• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

cnm benım bende kızımda cok rahat bı sezryan sonrası gecırmıştım 6 sene önce
bana ınan ıkıncısı ılkındende rahat gecıyo kı acıklaması söleymış
ılk amelıyatta az da olsa bı hıssızlık kalıyo zaten o bölgede yenıden ayn yerden kırpıldıgı ıcın acı daha daha az oluyo
bana hemşırler bıle gezerken normal doğummu dıye sordular
ıkısındede utum ılk emzrmede geldı

:nazar::nazar::nazar: maşallah canım ya inşallah benimde ikinci öyle olur. perşembeye çok az kaldı sayılı gün çabuk geçiyor gerçekten. senın kızın kaç yaşında?

cnm benım bende kızımda cok rahat bı sezryan sonrası gecırmıştım 6 sene önce
bana ınan ıkıncısı ılkındende rahat gecıyo kı acıklaması söleymış
ılk amelıyatta az da olsa bı hıssızlık kalıyo zaten o bölgede yenıden ayn yerden kırpıldıgı ıcın acı daha daha az oluyo
bana hemşırler bıle gezerken normal doğummu dıye sordular
ıkısındede utum ılk emzrmede geldı

kısmetse bende sezeryan olucam inşallhh sütüm hemen gelirrr sizin gibi

kısmetse bende sezeryan olucam inşallhh sütüm hemen gelirrr sizin gibi

gelir inşallah zaten kolostrum hemen geliyor hemşireler emzir diye getiriyolar bebişi sarı sıvı hemen geliyor göğüsten. bebiş emdikçede süt geliyor tabi eve gidip sıcak duş alınca geliyor asıl süt. zaten bebek 3 gün idare edebiliyormuş anne karnından getirdikleriyle ama yinede aç kalıp sarılık olmasın diye kimi hemşireler mama veriyorlarmış.

evet :46: Allah nasip ederse ve kalbim durmazsa oğlumuza perşembe sabahı kavuşuyoruz:17:
ne mutlu sana:16::16::16::16: teyzoşu benimkide 26 kasım pazartesi gelecek 8 günü var
gelir inşallah zaten kolostrum hemen geliyor hemşireler emzir diye getiriyolar bebişi sarı sıvı hemen geliyor göğüsten. bebiş emdikçede süt geliyor tabi eve gidip sıcak duş alınca geliyor asıl süt. zaten bebek 3 gün idare edebiliyormuş anne karnından getirdikleriyle ama yinede aç kalıp sarılık olmasın diye kimi hemşireler mama veriyorlarmış.

inşallhhh rabbim bol bol süt versin hepimize

ayyy azkalmış ocakta 6 yaşı dolck cnm senınkı ufakmış baya

oo senınkı baya abla olmuş maşallah :nazar: benımkı evet ufak henuz zor bir karardı benım ıcın ıkıncı cocuğu yapmak ama eşimle böylesinin daha iyi olacagını düşündük uzun vadede :))

bakalım neler görcez :34:

oo senınkı baya abla olmuş maşallah :nazar: benımkı evet ufak henuz zor bir karardı benım ıcın ıkıncı cocuğu yapmak ama eşimle böylesinin daha iyi olacagını düşündük uzun vadede :))

ınşalla cnm kolaylıkla buyutursun uslu bebk olunca hıcbışey degışmıyo cnm 2 cocuk kolay ıdare edılebılıyo
duş olayına gelınce bak bışey olmuyo demekkı ay bı hafta zor sabrettı yıkanma hastası olarak

Eczreyrey cok haklisin kimsye borc vermemek gerek bende tam 1 yil oluyor birine 1 milyar verdim geri vermedigi gibi isteyince beni azarliyor kimsenin parasina minnet etmem ben durumum sıkısık olmasa veririm diyor neyse bir ay geciyor aradan ben tekrar mesaj atiyorum bu seferde cevap yok. bildigin ölmüs numarasi yapiyor.ne diyim ben simdi ne yapiyim giden gitti iste. Buda legal yoldan dolandirilmak oluyor. Bende enayiligime doymiyim.
bir de kendi paranla rezil oluyorsun .komşudan ödünç limon almışlığım yoktur ama insanlar ne çok seviyor istemeyi.ben eczanede o kadar çok kazık yedim ki 5 senede 50 senelik tecrübe edindim.insanlarla iyi olmak için borç vermemeli .yksa dediğin gibi adın enayi oluyor .varsın borç vermeden kötü olayım en azından param cebimde kalır .

merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bende pazardan geldim çok ucuz şeyler buldum adam markaları çok ucuza satıyor.şimdi yüklüyorum aldıklarımı.alt açmalar 5 er lira battaniyeler ve tulum crazy babynin battaniyeler 7 tulum 10 lira hepsi 34 kendimede terlik aldım 5 liraya.Eki Görüntüle 556035 Eki Görüntüle 556037 Eki Görüntüle 556038 Eki Görüntüle 556040 Eki Görüntüle 556041 Eki Görüntüle 556042
hepsi çok güzel ve uygunmuş güle güle giydir canım :21:

canım bence çok doğru düşünmüşsünüz ben de tıpkı senin gibi üst üste yapmayı ve beraber büyütmeyi düşünüyorum.onu da sonrakileri de :66::62::62:

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar.
Akşam eşim erken geldi,çıkmak zorunda kaldım.sonra yürüyüşe gittik. sonra elektrikler gitti derken bu saate kadar giremedim.

zeynocum sana bir şey sormak istiyorum göğsünden şimdi bir şey geliyor mu ?doğum olmadan herkesten bir şeyler geliyormuş. benim henüz yok o gelen şeylerden de :43: acaba doğum olunca da gelmez mi diye korkuyorum .banyoda duş alırken göğüslerimi sıkıyorum sıkıyorum sıkıyorum azıcık bile bir şey yok :99:

zeynocum sana bir şey sormak istiyorum göğsünden şimdi bir şey geliyor mu ?doğum olmadan herkesten bir şeyler geliyormuş. benim henüz yok o gelen şeylerden de :43: acaba doğum olunca da gelmez mi diye korkuyorum .banyoda duş alırken göğüslerimi sıkıyorum sıkıyorum sıkıyorum azıcık bile bir şey yok :99:

yok walla hiçbir şey gelmiyor göğüslerimden. bence sende sıkma bırak kendi hallerine. acır sıkınca :) zaten şu sıralar hassaslar onumuzdeki 1-2 sene baya deforme olcaklar :)

cnm benım ıkı doğumumda da gelen gıden yoktu bende başkaları geldı dıyınce nıye bende yok derdım maşalla ıkı doğumdan sonrada sutler geldı
he bıde cnm göguslerı cok durtme doğuu tetıklıyomuş

selammmmm kızlarr...
çantalarımı tamamen hazırladım :))
bi çocuğuma ıslak mendil pişik kremi bide benim göğüs ucu kremim kaldı..
onu da alsam mı diye düşünüyorum

Back
X