Canim sEninkide cok guzel benimde hep bu tarz cantalarim var bunlar su gecirmez oldugu icinde kullanisli oluyor ama cocuk iki tane olunca mini bir valiz alip onlami gezsem diyorum :)) simdi ben bir kocaman canta almak niyetindeyim cok gozlu cok cepli olanlardan e bebekte baktim 160 tl ydi. Acikcasi cok pahali geldi. Bende diyorumki kanguru ve canta takimmi alsam oda ayni fiyata geliyordu. sonra dusundum acaba kanguru ne zaman kullanilir die okudugum kadariyla bebisin bacaklarinin arasi acik olur diye cok tavsiye edilmemis bende kararsiz kaldim. Kanguru alsam bizim icin cok rahatlik olurdu. İki bebek arabasi tasimaktansa bir kanguru bir bebek arabasi daha iyi olmazmi. Kizim iki yasinda ama hala kullaniyoruz bebek arabasini.
senin işin zormuş cnm,bi yere giderken hem iki çocukla hem de onların çantasıyla başa çıkabilmek kolay olmıcak.. ben de kanguru almayı düşünüyodum ama çok olumlu şeyler okumadım onunla ilgili,bir de ilk etapta portbebe kullanacağımdan şimdilik askıya aldım,belki ilerde bakarım. ama kangurularda da birtakım özelliklere dikkat edildiği taktirde kullanışlı olanları da varmış,iki bebek arabasıyla uğraşamazsın cnm zaten tek başına,yanında birisi de olmalı sürekli,bir de zaten bir çocuğun iki yaşına gelmiş artık,yeniden bir bebek arabası almana çok da gerek yok die düşünüyorum,2,5-3 yaşından sonra artık bebek arabasına yakışmaz,kocaman olur ilk bebeğin de.. bence büyük çok gözlü bir çantayı ebebekten değilde çantacılardan çok daha uyguna bulabilrsin..