• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bugün kontrolümüz vardı benim oğluş 2.800 gr. olmuş:))) boyuda 47 cm... Gayet iyimiş suyu vs. doktor 1 aralıktan sonra heran gelebilir dedi...normal doğum beklentilerine devam:)))) siz nasılsınız bakalım...

bu arada doğum yapan herkese maşallah:nazar:

iyi geceler kızlar
uzun zamandır takıp edemıyorum doğum yapan aralık annelerı kımler cok merak ettım

Slm kızlar dün akşam giremedim eşimle yürüyüşe çıkmıştık.
Bugün de alışveriş yaptık çok yorgunum. yarın aldıklarımın resmini yüklerim..

Bu arada çok şükür enfeksiyon geçmiş. 33+4 iken 2500 gr.çıkmıştı bebeğim,yani 1 hafta önden gidiyo gelişimi. dr'a sordum bu iyi mi kötü mü diye. çok iyi dedi. içim rahatladı. kan uyuşmazlığı için iğne de doğumdan sonra yapılacakmış. soran arkadaşlar vardı...

Sizlerden ne haber görüşmeyeli?

kızlar bugün kontrolümüz vardı benim oğluş 2.800 gr. olmuş:))) boyuda 47 cm... Gayet iyimiş suyu vs. doktor 1 aralıktan sonra heran gelebilir dedi...normal doğum beklentilerine devam:)))) siz nasılsınız bakalım...

bu arada doğum yapan herkese maşallah:nazar:

Canim masallah bebisine :nazar: dogumunada cok az kalmis benimkide persembe gunu insallah.

Kizlar merhaba;
Bu hsonu baya yogun geciyo bugun alisveris gunuydu,yarinda ev temizligini yaptiricam..oyuzden forumu cok takip edemiycem.
Bugun kizimin sabunlari geldi ve sekerlerini hazirladik esimle:)sabunlari fotograflayamadim ama sekerleri sizlere takdim ediyim dedim:) dizayn susleme tamamen esimle bana ait..

Eklentiler

• $IMG_20121117_220727.webp
    $IMG_20121117_220727.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar merhaba;
Bu hsonu baya yogun geciyo bugun alisveris gunuydu,yarinda ev temizligini yaptiricam..oyuzden forumu cok takip edemiycem.
Bugun kizimin sabunlari geldi ve sekerlerini hazirladik esimle:)sabunlari fotograflayamadim ama sekerleri sizlere takdim ediyim dedim:) dizayn susleme tamamen esimle bana ait..

Harika gözüküyorlar cok zevkliymissiniz gercekten.:nazar:

oyyyy içim garip oldu doğum hikayelerini okuyunca allahımmmm ne büyük mutluluk gözlerim doldu allahım benımde son 9 gunum 27 kasım da oğlum saruhan mete gelecekk.allah hepimizi sağ salim yavrularımıza kavustursun inşallahhhh

oyyyy içim garip oldu doğum hikayelerini okuyunca allahımmmm ne büyük mutluluk gözlerim doldu allahım benımde son 9 gunum 27 kasım da oğlum saruhan mete gelecekk.allah hepimizi sağ salim yavrularımıza kavustursun inşallahhhh

Ah canim seninde cok az kalmis benimde 22 kasimda yani bu persembe. Sanirim seninde sezaryan olcak gunu belli olduguna gore. Benim heyecanim her gun artmakta. bazen cok guzel seyler dusunuyorum bazende acayip geriliyorum. allahim sag salim kavusmayi nasip etsin hepimize insallah.

Ah canim seninde cok az kalmis benimde 22 kasimda yani bu persembe. Sanirim seninde sezaryan olcak gunu belli olduguna gore. Benim heyecanim her gun artmakta. bazen cok guzel seyler dusunuyorum bazende acayip geriliyorum. allahim sag salim kavusmayi nasip etsin hepimize insallah.

evet canım sezeryan benım de ama cok korkuyorum doktoruma dedım vazgectım ben dogurmucam o da ole bır sansın yok dedı.:)) dun gece ağlamaktan mahvoldum.ben en kucuk amelıyat olmadım dıkıs dahı atılmadım dusun yanı.butun gece testereyle kesıldıgımı goruyorum :( beklemek de gerıyor tabı ınsanı.evet allah yardımcımız olsun sağ salım kavusalım bebeklerımıze.

evet canım sezeryan benım de ama cok korkuyorum doktoruma dedım vazgectım ben dogurmucam o da ole bır sansın yok dedı.:)) dun gece ağlamaktan mahvoldum.ben en kucuk amelıyat olmadım dıkıs dahı atılmadım dusun yanı.butun gece testereyle kesıldıgımı goruyorum :( beklemek de gerıyor tabı ınsanı.evet allah yardımcımız olsun sağ salım kavusalım bebeklerımıze.

Canim hic korkma inanki korkmaya degmez yarim saat bilemedin 45 dk icinde hersey olmus bitmis oluyor. Testere cokta korkunc olmus ama ameliyat sonrasida iki gece hastanede kaliyorsun eve gidene kaar baya toparlanmis oluyorsun. İnsallah cok kolay olur. Ben sana korkma diyorum ama bende korku degilde acayip heyecan var. zaten senin ilk dogumunsa eger ne olup bittigini anlamazsin bile bi bakmissin minigin kollarinda.

Back
X