• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben geldım nasılsnz bakim bizde muayene olduk kızım2760gr boy 50cm olması lazım 36+5gün cıktı adet tarihime göre,37+5olmam gerek ama kg az cok kafama takıyorum:54::54::54::54: dogum tarihimz1aralık cumartesi inşaallah o zamana kadar3kg üstüne cıksın istiyorum napcam bilmiyrm doktor sorun deil dedi protein agırlıklı beslen dedi
nese sizde ne var ne yok dogum yapan arkadaşlarımz varmı,?:nazar:

cnm bak ben ogluda son hafta ac karnına 3 4 kaşık kecıboynuzu pekmezı yedım kan yapsın dıye 1 haftada 480 gr aldı mutlaka dene derım hem kan degerınıde arttırıyo bıde bol badem yemege calış cnm

Herkese iyi aksamlar..
Kontrolumuzu olduk kizim 4000gr boyunu soylemedi bende cati muayenesi sokundan sonra unuttum sormayi..
Cati muayenemiz gayet rahatsizlik vericiydi,dr kalcamin normal doguma uygun oldugunu soyledi ama
sunuda ekledi ya bu hafta dogurursun normal olur yada haftaya ptesi sezeryan tarihine karar veririz:(
Sezeryan olmak istemiyorum..yurumeyi birak heralde kosuya baslamam lazim..
Gerci annem devlette calistigi icin aksam bide orda ultrasona gircem kiloyla ilgili cunku herkes ozel die seni sezeryana yonlendirio
diyo:( eger dedikleri gibi kilosu devlette farkli cikarsa napicagimi hic bilmiyorum..bile bile sezeryani mi kabul etmeliyim yoksa dr la inatlasip normal yapcam mi demeliyim
yada en son care bu kadr az zamn kalmisken dr umu mu degistirmeliyim!!off off..

Bu arada cati muayenemi oldugumdan beri pembemsi akintim ve bel agrim var..sizlerdede olmusmuydu?

maşallah canım,epey tontişmiş bebiş.Eskiden sezaryen mi varmış,herkes iri de olsa normal doğum yapıyormuş.Yani eğer istiyorsan ısrarcı ol ama insan da ya birşey olursa diye korkuyor işte

kızlar ben geldım nasılsnz bakim bizde muayene olduk kızım2760gr boy 50cm olması lazım 36+5gün cıktı adet tarihime göre,37+5olmam gerek ama kg az cok kafama takıyorum:54::54::54::54: dogum tarihimz1aralık cumartesi inşaallah o zamana kadar3kg üstüne cıksın istiyorum napcam bilmiyrm doktor sorun deil dedi protein agırlıklı beslen dedi
nese sizde ne var ne yok dogum yapan arkadaşlarımz varmı,?:nazar:

inşallah istediğin kiloya ulaşır bebişin canım,et,yumurta,ceviz bol ye ama ne kadar zorlasak da yapıyla ilgili olduğuna inanıyorum.

aaaaaaaa pembe akıntı mı doktora söyledin mi bunu :26::26:
açılma falan yokmu peki

Akintiya normal dedi ama bna miktari biraz fazla geldi..acilma fln bisy soylemedi ki..
Sadece bebegin iri oldugu icin dogum yoluna tam yerlesemio dedi:(

sana daiyi akşamlar canım... maş. kızına benim dr çatı muayenesi yapmadı bişey desöylemedi sadece normal doğum yapabilirsin dedi tabi herşey son anda belli olur dedi bence dr dinle canım illaki normal doğum diye zorlama bende özele çıkıyorum ama dr normal doğum konusunda kararlı ama bebğin çıkmaya da niyeeti yoksa sezeryan bence zorlama derim dr. dinle tabi yine sen bilirsn pembe akıntıda çatı muayenesinden sonra olabilr ama yinede dr sor istersen

Birazdan 2.ultrasona giricem egerki ordada fazla cikarsa problem yok..ya 3300lerde cikarsa diye korkum..
Neyse bi goruselim 2.dr lada tekrar konusuruz artik..

maşallah canım,epey tontişmiş bebiş.Eskiden sezaryen mi varmış,herkes iri de olsa normal doğum yapıyormuş.Yani eğer istiyorsan ısrarcı ol ama insan da ya birşey olursa diye korkuyor işte

inşallah istediğin kiloya ulaşır bebişin canım,et,yumurta,ceviz bol ye ama ne kadar zorlasak da yapıyla ilgili olduğuna inanıyorum.
oglum375gr dı dogunca3500 cıktı ama bu az

cnm bak ben ogluda son hafta ac karnına 3 4 kaşık kecıboynuzu pekmezı yedım kan yapsın dıye 1 haftada 480 gr aldı mutlaka dene derım hem kan degerınıde arttırıyo bıde bol badem yemege calış cnm
canm eşim aldı tahinle ve süte karıstırıp bazanda ole bos olarak yiyorum ama dedigini yapayım inş.düzelir

