• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bugün kontrolümüz vardı benim oğluş 2.800 gr. olmuş:))) boyuda 47 cm... Gayet iyimiş suyu vs. doktor 1 aralıktan sonra heran gelebilir dedi...normal doğum beklentilerine devam:)))) siz nasılsınız bakalım...

bu arada doğum yapan herkese maşallah:nazar:
canım maşallah bebeğine gelişimi hakkaten çok güzelmiş neden 1 aralıktan sonra her an gelebilir gelişimi yüzünden mi

bende bunu aldım bebek çantası yerine kocaman içine herşeyi sığar çok da şık duruyo:34:
Eki Görüntüle 555489 Eki Görüntüle 555489
canım çok güzelmiş çantan ben de bebek çantası olarak şunu aldım $_7865_.webp içinde alt değiştirme aparatı biberon sıcak tutma aparatı da var .içinde bir sürü göz var çok geniş ama ben de senin gibi şık durmasına özen gösterdim :34:

hastane çantamı da aynı yerden aldım $_7870_.webp ..o gün toplu alışveriş yapmıştık fiyatlarını çok inceleme fırsatım olmamıştı eve gelince gördüm ki valizim 180 bebek çantam 165 liraymış çok fena oldum ama kayınvalidem olsun bir kere alınıyor dedi :5: öylelikle biraz sakinleştim:17:

Gule gule kullan eczreyrey sende cok guzel secimler yapmissin. Dun aventin urunlerine tuzlu dmistin bana :) senin cantalarinda asagi kalir yani yok hani. bende e bebekten baktim 165 dediler cantaya banada pahali geldi . ama seninkiler guzel gercekten iyi gunlerde kullan.

Son düzenleme:
Ay kizlarrr cok fenayimmmm,biraz cekmece,dolap duzenleyeyim dedimm farkinda olmadan epey yormusum kendimi perisan bi vaziyette yatiyorum suan..benm gibi gece kendini işe kaptiran varmi? Mutfagi toplim,orayi duzenlim,şurada kirlenmis,bide lavabo ovayim,bide wc yıkimm,bide toz alimm...ayh durduramiyorum kendimi bi türlü.gündüz yatip gece coşuyorum :37:
Biri beni dürtse iyi olucak arada bi.daha makinedeki camasirlari asicamm :27:
yarinda misafirim var.allahtan yeni evli bi cift kalabalik degil.:ssz:
Yogun bigun beni bekler..bol uykulu geceler dilerimmmm :16:

canım maşallah bebeğine gelişimi hakkaten çok güzelmiş neden 1 aralıktan sonra her an gelebilir gelişimi yüzünden mi

canım çok güzelmiş çantan ben de bebek çantası olarak şunu aldım Eki Görüntüle 555655 içinde alt değiştirme aparatı biberon sıcak tutma aparatı da var .içinde bir sürü göz var çok geniş ama ben de senin gibi şık durmasına özen gösterdim :34:

hastane çantamı da aynı yerden aldım Eki Görüntüle 555657 ..o gün toplu alışveriş yapmıştık fiyatlarını çok inceleme fırsatım olmamıştı eve gelince gördüm ki valizim 180 bebek çantam 165 liraymış çok fena oldum ama kayınvalidem olsun bir kere alınıyor dedi :5: öylelikle biraz sakinleştim:17:

bayıldmm çantalarınıza kızlarr, güle güle kullanın.

evet canım sezeryan benım de ama cok korkuyorum doktoruma dedım vazgectım ben dogurmucam o da ole bır sansın yok dedı.:)) dun gece ağlamaktan mahvoldum.ben en kucuk amelıyat olmadım dıkıs dahı atılmadım dusun yanı.butun gece testereyle kesıldıgımı goruyorum :( beklemek de gerıyor tabı ınsanı.evet allah yardımcımız olsun sağ salım kavusalım bebeklerımıze.

:20:
Hiiiicc korkma canim,bende senin gibi korkardim ameliyat dikis filan dediklerindee amaa hic korktugum gibi olmadi!
Once druna guven,olabiliyosa spinal anestezi ol.emin ol cokk rahat olucaksinn:16:
Dusun ben ameliyatimda dr,umla sarki soyluyodum :52::52:
Cok eglenceli ve rahat bi ameliyatti,keza sonrasida oylee..tek dusundugun bebegine sag salim kavusmak olsun..:16:

ayyyy sormayin kizlarr nisan geldi ama bebek halaa yokk yaaavvvvvv:3:
aaa nişan geldi mi hadi hayırlısı canım nasıl birşeydi acaba sorabilirmiyim:26:

Eki Görüntüle 555491 Eki Görüntüle 555490 oflu teyzesı ınan bunu 2 kere gıyıdık malesef doyamadan kuculdu ama ayaksızı daha kullanıız bak benım kara kafalı oğluma
maşallah oğluşuna canım çok tatlı allah analı babalı bütütsün inşallah.bana da burada tecrübeli anneler ayaksız alın diye bas bas bağırıyordu.ben de 3 tane felan tulum aldım gerisi hep ikili takım şeklinde aldık doğru tercih demekki gerçekten çok çabuk büyüyorlar:emir_bebek:

ben de en çok o tulumlu hallerine bayılıyorum ama gelinimiz sağ olsun beni uyardı ben de çok almadım onlardan
aynen ya tulum çok yakışıyor şekerlere :nazar::3: ben uzun kollu zıbın altına da ayaklı tulum şeklinde de aldım onlarda kullanışlı olur demi :26:

kuzum ya 1 ayda bıle kaç tane kuculenımız oldu hıc doyamadan
kız bir tane daha doğur doya doya giydir :52:

kızlar kızımın eşyalarını düzenledim 0-3 aylık 3-6 aylık 6-9 aylık. gerçi 6-9 aylık çok az :D

