bilirim canım birde o gelinlikler çok ağır oluyor insan iyce sıkışıyor bende patlamıştım allahtan eylülün sonuydu ama ben evlendiğimde
benim düğün çok rahattı hem açıkhavada olmuştu hemde nikah yapmıştık biz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilirim canım birde o gelinlikler çok ağır oluyor insan iyce sıkışıyor bende patlamıştım allahtan eylülün sonuydu ama ben evlendiğimde
ben mevlüt için yaptırmıcam canım o zaman altından kalkamam mevlütte klasik pilav et ayran tatlı dağıtırım. sülaleler kalabalık olunca ev almıyor kalabalığı. şimdiden onu tasası sardı desem yeridir. mevlüt yapmasammı acaba diyorum aşırı zor oluyor. birilerini çağırıp birilerini çağırmasanda olmaz. eşiminde benimde aileleler çevreler aynı çevrede olunca patlıyoruz böyle :)))
Merhaba Kızlar , Annelerin en güzelleri :)))
Bugün kontrolümüz vardı her şeyimiz yolunda çok şükür haftaya çarşamba kızımla evde olacağız inşallah . Kötü haber evimde internet yok ne yazıkki umarım bu süreçte çözeriz bu durumu Salı gününden sonrada bilgisayarımı devredeceğim(( Gerçi son günüm yarın ama şimdiden hakkınızı helal edin arkadaşlar en kısa zamanda eve internet geldiğinde size ulaşacağım kendinize iyi bakın ...
Seastirecim senin de yarın kontrolün vardı umarım iyi ve güzel sonuçlar alırsın benim kız 2,900 olmuş suyu gelişimi oldukça iyiymiş kafası da hala aşağı bakıyo sanırım artık dönmez bi daha haftaya çarşambada çatı muaynem var bi yerlerden internet bulup girebilirsem sizlere herşeyi anlatırım![]()
aman liste yapiyorumda kizlar...
daha besik alinmadi
nevresimide alinacak
banyo kuveti alinmadi
havlu takimi alinmadi
bebek yagi sampuani bezi alinmadi![]()
ooooooooo hersey tamamlanmisalırsın canım alırsın :)))
beşiği aldım nevresim değilde tamamen uyku seti aldım..
baya bi kalın battaniyesi var..
peluşda var 3-4 tane.
havlu takımı olarak da 3 tane var..
kuveti oğlumun dayısı aldı..
bende bebek yağını bezini falan almadım..
bide şey sorucam primanın 100lüsü burda bi markette 32 tl..
sizce nasıld fiyatıı :26:
eksiklerin varmış canım bende nevresimi felan yeni aldım küveti kıyafetlerle birlikte almıştım havlu takımınıda
kıslar az önce bu yaz aldığım elbisem vardı onu denedim oldu içindeki kumaş sendy kumaş(esnek) tek sorun göbüşten dolayı yukarı çekiyo boyu kısalıyo bende hamile badysi almıştım onunda kumaşı aynı elbisenin askıları indirdim aşagı çektim üstüne bady giydim üstündede tülü oldugundan hiç belli olmadı çok güzel durdu kendimi çekip koyucaktım alamadım boydan akşam kocişe çektircem ama elbisenin resmini koyuyorum çok severek almıştım şimdi bitek ayakkabı kaldı geriye :)Eki Görüntüle 556598
ya varya besik alicaz bir turlu vakit bulamiyoruz..esim sabah gidiyor aksam geliyor..pazar gunude ankarada siteler kapali oluyor...bakamiyoruz besiklere....eksigimiz var diyorum ay basi aliriz diyor....ayyy bu babalar ne rahatlar yaaaaa![]()
gözünaydın canım sende hakkını helal et iyi haberlerini bildir bize![]()
tatlişkolar ben biraz sohbete ara verip guguşumla temizlik yapayım :) ev aldı başını gidiyo :) hhahahah pat die doğursam doğuma gitmeden temizlik yapmam gerekecek yoksa :) hadi çok kaynatmayın 1-2 saate gelirim ben öpüldünüz![]()
bende senden haber bekliyodum tatlım. şükürler olsun herşey yolundaymış çok sevindim helal olsun sende hakkını helal et canım inş en kısa sürede net işini halledersin habersiz bırakma bizi maşallah prensese baya büyümüş.
herkese seamlar kızlar maşallah olumsuz bişey yok doğuranda yok bende bugün dr gittim bi gelişme yok hala beklemedeyim inşallah hayırlısıyla doğururuz hepimiiz
Eki Görüntüle 556587 kızlar aldığım çerçevede aksilik çıktı bununla değiştirdim bunun tanesi 4,5 lira resim alanı daha geniş ve daha ağır bişey
pembesinden olacak tabi tülllü lavantalı felan
Helal olsun canım benim ya umarım hepinizden hep güzel haberler alırım , çok seviyrum sizi yaaa
slm kızlar nasılsınız bakalım tombik göbekliler okuldan anca gelebildim bedne koca göbeğimle beraber bebiş doğunca özlüycekmiyim acaba bu kocaman göbeği...
ooooooooo hersey tamamlanmis.....beze gelince daha oralara gelmedigim icin bilemicem fiyatlarini
..tesrif edemedik
...