• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benim karnım da açık yer yok aynı zamanda tek çatlakta değil çatlayan yerler kabardı kaşınıyor yanıyor iki gündür ne yaapacagımızı bilmiyoruz geceleri yatamıyorum yıkıyorum yağlıyorum ağlıyorum hiç açılacak yer kalmadı annem ben daha böyle birşey görmedim diyor eczaneyi aradık birşey vermeyiz ilaç dediler sadece badem yağı onun da faydası yok

gebeliğe bağlı ürtiker olmuşsundur.dermatologa görün ..

merhaba gülay :D desene gece nöbetleri başladı :D

sarılık çok zor yeğenimden biliyorum. ama eminim emzirmek çok keyifli birşeydir. göğüs uçlarında aşırı hassasiyet olmazsa tabi...

merhaba gülay :D desene gece nöbetleri başladı :D

sarılık çok zor yeğenimden biliyorum. ama eminim emzirmek çok keyifli birşeydir. göğüs uçlarında aşırı hassasiyet olmazsa tabi...

İlk günler zor geçiyor emzirmek konusunda.. Göğüs dolup taşıyo sütten ucu belli olmuyo. dolayısıyla bebek memeyi almakta güçlük çekiyor. Yeterki emsin diyosun ucu acısın çatlasın önemli değil.. Annelik duygusu işte :))

İlk günler zor geçiyor emzirmek konusunda.. Göğüs dolup taşıyo sütten ucu belli olmuyo. dolayısıyla bebek memeyi almakta güçlük çekiyor. Yeterki emsin diyosun ucu acısın çatlasın önemli değil.. Annelik duygusu işte :))

ayyy kıyamam eminim öyledir.

benim uçlar zaten yok gibi :S süt gelince iyice küçülürler artık :D

Selam kızlar.. Oğlumla dünyadan merhaba sizlere..Emzirmeye kalktık oğlumla.Saat başı emzirmemiz var. Uykusuz gecelr başlıyo kızlar sizede az kaldı :)) ama bu minikler için değer. Şimdi sarılığımız var,sürekli emzirmek gerekiyor sarılığın artmaması için. kiloda kaybediyo yeni doğanlar,kilo da kazanmamız lazım. ayrıca ultrasonda 3,450 gr çıkmıştı bebiş,doğumda 3,140 gr la geldi. o yüzden çok süt az uyku.. :))

mrb canım,oğlun da bol bol emsin kocaman olsun inş,sarılığı da hemen geçer inşallah.Ölçümler gerçeği yansıtmıyor malesef ama kilosu da iyiymiş zaten.Biraz da su kaybetmiş ve zayıflamıştır o.Bol sütlü günler sana da :))

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler

ben okula raporumu bırakmaya gideceğim birazan,ohh be,evde oturayım biraz da.Okumak istediğim bir sürü kitap var,onları aradan çıkarayım.Dün oğluşumun beşiğini kurduk,küçücük ya,hemen doğsalar da ele avuca gelseler keşke.

günaydın kızlar ve minnoşları bugun son kontrolum vee bir sonraki pazartesi doğum inşlhh
hastaneye gidiyorum bakalım benim minnağım kaç kg olmuşş hepinizi öpüyoruz güzel kzımla

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn

oyy dünn kocişle cıktıkk gezmeyeeeeee

bir yürüdüm bir yürüdümm akşam kalkamadım yerimdenn :))))))))

nasıı yürüdümm hayrettttttttttt :))

bugün inşallah üşenmezem bende bebeğimin cicişlerini ütüleyeceğim en azından hastaney cantamı yappayım ,haftaya odası gelince direkt yerleştiririm diyorum..
artık su aralık 12 gelsin ya vallahii cok zor artık hamişlik :)))
bir an önce alsak bebeklerimizi kucagımızaa daa onlarla ilgili şeyleri paylaşıp konussakkk :16::16::16:

bu ardaaa geçmişi okudumm

kızlar hediyelierinizzz ve cicişleriniz süperrrr
o kıyafetlerr maasallahhhh,
iyi günlerde kullanın hepisniii

Selam kızlar.. Oğlumla dünyadan merhaba sizlere..Emzirmeye kalktık oğlumla.Saat başı emzirmemiz var. Uykusuz gecelr başlıyo kızlar sizede az kaldı :)) ama bu minikler için değer. Şimdi sarılığımız var,sürekli emzirmek gerekiyor sarılığın artmaması için. kiloda kaybediyo yeni doğanlar,kilo da kazanmamız lazım. ayrıca ultrasonda 3,450 gr çıkmıştı bebiş,doğumda 3,140 gr la geldi. o yüzden çok süt az uyku.. :))

ayyy canımm öp öp o minnoş oğlusunuu böylee ye heryerinii benim yerimedee
geçmiş olsun hemencecik geçsin sarılığıı

uykusuz geceden gene herkese günaydın...
kızlar gece benim çok sancım oluyo..
sağa sola dönemiyorum..
ağlıyorum nerdeyse...
adet sancısı yaşıyorum 1-2 gündür belim ve karnım ağrıyorr

yogun bi haftasonunun ardından herkese günaydınlar

hsonumu alışveriş ve temizlikle geçirdim..annem kayınvalidem yardımcımız ve pasifize ben:) 4 koldan temizlik yaptık..
evimi dip bucak temizlediler sagolsunlar..ve en önemlisi kızımın odasını tam anlamıyla yerleştirdik en sonunda :)
defnemin odası, cicileri, hastane çantamız, hediyeliklerimiz herşeyi hazır nazlı kızımızı bekliyoruz heyecanla..
bugün kontrolümüz var kızımı görücem..belki ipucu verir ne zaman geliceğiyle ilgili çünkü çatı muayenemi olucam..

