kız o nerden çıktı![]()
Pinar avatarindaki bebek ne yapiyor kızıyormu :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız o nerden çıktı![]()
canım maşallah bebeğine gelişimi hakkaten çok güzelmiş neden 1 aralıktan sonra her an gelebilir gelişimi yüzünden mikızlar bugün kontrolümüz vardı benim oğluş 2.800 gr. olmuş:))) boyuda 47 cm... Gayet iyimiş suyu vs. doktor 1 aralıktan sonra heran gelebilir dedi...normal doğum beklentilerine devam:)))) siz nasılsınız bakalım...
bu arada doğum yapan herkese maşallah![]()
canım çok güzelmiş çantan ben de bebek çantası olarak şunu aldımbende bunu aldım bebek çantası yerine kocaman içine herşeyi sığar çok da şık duruyo
Eki Görüntüle 555489 Eki Görüntüle 555489
içinde alt değiştirme aparatı biberon sıcak tutma aparatı da var .içinde bir sürü göz var çok geniş ama ben de senin gibi şık durmasına özen gösterdim
..o gün toplu alışveriş yapmıştık fiyatlarını çok inceleme fırsatım olmamıştı eve gelince gördüm ki valizim 180 bebek çantam 165 liraymış çok fena oldum ama kayınvalidem olsun bir kere alınıyor dedi Pinar avatarindaki bebek ne yapiyor kızıyormu :44:
Allah iyiligini versin gece gece güldüm walla nerdende buldun onu cidden kendini sıkıyor sonra rahatliyorgaz çıkarıyor![]()
kız o nerden çıktı![]()
canım maşallah bebeğine gelişimi hakkaten çok güzelmiş neden 1 aralıktan sonra her an gelebilir gelişimi yüzünden mi
canım çok güzelmiş çantan ben de bebek çantası olarak şunu aldım Eki Görüntüle 555655 içinde alt değiştirme aparatı biberon sıcak tutma aparatı da var .içinde bir sürü göz var çok geniş ama ben de senin gibi şık durmasına özen gösterdim
hastane çantamı da aynı yerden aldım Eki Görüntüle 555657 ..o gün toplu alışveriş yapmıştık fiyatlarını çok inceleme fırsatım olmamıştı eve gelince gördüm ki valizim 180 bebek çantam 165 liraymış çok fena oldum ama kayınvalidem olsun bir kere alınıyor dediöylelikle biraz sakinleştim
![]()
evet canım sezeryan benım de ama cok korkuyorum doktoruma dedım vazgectım ben dogurmucam o da ole bır sansın yok dedı.:)) dun gece ağlamaktan mahvoldum.ben en kucuk amelıyat olmadım dıkıs dahı atılmadım dusun yanı.butun gece testereyle kesıldıgımı goruyorumbeklemek de gerıyor tabı ınsanı.evet allah yardımcımız olsun sağ salım kavusalım bebeklerımıze.
aaa nişan geldi mi hadi hayırlısı canım nasıl birşeydi acaba sorabilirmiyim:26:ayyyy sormayin kizlarr nisan geldi ama bebek halaa yokk yaaavvvvvv![]()
maşallah oğluşuna canım çok tatlı allah analı babalı bütütsün inşallah.bana da burada tecrübeli anneler ayaksız alın diye bas bas bağırıyordu.ben de 3 tane felan tulum aldım gerisi hep ikili takım şeklinde aldık doğru tercih demekki gerçekten çok çabuk büyüyorlarEki Görüntüle 555491 Eki Görüntüle 555490 oflu teyzesı ınan bunu 2 kere gıyıdık malesef doyamadan kuculdu ama ayaksızı daha kullanıız bak benım kara kafalı oğluma
aynen ya tulum çok yakışıyor şekerlereben de en çok o tulumlu hallerine bayılıyorum ama gelinimiz sağ olsun beni uyardı ben de çok almadım onlardan
kız bir tane daha doğur doya doya giydirkuzum ya 1 ayda bıle kaç tane kuculenımız oldu hıc doyamadan
canım iyi yapmışsın .ama ben bütün kestim çocuğu rahatsız eder diye şimdi hangisi kaç aya kadar bilmiyorumkızlar kızımın eşyalarını düzenledim 0-3 aylık 3-6 aylık 6-9 aylık. gerçi 6-9 aylık çok az
çoook yoruldum sanki ama aslında iki parça eşya![]()
hay maşallah caım bebişine darısı başımıza inşallah bizimki de topişliceksağol tatlım darısı başına
tutmadı cnm bı gun önce 3380 dı dr 3500 olur dedı
ertesı gun 3780 doğdu kı 37 haftalık beklemıyodum
herkesin bebeğinin maşallahı var yahu allah nazarlardan saklasınben de doktora gittim kızlar. 35+1 de gittik. 2770 gram 49 cm cıktı. doktor kilosu normal ama boyu uzun ve kemikli dedi oğlumuza...
