Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın;
kocişim kahvaltı hazırlamış beni de uyandırdı:))) güzel bir pazar kahvaltısı yaptık iyi oldu:)))
Veeeee işte beklenen seslenişşşş![]()
günaydın cnm,
afiyet olsun,şimdi de biz yapcaz,ben de mutfaktan seslenmesini bekliyorum eşimin kahvaltı hazır diye
gözümü açtığım anda sabah kaç olursa olsun hemen acıktığımı hissediyorum,artık uyandığımda ilk sözüm 'günaydın' yerine 'açım' oldu![]()
Hepinize günaydınnn
Bugün şanslısınız desenize kahvaltılar falan
Bi arkadaşım der ki: evliliğimin en güzel ayları hamile olduğum aylardı...
ne kadar şanslısınız kızlar.benim kociş kendine iş çıkardı yine 1 haftadır ortalıklarda yok.geldiğinde de hayır göremiyorum ki zaten.gergin işleriyle uğraşıyor.2 gündür moralim çok bozuk.üşütmüşüm dün bütün gün yattım uyuyamıyorum.bir çorba yapanım bile yok hatta evde ekmek bile yok gidip alamıyorum.hepsini geçtim bir arar insan nasıl oldun diye.şu an ağlayarak yazıyorum mesajı bile.
ne kadar şanslısınız kızlar.benim kociş kendine iş çıkardı yine 1 haftadır ortalıklarda yok.geldiğinde de hayır göremiyorum ki zaten.gergin işleriyle uğraşıyor.2 gündür moralim çok bozuk.üşütmüşüm dün bütün gün yattım uyuyamıyorum.bir çorba yapanım bile yok hatta evde ekmek bile yok gidip alamıyorum.hepsini geçtim bir arar insan nasıl oldun diye.şu an ağlayarak yazıyorum mesajı bile.
Ay canım ya ağlama(( eşinin işi ne ki? sen ara söyle hasta olduğunu. ailenle ayrı şehirde misin?
üzme kendini cnm az kaldı biraz daha sabır kimseye ihtiyacımızın olmadığı günlere geri döneceğiz Allah'ın izniyle biraz topla kendini bi şeyler ye bebek için...
Yaaa hadi uyanıııınnnnnnnnnn
Rüyamda bebeğimi gördüm. yeni doğmuş,kucağıma alıyorum,uyuyor sürekli... çok güzel bi duyguydu.öyle masumdu ki...
yok canım kimsem yok annem haftaya gelecek 18 saat uzakta.eşim öğretmen ama kendine gereksiz yorucu iş çıkarmayı çok seven tiplerden.yaratıcı drama etlinliği mı ne varmış orda görevli gece 11lerde geliyor.inanın çok moralim bozuk.sağolun desteğiniz için.iyi ki varsınız.
kızlar günaydın;
kocişim kahvaltı hazırlamış beni de uyandırdı:))) güzel bir pazar kahvaltısı yaptık iyi oldu:)))