaksan dünyalar güzeli bir bebeğ kavuşacaksın vs... bizde daha yeni yeni bilinçleniliyor. eskilerden çok duydum hastanede acı şekerken yaparken bana mı sordun, 1 sene sonra yine yaparsın vs. diyenleri...
İnşallah hepimiz için en sağlıklı olan hangisiyse o olur...bu konu çok hassas bir konu...
günaydın kızlar...
boğazım ağrıyor sanırım üşüttüm offfff ya grip olmak istemiyorum..
geçmiş olsun dikkat et keine nane limon yada ıhlamur yapıp iç
günaydın kızlar;
biz kahvaltımızı yapıp geldik oğlumla nasılsınız bakalım
günaydın kızlar;
biz kahvaltımızı yapıp geldik oğlumla nasılsınız bakalım
günaydın canıııım afiyet olsun ben öğle yemeğimide yedim erkenciyim yine
teşekkür ederim cnm size bulaştırmam inşallah:))
günaydın canıııım afiyet olsun ben öğle yemeğimide yedim erkenciyim yine
afiyet olsun bebişine yarasın benim hiç iştahım yok(((
hoşgeldin afiyet olsun bende çay suyu koydum eşim hala uyuyo çayı demleyip uyandırcam artık
ay kızlar yoruldum yahu çok şükür özel bölge bitti ama çok kolay oldu bu kadar kolay yapacağımı bilseydim daha öncede yapardım
neden kolay olduğunuda söyliyeyim snırım siz yapıştırıp çekiyodunuz ben öyle değilde her zaman yaptığım gibi el ağdasıyla yaptım eh birazda tecrübe var çok şükür tertemizim şimdi
ama daha bacaklar var offf
uyandır artık acıkmıştım bebek:))) kalksın tembel:)))
ooo sahiden erkenciymişsin. naptın bitti mi ağda işin:)))
merak etme bulaştırmazsın canım:))))))))))))
haklısın antivirüs programı diye bi şey var de mi?
maşallah sana yavrusum becerikli gacının hali başka tabi
Evet yavruscum dıkkat etmemiştim hayatım hıçkırığı nasıl oluyo dıe burdan okumuştum dün de tesadüfen denk geldi))
B'nde teyze değilim ANNEYİM bn ANNE !!!!! karnıma düştüğü andan ıtıbaren hemde doğurmamış olsam da ANNEYİM)bnmde ruh saglıgım kötü korkuyorum arkadasım sen bunu yaşamadığın için bilemezsin sen evliliğinde problemler yaşamamış olabılırsın ama burası genel bı sıte senın gıbı olmayanları da düşünüp onlara saygı duyman gerekır durduk yere bu kadar anneyi üzmeye hakkın yok..Allah herkesin yavrusunu kucağına almayı nasip etsin bnm de raporum var normal dogum kesınlıkle yapamaz die hemde hiç çocuğum yokken boyle karar verdiler sen şimdi oturduğun yerden bişeyler bulup keyfıme sezeryan yapıyorum die bana teyze gibisin dıyemezsin arkadaşım..he sırf kanun açısından Dr ler fazla para alıyorlar devletten die bunu paylaşıyorsan ztn sigortamın geçmediği bı hastanede yapıcam doğumumu ztn sıgortamın geçmediği bı Dr gıdıyorum kimsenin hakkına gırmıyorum bu sebeple kımseye de bı zararım yok ...!!!burda mutlu olmak için bulunuyoruz sıkıntılarımızı içimiz rahatlasın die paylaşıyoruz !!!tek ortak noktamız var hepimiz ANNE olmak için gün sayıyoruz!!!!!!
canım ya hasta olduğun için değilmi bende korkuyorum doğuma bu kadar az kalmışken hasta olmaktan inşallah sende atlatırsın biran önce