• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar arkadaşım da çok çatladı henüz doğum yapmadı ama kırmızı ve yarıkları çok belli oluyor.çok üzüldüm görünce.son ay çatlamış o da .ondan önce yoktu bir şeyi.eczanede contractubex diye bir jel satılıyor o ameliyat izini bile geçiriyor .günde iki defa sürülüyor doğumdan sonra kullanabilirsiniz

şimdi kullanamıyoruz değil mi

kızlar arkadaşım da çok çatladı henüz doğum yapmadı ama kırmızı ve yarıkları çok belli oluyor.çok üzüldüm görünce.son ay çatlamış o da .ondan önce yoktu bir şeyi.eczanede contractubex diye bir jel satılıyor o ameliyat izini bile geçiriyor .günde iki defa sürülüyor doğumdan sonra kullanabilirsiniz

benim karnımda hiiç yoktu ama çatlaklar açık renkli ve derin değil..
kalçalarımdakiler de acımıyo benim

caniM benim kardesimde 7 ay once normal dogum yapti simdi bebisi emziriyor ancak cok tutucu baskici kocasi ve kaynanasi var ayni evde yasiyorlar kardesimin gobegini ve belini gordum ona belli etmedim ama cok uzuldum . Asiri catlak ve hala mor. Mor olmasi hala umut var demek. senin dedigin bu jel emzirirken kullanilirmi. annemle acaba lireac mi alaak diye dusunduk ama senin yazdigin madem hersEyi geciriyor ona bakalim bizde yazik ya o yasantiyi hic haketmiyor kocasida askerde cok garip kaldi benim canim kardesim.

evet canım en iyisi eski yöntemler saracağız göbüşleri
aynen canım..

benim karnım da açık yer yok aynı zamanda tek çatlakta değil çatlayan yerler kabardı kaşınıyor yanıyor iki gündür ne yaapacagımızı bilmiyoruz geceleri yatamıyorum yıkıyorum yağlıyorum ağlıyorum hiç açılacak yer kalmadı annem ben daha böyle birşey görmedim diyor eczaneyi aradık birşey vermeyiz ilaç dediler sadece badem yağı onun da faydası yok

yaa çook üzüldümm o kadar çatladı demek :(
derin oldukları için acıyolardır..
doğumdan sonra ezcereyreyin dediği kremi alırsın..
benimkiler çok derin değiller acımıyo ama kaşınıyo arada bende vazelin veya badem yağı sürüyorum

facem yok canım
eşim sağolsun kıskançlığından açtırmadı..
zaten çok kıskançç
tülbent koyucam canım annem çeyizime koymuştu bir sdürü pijamalarıma uygun çıkartırım :27::27:

salı günü gidicem canım..
sen 39. haftadasın..
her an gelebilir bebekk :27:

hoşgeldin canım:16:

evet her an gelebilir canım

zeynocum sana bir şey sormak istiyorum göğsünden şimdi bir şey geliyor mu ?doğum olmadan herkesten bir şeyler geliyormuş. benim henüz yok o gelen şeylerden de :43: acaba doğum olunca da gelmez mi diye korkuyorum .banyoda duş alırken göğüslerimi sıkıyorum sıkıyorum sıkıyorum azıcık bile bir şey yok :99:

canım benim de gelmiyor merak etme.onun sütle ilgisi yok.oğlumda da bi şey gelmemişti ama sezeryandan sonra hemen emzirmiştim.sıkma sakın erken doğumu tetikleyebiliyormuş

aynen canım..

yaa çook üzüldümm o kadar çatladı demek :(
derin oldukları için acıyolardır..
doğumdan sonra ezcereyreyin dediği kremi alırsın..
benimkiler çok derin değiller acımıyo ama kaşınıyo arada bende vazelin veya badem yağı sürüyorum
evet canım ne çatlamak yara olacak gün geçtikçe daha kötü oluyor şimdilik izini filan düşünmüyorum şu yanması geçşe eşim yelpaze yapıp sallıyo karnıma çok kötüyüm

tontişkolar napıyonuz bakem :) bu saatte herkes burdaymış yahu bende boştur topik diodum veletler rahat vermedimi :) neyse ben kaçayım tekrar sabah erken kalkıcam ütü kahvaltııı :) hehhehe çokkkk iş var ha bide ne sorucaktım sizlere bu bebişlerin battaniyelerini yıkadınızmı kaç derecede yumuşaklar ya hani bozulur die korkuyom yahu :)

evet canım ne çatlamak yara olacak gün geçtikçe daha kötü oluyor şimdilik izini filan düşünmüyorum şu yanması geçşe eşim yelpaze yapıp sallıyo karnıma çok kötüyüm
canım kantaron yağı bulabilirsen sür faydasını görürsün.ayrıca ben badem yağını bir ara kullanım ben de çok kaşıntı yaptı.bence badem yağı kullanma bazı ciltlerde alerji yapabiliyo.eğer alablirsen fito krem al eczaneden deri yenileyici basit bir krem derideki tahriş ve yanmalara birebir ben kullanıyorum bir zararı da yok. bir yerim yansa hemen sürerim sızısını daalıyor kızarmasını da engelliyor çabucak iyileştiriyor bence fito krem kullan eğer organik kantaron yağıı bulamazsan :34:

eskiden zaten çarşafla sıkarlarmış karnı...
kaaynanam da annemde sararız göbüşü diyolar.

valla canım hafta sonu fazla kimse olmuyo ama..
bi yaramazlık yok heralde :27::27:
ayy içimde bi his var sanki bu hafta doğurcam:49:

kızlar başka topikte okumuştum amerikan bezi diye bi şey varmış sezeryanlılara doktoru önermiş cilde hava aldırıyormuş.ben ilk defa duydum

hoşgeldin canım:16:

hoşbuldum cnm..

kızlar ne yazıkki çatlak bende de oluşmaya başladı,10 gün öncesine kadar neredeyse bişey yoktu ama birden çıkıp çoğalmaya başladılar. karnımın alt sol kısmında özellikle,çok da fena kaşınıyor ama kaşımamaya çalışıyorum bende..

sezeryanda da göbek sarılabiliyor muymuş,bak ben onu bilmiyodum,sadece normalde sarılır sanıyodum..

bakayım böyie devam edrse gideceğim de eczane birşey yapamayız deri genişlediği için oluyo cildi çok sıkıymış dedi
hmm anladım canım inşallah şifanı bulursun

tontişkolar napıyonuz bakem :) bu saatte herkes burdaymış yahu bende boştur topik diodum veletler rahat vermedimi :) neyse ben kaçayım tekrar sabah erken kalkıcam ütü kahvaltııı :) hehhehe çokkkk iş var ha bide ne sorucaktım sizlere bu bebişlerin battaniyelerini yıkadınızmı kaç derecede yumuşaklar ya hani bozulur die korkuyom yahu :)

hoşgeldin canım..
ben 30 derecede yıkadım

yok canım tehlikeli hamileyken kullanmak .amaben bebe yağı kullanıyorum canbebe nin ve normal nemlendirici vücut kremi kullanıyorum hergün düzenli sürüyorum hiç bir yerim çatlamadı çok şükür canım

canım bende hamileliğimi öğrendim başladım yağlanmaya ama cilt işte benim de iki gündür bu kadar şiddetlendi zaten benim annem 5 tane doğurmuş üstelik ben ikizmişim ama kadında hiç çatlak yok

ben yıkadım elezine varana kadar herşeyini yıkadım peluş battaniyeyi de elde yıkama modunda yıkadım 30 c derece

Back
X