• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ALLAhım ya benim kocam kadar kalas bi koca yoktur heralde yaa.
-nerdesin ?
-yukarda arkadaşlarlayım.
-gelmeyi düşünmüyo musun?
-daha saat kaç?
-illa saatin geç mi olması lazım ?
-tamam büşra kapat şu telefonu gelicem.
-ne zaman geliceksin?
-gelicem dedim yaa..
-ne halin varsa gör!

bugünde bitiyoooooor pazartesi kızımdan haberler alcam allahın izniyle zaman geçmiyor allahım:18::18::18:

maşallah doğum yapanları tebrik ederim darısı bizim başımıza sağlıkla inşallah:nazar:
bence kocalarda bişey yok bizde var kızlar herşeye sinirleniyoruz..:)bende bu sabah nefes alamıyorum sağa sola dönmeye çalışıyorum benimki bana sarıldı karnımı dürtüklemedi miii çıldırdım bi bağırdım arkasına bile bakmadan kaçtı evden:)) oh iyi yaptım haketti ama ben uyumaya çalışıyorum o oğlunu uyandırmaya çalışıyo :47:

bugünde bitiyoooooor pazartesi kızımdan haberler alcam allahın izniyle zaman geçmiyor allahım:18::18::18:

az kalmış sahi :)

ben de perşembe günü gidicem

bugün gittik bir tane şifonyer aldım. ayrı oda yapacak yer yok sadece şifonyer aldık. bayağı büyük. herşey çok pahalı. pvcler bile. ben de madem tek parça alıyoruz iyi bişey alayım dedim. 575 tl ye bulduk bir tane. ceviz kaplama masifler çoooooook deli pahalı. büyükçe de bir şey oldu inşallah eşyaları sığar. 120 cm yükseklik 50 cm derinlik 80 cm de eni var. 4 çekmece... akça ağaç renginde olacak boyası da. inşallah güzel olur kızlar.

aman kızlar ben eşimi felan düşünecek halde değilim bu aralar hatta kimseyi düşünmüyorum
her gece yatarken acaba yarın bebeğim gelirmi diye düşünüyorum sadece onun dışında hiç bişey düşünemiyorum
halla inanamıyorum bu günlere geldiğime

az kalmış sahi :)

ben de perşembe günü gidicem

bugün gittik bir tane şifonyer aldım. ayrı oda yapacak yer yok sadece şifonyer aldık. bayağı büyük. herşey çok pahalı. pvcler bile. ben de madem tek parça alıyoruz iyi bişey alayım dedim. 575 tl ye bulduk bir tane. ceviz kaplama masifler çoooooook deli pahalı. büyükçe de bir şey oldu inşallah eşyaları sığar. 120 cm yükseklik 50 cm derinlik 80 cm de eni var. 4 çekmece... akça ağaç renginde olacak boyası da. inşallah güzel olur kızlar.

artık haftada bir oldu benim kontroller tabi böyle olunca benim heycan daha bir artıyor:52:
bende oda yapmadım valla zaten bebk daha anlamaz odadan felan biraz büyüyünce beraber seçeriz kızımla:16::16:
sığar canım ya zaten minicik kıyafetleri var, güzel olur hem canım neden olmasın o kadar para vermişsin

Son düzenleme:
Back
X