Akintiya normal dedi ama bna miktari biraz fazla geldi..acilma fln bisy soylemedi ki..
Sadece bebegin iri oldugu icin dogum yoluna tam yerlesemio dedi:(

Birazdan 2.ultrasona giricem egerki ordada fazla cikarsa problem yok..ya 3300lerde cikarsa diye korkum..
Neyse bi goruselim 2.dr lada tekrar konusuruz artik..

canım kilosunu niye dert diosun sağlıklı olsun önemli olan o normal doğum için iri olmaması daha iyi sez. için farketmez bence

Herkese iyi aksamlar..
Kontrolumuzu olduk kizim 4000gr boyunu soylemedi bende cati muayenesi sokundan sonra unuttum sormayi..
Cati muayenemiz gayet rahatsizlik vericiydi,dr kalcamin normal doguma uygun oldugunu soyledi ama
sunuda ekledi ya bu hafta dogurursun normal olur yada haftaya ptesi sezeryan tarihine karar veririz:(
Gerci annem devlette calistigi icin aksam bide orda ultrasona gircem kiloyla ilgili cunku herkes ozel die seni sezeryana yonlendirio
diyo:( eger dedikleri gibi kilosu devlette farkli cikarsa napicagimi hic bilmiyorum..bile bile sezeryani mi kabul etmeliyim yoksa dr la inatlasip normal yapcam mi demeliyim

Bu arada cati muayenemi oldugumdan beri pembemsi akintim ve bel agrim var..sizlerdede olmusmuydu?

canim hersey normalse dr.neden normal dogumu beklemiyorki....bence de sezeryana yonlendirmek istiyor..hayirlisi ne ise o olsun ama sen yine de baska dr.larinda fikrini al...normal yapabilecekken neden sezeryan yapasin...pembe akinti bazi kisilerde oluyor,muayeneden sonraki gun ama agri ile akinti geliyorsa ihmal etme...

Herkese iyi aksamlar..

canım niye öyle oldu kendini mi kastın acaba ben 1 hafta önce oldum çatı muayenesini hiç hissetmedim de sonrasın da da birşey olmadı haberlerini bekliyoruz hadi bakalım bu doktor ne diyecek

anam herkes kasim annesi oldu nerdeyse..............:1::1:
neyse saglikli olsunlarda akrep bebeklerini severim...cunku bende bir akrebim:9::9::9::9:...

....................................................................

Son düzenleme:
slm kzılar doğumuma 1 hafta varda aklıma bişey takıldı ben canpedin 8 li hastabezini aldım,,birde orkid gece aldım,,,,hasta bezi çok itici geldi 8 tane yeter mi sonrası içinde ped orkid kullanırım

slm kzılar doğumuma 1 hafta varda aklıma bişey takıldı ben canpedin 8 li hastabezini aldım,,birde orkid gece aldım,,,,hasta bezi çok itici geldi 8 tane yeter mi sonrası içinde ped orkid kullanırım

slm canım ben hasta bezi falan almadım hastane veriyomş diye duymuştum ama gittiğmde bi sorayım her ihtimale karşı inş. öyle bişey kullanmamıza gerk kalmazbende hem normal orkid hemde gece hemde günlük koydum bence yetr

valla en fazla 3 tane kullaniliyormus hasta bezinden...bende o yuzden almadim..bebek bezini kullanicam..sonrasinda ped yeterli oluyormus...

Ecrin CNm sende su mıgrosta satılan kullan at kılotlardan alsına hayatım depend markaydı sanırım ;))bazı arkadaslar keşfetmişlerdi cogumuz aldık;))

kızlar kontrolümü oldum nst ye girdim kalp atışları ve kıpırtıları gayet iyi maşallah kilosu da 2800 gr olmuş. yalnız doktorumuz bebeğin başının önden gittiğini söyledi bende gördüm 39. haftada görünüyor şaşırdım böyle giderse normal doğum zor sezeryan olacak 10 gün sonraya randevu verdi doğum zamanını söyleyebilirim dedi. bu gidişle bebişimiz erken gelecek galiba :18::18:

kızlar kontrolümü oldum nst ye girdim kalp atışları ve kıpırtıları gayet iyi maşallah kilosu da 2800 gr olmuş. yalnız doktorumuz bebeğin başının önden gittiğini söyledi bende gördüm 39. haftada görünüyor şaşırdım böyle giderse normal doğum zor sezeryan olacak 10 gün sonraya randevu verdi doğum zamanını söyleyebilirim dedi. bu gidişle bebişimiz erken gelecek galiba :18::18:
cnm benim bebegin kafasida 2 hafta onde gidiyor ama dr.hala normal dogum dedi bana gecen hafta ve 2 hafta sonra yani 36.haftada gorusuruz dedi...anlamadim simdi senin dr.niye oyle dediki;;;ozel hastanemi..

Böyle bir tulum uyku tulumu olarak kullanılabilir mi?
$imagesCAHQ37A0.webp

Back
X