• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar biz geldik. bugün kontrolümüz vardı.ço şükür iyi geçti oğlum bir haftada 300 gr almış . 2850 olmuş suyuda iyiymiş. nst de az az sancılarım çıktı olucak bunlar artık.normal dedi doktor.bir de bu ay renkli dopler istedi siz de çektirdinizmi?:49::29::29:

kızlar biz geldik. bugün kontrolümüz vardı.ço şükür iyi geçti oğlum bir haftada 300 gr almış . 2850 olmuş suyuda iyiymiş. nst de az az sancılarım çıktı olucak bunlar artık.normal dedi doktor.bir de bu ay renkli dopler istedi siz de çektirdinizmi?:49::29::29:

maşallah oğluşuna annesi

Ayyy canim bak masallah bebis kendini toplamis bosuna uzulmussun :emir_bebek:Doguma kadar biraz daha toparlar muza süte devam :) yediklerin yaramis ufakliga. Benden renkli doplerr istemedi cunku zaten 4d ultrason oldugu icin her ay ayrintili incelendi. sen yinede git. Benim gorumcemde benle ayni haftada ondanda renkli doppler istenmis birkac gun icinde dogum yapicak ama yinede gitmis cektirmis.

Ayyy canim bak masallah bebis kendini toplamis bosuna uzulmussun :emir_bebek:Doguma kadar biraz daha toparlar muza süte devam :) yediklerin yaramis ufakliga. Benden renkli doplerr istemedi cunku zaten 4d ultrason oldugu icin her ay ayrintili incelendi. sen yinede git. Benim gorumcemde benle ayni haftada ondanda renkli doppler istenmis birkac gun icinde dogum yapicak ama yinede gitmis cektirmis.

renkli doppler niye istiyolar acaba kızlar bilen varmı ?

ya kızlar bana doktor ilk baştan ayın 4 ünde olacak doğum demişti.bende öyle yazmıştım alttaki imzadaki de öyle gözüküyordu o zaman 38 haftalık gözüküyrdu.şimdi sat a göre olanı yazdım adet günüme göre 12-12-2012 gözüküyor değiştirdim 37 haftaya düştü ya düzeltince:1:

merhabalar gebişler :)

bu ara pek giremedim kk ya ,,umarım hepiniz iyisinizdir..ben çok ağırlaştım,bel ağrısı ve mide yanmasından duramıyorum.sizlerde de varmı acaba? bi de ben de kan uyuşmazlığı vardı ilk hamileliğim diye bişey yapılmayacak denmişti ama izmir ege universitesine gittim ilk defa orda 27.haftada bir iğne yapılacaktı dendi kafam karıştı :S daha önceki doktorum hiç söylememişti..bir suru tahlil yapıldı 1 haftadır sonuc bekliyorum..Allah ım hepimize kolaylıklar versin diyorumm..

selam canm bende de kan uyuşmazlığ8ı var bana da henüz iğne yapılmadı. ben negatifim eğer bebek negatif olursa iğne yapılmasına gerek yok ilk 72 saatte bakılacak ona göre iğne yapılacak

selam canm bende de kan uyuşmazlığ8ı var bana da henüz iğne yapılmadı. ben negatifim eğer bebek negatif olursa iğne yapılmasına gerek yok ilk 72 saatte bakılacak ona göre iğne yapılacak

ilk gebelik olunca hamileyken yaptırmaya gerek kalmıyo ama ikinci gebelikte 27. haftada yapılıyo ben yaptırdım 27. haftada benim 2. gebeliğim.

aynen canım bu hafta muz süt ve yoğurt ta tavan yaptık ama pekmezin de hakkını yememek lazım her gün sabah 2 kaşık pekmez de yiyorum dut pekmezi :1: zaten 38 değil 37 haftalıkmışım yani normal kilosu dimi bu durumda :1:

renkli dopler benden de 6. ayımda istenmişti şimdi tekrar istedi 4 aralıkta çekilcem malesef devlet hastanesinin sıra derdi yüzünden :37: detaylı tarama gerekiyormuş ben de anlamadım ben bir problem mi var dedim hayır rutin yapılması gereken dedi:26:

kızlar ben bugün migrostan deepent külot aldım hani şu hasta bezinin külot şeklinde olanlarından forumda bir arkadaş önermişti hatırlamıyorum tam olarak kimdi. hastane çantamakoydum bir tanesini de denemek için giydim çoköksürdüğüm için altıma kaçırıyorum da çok sık:1: denedim çok kullanışlı öneririm kızlar

Slm kızlar naılsınız bugun B'nde bıraz ağrım var onun dışında bı sıkıntı yok cok şükür ;))bugun güne gıttım yarında gıdıcem aksamada mısafırım var sizlerde ne var ne cok;)))

Slm kızlar naılsınız bugun B'nde bıraz ağrım var onun dışında bı sıkıntı yok cok şükür ;))bugun güne gıttım yarında gıdıcem aksamada mısafırım var sizlerde ne var ne cok;)))
sana daselam canım o ne yoğunluk öyle o kadar yorma kendini canım benim fazla ayakta kalma .gün gün geziyon demek :1:bebşi alıştırma çok gezmeye sonra doğunca durmaz evde görürsün :1:

kızlar ben bugün migrostan deepent külot aldım hani şu hasta bezinin külot şeklinde olanlarından forumda bir arkadaş önermişti hatırlamıyorum tam olarak kimdi. hastane çantamakoydum bir tanesini de denemek için giydim çoköksürdüğüm için altıma kaçırıyorum da çok sık:1: denedim çok kullanışlı öneririm kızlar

bende söylemiştim :34:

Back
X