• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Günaydın kızlarrr
Size bir sorum olacak ovulasyon takibi yapanlara bu sorum. Uzayan şeffaf akıntının olduğu gün mü yumurtanız çatlıyor yoksa ondan 1-2 gün sonra mı?
Bu ay bu testi daha ciddi yaptım Lh yüksekmesiyle birlikte akıntı başladı çatlama gününde çok yoğunlaştı Lh düştükçe akıntı azaldı ayrıca uygulama takviminde yumurtlama günü tam çatlama günüme denk geldi geçen ay da öyle olmuştu

Kızlar ovulasyonda pikten sonra siliklesiyor ya o günü de değerlendirip dükkanı kapatıyorum ben 15 gün falan 😂catlamamis olabilir diyenler oluyor acaba değerlendirmek mi gerekiyor

Sperm önemli sorun yoksa üst üste yapılabilir. Hekimlerin önerisi gün aşırı ilişki olması ovülasyon yapmadan
ben eylül ayında hamile kaldım erken gebelikte düşük yaşadım ekimde de,
üst üste denemiştik,bu ay combinol desteği ile deneyeceğiz bakalım :) inşallah sağlıkla nasip olur hepimize

Çatlamış mı kuzum
Galiba çatlama dün oldu evet. Bugün tam silikleşmiş testim bak
1764765340464.webp

1000195692-webp.3681459

evet canım 17. de olmuş bence de. benim de 30 u çatladı diye tahmin ediyorum
17.gün döngü günümdü 2 aralık, dündü. Sende eğer 30.da çatladıysa dediğim gibi 14 aralık bat günün sayılıyor. Çünkü çatlama ardından 12-14 gün sonra adet oluyoruz normalde. Benim de döngülerim uzun, 30-32 gün arası. O yüzden hep çatlamalarım 17-19.günler arası oluyor.

Back
X