• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

sorma canım yaa kıyafetler yeter almayalım demiştik şimdi onlar gözüme az geldi biraz daha alt üst pijama takımı alalım diyo :9::9: şimdi yengeme yorgan yaptırıcak onun evde yünü vardı ondan yapalım işte diyorum yok ben yeni alıcam o iyi değil diyo Allahım onları başımızdan eksik etmesin yaa

amin canım aynen yorgan, yatak, yastık iki tane zaten üç ay önceden yaptı onları nevresim diktirdi sürekli bir şeyler alma telaşında bende burada olunca sürekli ben ona o bana ben şunu aldım sen alma şunu alacağım sen aldın mı böyle telefon trafiği dün diyor ben nasıl getireceğim bu kadar eşyayı otobüsle altı parça oldu diyor daha da beşiği port bebeyi çantayı filan burada alırız diye almadı e kolay değil ne de olsa ilk kez anneanne olacak

amin canım aynen yorgan, yatak, yastık iki tane zaten üç ay önceden yaptı onları nevresim diktirdi sürekli bir şeyler alma telaşında bende burada olunca sürekli ben ona o bana ben şunu aldım sen alma şunu alacağım sen aldın mı böyle telefon trafiği dün diyor ben nasıl getireceğim bu kadar eşyayı otobüsle altı parça oldu diyor daha da beşiği port bebeyi çantayı filan burada alırız diye almadı e kolay değil ne de olsa ilk kez anneanne olacak

benim annemde ilk kez anneanne olucak ilk torun yani. bide ben alma dedikçe belli mi olur ölürüm felan alayım ben diyo kızdırıyo beni

kızlar dün doktora gittim ya nst ye girdim yine nst ye bağlayan hemşire beni sırt üstü yatırdı ben baya sıkıntıya girdim nefesim daraldı felan
sonra hemşire kontrole geldi baktıki kızımda sıkıntılı sonra doktorumu aradı bebek strese girmiş diye
neyse sonra aşağı inip kağıdı gösterdim doktoruma bide ulturasonda baktı herşeyi normal görünüyor tatlı ve tuzlu bişeyler ye yine gir nst ye dedi
ha bu arada çatı muyenemide oldum doğurabilirsin çatın iyi dedi hiç acımadı hatta normal alttan muayenede daha fazla açıyodu yani çatı muayenesi olacak kızlar inşallah sizin dr nazik olur benimki gibi
sonra bişeyler yeyip geldim bebeğim normal çıktı hemşireye dedim sırt üstü yatırdınız ondan sıkıntıya girdi bebek dedim kadın demezmi ben yan yatırdım sen yanlış hatırlıyosun diye bende bişey demedim öyledir dedim
neyseki bebeğimde bi sorun çıkmadı çok korktum ama hemşirede dr sezaryene alır şimdi deyince
amannn ne uzun oldu be:1:

gözün aydın canım ayy bende pazartesi girmiştim nstye arada minik sancılarım çıktı gayet ii dedi doktorum ayın 21ne muayenem var çatıyı herkez çok acıyor diyordu içimi ferahlattın canım bak ne güzel çok eksiğim var filan diyordun annişinle beraber halletmişsiniz sen kafaya taktığınla kaldın...

tirledim ha =P
nihayet bi yerimi kaldırdım da az evime çeki düzen verdim :D
mutfağımı topladım,yatak odamı düzenledim.
gardolabımın dışını sildim,beşiğimizin lastikli çarşafı da kurumuştu onu da geçirdim.
banyomu temizledim,kapılarn tozunu da aldm.
yoruldum ama süpürmeyi gözüm kesmedi =((
akşama da bezelye yapıcam,annemlerin bahçesnden gelmişti.
cnm annem birsürü sebzeler,konserveler hazırlamıştı tüm yaz bana.
tüketime geçebiliriz artık =))))))))))) hihihiihi :))))))))