çoook yoruldum sanki ama aslında iki parça eşya :P
canım iyi yapmışsın .ama ben bütün kestim çocuğu rahatsız eder diye şimdi hangisi kaç aya kadar bilmiyorum :37:

sağol tatlım darısı başına

tutmadı cnm bı gun önce 3380 dı dr 3500 olur dedı
ertesı gun 3780 doğdu kı 37 haftalık beklemıyodum
hay maşallah caım bebişine darısı başımıza inşallah bizimki de topişlicek :8:

ben de doktora gittim kızlar. 35+1 de gittik. 2770 gram 49 cm cıktı. doktor kilosu normal ama boyu uzun ve kemikli dedi oğlumuza...
bir da ha 37inci haftada gidicez. çatı muayenesi olacakmısım cok krkuyorum...
herkesin bebeğinin maşallahı var yahu allah nazarlardan saklasın :nazar: çatı muaynesi için erken değilmi hani tetikliyormuş ya doğumu :18:

Gule gule kullan eczreyrey sende cok guzel secimler yapmissin. Dun aventin urunlerine tuzlu dmistin bana :) senin cantalarinda asagi kalir yani yok hani. bende e bebekten baktim 165 dediler cantaya banada pahali geldi . ama seninkiler guzel gercekten iyi gunlerde kullan.
ah canım kayınpeder aldı bizim herşeyimizi.cebimizden beş kuruş para çıkmadı ondan mıdır içim sızlıyo yüksek fiyatları görünce .hani tek eş çalışan aileler var .ihtiyaçlarını kendileri almak zorunda olan aileler var onları düşününce şükrediyorum.:5::5:allahaşükür kayınpederim kayınvalidem çok iyiler daha ben demeden söylemeden aldılar herşeyimizi:10:

canım çok güzelmiş çantan ben de bebek çantası olarak şunu aldım Eki Görüntüle 555655 içinde alt değiştirme aparatı biberon sıcak tutma aparatı da var .içinde bir sürü göz var çok geniş ama ben de senin gibi şık durmasına özen gösterdim :34:

hastane çantamı da aynı yerden aldım Eki Görüntüle 555657 ..o gün toplu alışveriş yapmıştık fiyatlarını çok inceleme fırsatım olmamıştı eve gelince gördüm ki valizim 180 bebek çantam 165 liraymış çok fena oldum ama kayınvalidem olsun bir kere alınıyor dedi :5: öylelikle biraz sakinleştim:17:

seninkiler de çok güzelmiş valla ama ben hastane için ablamın doğumuna götürdüğü bavulu alacam küçük tekerlekli anca sığar götüreceklerim :))
kızlar bu arada hastaneye göğüs pompamı götürmeli miyim bilemedim :44:

Ay kizlarrr cok fenayimmmm,biraz cekmece,dolap duzenleyeyim dedimm farkinda olmadan epey yormusum kendimi perisan bi vaziyette yatiyorum suan..benm gibi gece kendini işe kaptiran varmi? Mutfagi toplim,orayi duzenlim,şurada kirlenmis,bide lavabo ovayim,bide wc yıkimm,bide toz alimm...ayh durduramiyorum kendimi bi türlü.gündüz yatip gece coşuyorum :37:
Biri beni dürtse iyi olucak arada bi.daha makinedeki camasirlari asicamm :27:
yarinda misafirim var.allahtan yeni evli bi cift kalabalik degil.:ssz:
Yogun bigun beni bekler..bol uykulu geceler dilerimmmm :16:

ya aynen gündüz yatıyorum gece de baykuş gibi ayakta:))
demin kendimle uğraştım biraz kremlendim üstümü başımı değiştim makyaj yaptım bu saatte bi baktım saat 1 olmuşşş:53::53:

slm canım iyiz şükürler olsun bi gün daha geçti benimde bugün misafirlerim vardı annemle kaynanam temizliğe gelmişlerdi arkadan görümcekle :) kaynanaı geldi allhtan börek yapmış yoksa son zamnda ne ikram edrdim spor çantalrda çok kullanşlı ewt ahmet ardaya maş. bebek şekeri hastane içinmiydi

Senınde gunün yoğunmuş tatlım:)))bebek şekeri Mevlüt için ama kurabıyeler hastane için olacak sepetını aldım ama ıçını yaptırmadım daha:))yatak odam için portatıf bir beşik kızıma bır kıtaplık oyuncakları için ve acil bır kurutma makınesıe ıhtıyacım var CNm hergüne bıseyler çıkıyor valla;))

Benim gibi uyuyamayanlar var mi? Bögrüme öküz oturmus gibiyim
Boğuluyorum sanki:26:

Son düzenleme:
Back
X