sizler paylaşırken çok özeniyodum odamızı düzenleyemedik diye( çünkü evimde tüy dökümünde bir kedim var!!)
ve nihayeet bende kızıma ait bişiyleri sizinle paylaşabilmenin heyecanını yaşıyorum, karşınızda defnemin hazırlıkları:)
gerçi cicilerimizi teker teker çekemedim bi kısmıda bavulumuzda..idare edin teyzeleri:)

Eklentiler

• $2012-11-18 14.41.07.webp
    $2012-11-18 14.41.07.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $2012-11-18 14.43.50.webp
    $2012-11-18 14.43.50.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $2012-11-18 19.41.15.webp
    $2012-11-18 19.41.15.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 45
  • $2012-11-18 19.41.24.webp
    $2012-11-18 19.41.24.webp
    5 KB · Görüntüleme: 38
  • $2012-11-18 19.41.34.webp
    $2012-11-18 19.41.34.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 37
  • $2012-11-18 19.41.47.webp
    $2012-11-18 19.41.47.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 38
  • $2012-11-18 19.41.56.webp
    $2012-11-18 19.41.56.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $2012-11-18 19.42.14.webp
    $2012-11-18 19.42.14.webp
    8 KB · Görüntüleme: 47
  • $2012-11-18 19.42.42.webp
    $2012-11-18 19.42.42.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $2012-11-18 19.42.50.webp
    $2012-11-18 19.42.50.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 49
  • $2012-11-18 19.42.59.webp
    $2012-11-18 19.42.59.webp
    5 KB · Görüntüleme: 43
  • $2012-11-18 19.43.09.webp
    $2012-11-18 19.43.09.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $2012-11-18 19.43.33.webp
    $2012-11-18 19.43.33.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $2012-11-18 19.43.46.webp
    $2012-11-18 19.43.46.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 34

hsonumu alışveriş ve temizlikle geçirdim..annem kayınvalidem yardımcımız ve pasifize ben:) 4 koldan temizlik yaptık..
evimi dip bucak temizlediler sagolsunlar..ve en önemlisi kızımın odasını tam anlamıyla yerleştirdik en sonunda :)
defnemin odası, cicileri, hastane çantamız, hediyeliklerimiz herşeyi hazır nazlı kızımızı bekliyoruz heyecanla..
bugün kontrolümüz var kızımı görücem..belki ipucu verir ne zaman geliceğiyle ilgili çünkü çatı muayenemi olucam..

sizler paylaşırken çok özeniyodum odamızı düzenleyemedik diye( çünkü evimde tüy dökümünde bir kedim var!!)
ve nihayeet bende kızıma ait bişiyleri sizinle paylaşabilmenin heyecanını yaşıyorum, karşınızda defnemin hazırlıkları:)
gerçi cicilerimizi teker teker çekemedim bi kısmıda bavulumuzda..idare edin teyzeleri:)

çoook güzel olmuşşş :16:

özellikle beşiğin cibinliği harika görünüyor..
sağlıkla büyüt bunlarla bebişini...
vee hayırlı haberlerle gel canım :16:

anaaaaaa seastiree dogurdumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:52::52::52::52::52::52::52::52:

yaa evet doğurdum çocukları değişecez ya hazır sen doğuracakken bende doğurayım hemen değişelim dedim:))))))))))):9::9::9::9::9::9::9:
yok kız dur gelmesin hemen benim oğlum içlerinde en küçüğü zamanını beklesin teyzesi

Günaydın herkese...
Ohh ben yokken ne çok kaynatmışsınız, ben varken kimse konuşmuyodu. ben de öyle bi konu atıp gitmişim ki ortaya :1:
Çok şükür bugün sadece 2 saat dönüp durdum yatakta. çok şükür diyorum çünkü sabaha kadar uyuyamadığım günlerin yanında, bu hiç gibi..

Bugün yine alışverişe çıkacam bakalım ne var ne yok. 1-2 parça bişeyler alırım belki. hala aldıklarım az gibi geliyor.

Hersey harıka görünüyor özgecim güle güle büyüt bebişini tatlım;)))

Geçmişi okuyamadım kızlar öncelikle günaydın eşime tel aldım evlilik yıldönümü hedıyesı kullanamadı değişelim die tutturdu nıtekım canm telefonumu elimden aldı aktarım yaptırdık salak Turkcell çi numaralarımı kopyalayamamış bütün no lar gıttı:((moralim cok bozuk tabı resımlerde sinirden sabahı sabah ettım;(( dün sınemaya fln gıtmıştık kurutma mak aldık hersey ne kadarda ıyı başlamıştı halbuki:((beşık bulamadım kızımın eksıklerı var cok CNm sıkkın kızlar geceden beri offff;((
Yavrum varlıkta yoksulluk çekiyor hiç bişey istediğim gibi hayalımdekı gıbı olmadı olmuyor

Back
X