kızlar dün doktora gittim ya nst ye girdim yine nst ye bağlayan hemşire beni sırt üstü yatırdı ben baya sıkıntıya girdim nefesim daraldı felan
sonra hemşire kontrole geldi baktıki kızımda sıkıntılı sonra doktorumu aradı bebek strese girmiş diye
neyse sonra aşağı inip kağıdı gösterdim doktoruma bide ulturasonda baktı herşeyi normal görünüyor tatlı ve tuzlu bişeyler ye yine gir nst ye dedi
ha bu arada çatı muyenemide oldum doğurabilirsin çatın iyi dedi hiç acımadı hatta normal alttan muayenede daha fazla açıyodu yani çatı muayenesi olacak kızlar inşallah sizin dr nazik olur benimki gibi
sonra bişeyler yeyip geldim bebeğim normal çıktı hemşireye dedim sırt üstü yatırdınız ondan sıkıntıya girdi bebek dedim kadın demezmi ben yan yatırdım sen yanlış hatırlıyosun diye bende bişey demedim öyledir dedim
neyseki bebeğimde bi sorun çıkmadı çok korktum ama hemşirede dr sezaryene alır şimdi deyince
amannn ne uzun oldu be:1:

Güzel haberler almışsın :nazar: Kilosu falan nasılmış canım?

günaydın kızlarrrr

dün eşimin iş yeri kapandı :(((
çok üzüldük tam bebeğimiz gelmek üzereyken işsisz kaldı eşim..nasıı sıkıntıda bir görsenizzz :((

Canım üzülme. Allah evlenene ve çocuk sahibi olana yardım eder. Benim de eşimin işi son günlerini yaşıyo. İflas ilan edildi ama tasfiye süreci bitince eşimin de işi biticek. Ama ben bu duruma sevindim. Çünkü işe gitmiyo hergün, yanımda en azından...

http://www.nikahsekeristore.com/wp-content/uploads/Bebek-Şekeri-Biberon.png
kızlar bundan aldım 3.5 lira tanesi ayaklı alacaktım baktım plastik basit bişey
ama bu porselen hem ondan dahada büyük nazar boncuğu lavanta felan takılacak ismi yazılacak salı günü alcam bakalım nasıl olacak

Çok güzel canım. Ben de bu modellere bakmıştım ama ben 100 tane duasında dağıtmak için, 50 tane de hastane için yaptırdım. O kadar para vereceğime oğluma bişeyler alırım demiştim...

arkadaşlar acil bi sorum olcak istanbulda yaşayan arkadaşlara.

avcılardan sultanahmete nasıl gidilir.
metrobüsten hangi durakta inmesi lazm. ayvansaraydan mı inip eminönüne gitmesi lazm.

metrobüsle zeytinburnu'nda inip tramwaya binersen en Sultanahmet'te inebilirsin. Yoksa Eminönü'nden yürümen gerekir yada yine tamwaya binmen gerekir...

ne zaman yapacak birşey demedi mi canım herşeyin normalse korkma normal olur ya zaten bebeğin şekline ultrasonda bakıyor

Haftaya ptesi..39.haftanin icinde yapicak..

seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı bakalım ne zaman doğuracağız

Vallahi bilemiorum o kadarda konusup ikna etmeye calisiorum kizimi ama yok..hic niyetli degil..bu hafta icinde hediyelik sabun ve lolipoplari gelicek,pazar gunude evimi temizlettiricem.bu kadar beklemisken biraz dha beklesin bari:)

günaydınlar
hiç keyfim yok bugün.
akşam 8 de yattm gece 12 gibi sancılandm.
kıvranıp durdum,yatamadım dolandm,ağladm derken uyumuşum.
tabi sk wc ye gider oldum yine,gece kaç kere uyandm hatrlamıyorum.
şimdi yine sancılarm var.sabah uyanınca da ağladm.
bi de annem babam gelicek bugün.kek ile sigara böreği yapıcaktm ama kendimi doyurmaya kalkamıyorum şu an.
napıcam bilmiyorum.

günaydın canım kendini yorma sancıların 10 dk bir olursa dr git

Kızlar, chnb bugün doğum yapıyor. Kontrole gitmişti ama açılma olduğundan acil sezaryene almaya karar vermişler. Birkaç saat içinde sezaryeni yapılacak. Dua edelim kendisi ve oğlu sağ salim başarsın bu işi :) Sağlıkla, hayırlısıyla, kuvöze hiç girmeden doğsun güzel oğlu :)

Back
X