bir da ha 37inci haftada gidicez. çatı muayenesi olacakmısım cok krkuyorum...
ah canım kayınpeder aldı bizim herşeyimizi.cebimizden beş kuruş para çıkmadı ondan mıdır içim sızlıyo yüksek fiyatları görünce .hani tek eş çalışan aileler var .ihtiyaçlarını kendileri almak zorunda olan aileler var onları düşününce şükrediyorum.Gule gule kullan eczreyrey sende cok guzel secimler yapmissin. Dun aventin urunlerine tuzlu dmistin bana :) senin cantalarinda asagi kalir yani yok hani. bende e bebekten baktim 165 dediler cantaya banada pahali geldi . ama seninkiler guzel gercekten iyi gunlerde kullan.
http://www.haber53.com/34027_Iste-8-kilo-700-gram-agirliginda-dogan-bebek!-.html:27: ayy link verdim ama not found yaziyor dunyanin en tombis dogan bebgi 8700 gram dogmus. Annesi seker hastasiymis ama hic doktora gitmemis ve 62 cm boyundaymis surekli acmis. Googledan buldum.
Allah iyiligini versin gece gece güldüm walla nerdende buldun onu cidden kendini sıkıyor sonra rahatliyor![]()
http://www.haber53.com/34027_Iste-8-kilo-700-gram-agirliginda-dogan-bebek!-.html:27: ayy link verdim ama not found yaziyor dunyanin en tombis dogan bebgi 8700 gram dogmus. Annesi seker hastasiymis ama hic doktora gitmemis ve 62 cm boyundaymis surekli acmis. Googledan buldum.
canım maşallah bebeğine gelişimi hakkaten çok güzelmiş neden 1 aralıktan sonra her an gelebilir gelişimi yüzünden mi
canım çok güzelmiş çantan ben de bebek çantası olarak şunu aldım Eki Görüntüle 555655 içinde alt değiştirme aparatı biberon sıcak tutma aparatı da var .içinde bir sürü göz var çok geniş ama ben de senin gibi şık durmasına özen gösterdim
hastane çantamı da aynı yerden aldım Eki Görüntüle 555657 ..o gün toplu alışveriş yapmıştık fiyatlarını çok inceleme fırsatım olmamıştı eve gelince gördüm ki valizim 180 bebek çantam 165 liraymış çok fena oldum ama kayınvalidem olsun bir kere alınıyor dediöylelikle biraz sakinleştim
![]()
Ay kizlarrr cok fenayimmmm,biraz cekmece,dolap duzenleyeyim dedimm farkinda olmadan epey yormusum kendimi perisan bi vaziyette yatiyorum suan..benm gibi gece kendini işe kaptiran varmi? Mutfagi toplim,orayi duzenlim,şurada kirlenmis,bide lavabo ovayim,bide wc yıkimm,bide toz alimm...ayh durduramiyorum kendimi bi türlü.gündüz yatip gece coşuyorum
Biri beni dürtse iyi olucak arada bi.daha makinedeki camasirlari asicamm
yarinda misafirim var.allahtan yeni evli bi cift kalabalik degil.
Yogun bigun beni bekler..bol uykulu geceler dilerimmmm![]()
slm canım iyiz şükürler olsun bi gün daha geçti benimde bugün misafirlerim vardı annemle kaynanam temizliğe gelmişlerdi arkadan görümcekle :) kaynanaı geldi allhtan börek yapmış yoksa son zamnda ne ikram edrdim spor çantalrda çok kullanşlı ewt ahmet ardaya maş. bebek şekeri hastane içinmiydi
Eki Görüntüle 555491 Eki Görüntüle 555490 oflu teyzesı ınan bunu 2 kere gıyıdık malesef doyamadan kuculdu ama ayaksızı daha kullanıız bak benım kara kafalı oğluma
Eki Görüntüle 555432 kızlar ben bundanda aldım