Daha durrr daha duuuur !!!!!!
çok fazla heyecan yapma canım yha vakti zamanı gelince gelir inş davetsiz misafirin![]()
İnsallah canim hayirlisiyla hepimizi kurtarsin :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha durrr daha duuuur !!!!!!
çok fazla heyecan yapma canım yha vakti zamanı gelince gelir inş davetsiz misafirin![]()
ii geceler kızlar benim bugün randevum vardı çatı kontrolum yapıldı çatım aşırı derecede darmış oğluşumda 3.300grammış kilosu gayet ii dedi doktor ama sen bu bebeği normal doğumla getiremezsin dedi 30 kasım yada 3aralık sezaryen tarihi dedi ben hep kendimi normal doğuma hazırladığım için panik yaşadım doktor saolsun bak hiç bişey hisssetmiyceksin uucaksın uyandığında oğlun yanında olucak sen bu çatıyla ilk çocuğun 2750 grammış 25 dikişle doğurmuşsun bu gelecek olan daha iri olucak olmaz dedi sezeryane karar verildi anlıycanız hakkımızda herşeyin hayırlısı canım sıkıldı birazcık eşimde moralim düzelsin diye beni işten izin almıştı saolsun gezdirdi...
Iyi geceler kızlar.. Öyle uykum var ki. Bugün gelemedim. Ama alıntılardan ecrin arkadaşımızn son durumunu okudum. Çok sevindim aldatma olmamasına. Ama hamile kadına da bu kadar ağır bi şaka yapılmaz. Bence de hemen affetmemelisin canım. Bana gelince çok ağırlaştım ve sistim resmen. Doğum çok yakın diyo görenler. Ve doğuranlar sağolsunlar bana o kadar moral verdiler ki. Tövbe ya doğuma gidecek insana bu tür şeyler söylenir mi anlamadım. Neyse. Bacak aralarm o kadar acıyo ki. Artık uzun yol falan yürüyemıyorum. Büyük ihtimal kontrole pazartesi gidecegm. Artık haftadan haftaya. Gerçi şurada ne kaldı doğuma. Itiraf etmeliyim doğumdan korkuyorum![]()
ii geceler kızlar benim bugün randevum vardı çatı kontrolum yapıldı çatım aşırı derecede darmış oğluşumda 3.300grammış kilosu gayet ii dedi doktor ama sen bu bebeği normal doğumla getiremezsin dedi 30 kasım yada 3aralık sezaryen tarihi dedi ben hep kendimi normal doğuma hazırladığım için panik yaşadım doktor saolsun bak hiç bişey hisssetmiyceksin uucaksın uyandığında oğlun yanında olucak sen bu çatıyla ilk çocuğun 2750 grammış 25 dikişle doğurmuşsun bu gelecek olan daha iri olucak olmaz dedi sezeryane karar verildi anlıycanız hakkımızda herşeyin hayırlısı canım sıkıldı birazcık eşimde moralim düzelsin diye beni işten izin almıştı saolsun gezdirdi...
merhaba kızlar,
bebeklerini gören arkadaşlar olmuş ne güzel hepiniz de güzel haberlerle gelmişsiniz,maşallah bebiklerinize..
funtunn kız çok tatlı bebeğinin mimikleri,ne güzel bi sürü poz vermiş annesine
ecrinin olayının da tatlıya bağlanmasına çok sevindim,Allah hiçbirimizin huzurunu,tadını bozmasın inş.![]()
Saol CNm bnm masum meleklerımız onlar bızımcok fotojenık dıyor Dr da
))sen bıde vıdeolarını gör göbekli teyzesi ne diller çıkarıyor gözlerini kocaman pörtletıyor
![]()
ayy canım benim yaa yesinler onun o pört gözlerini, ne güzel bebeğini bu kadar net görme imkanın olmuş ben daha hiç göemedim kızımı net bi şekilde,siyah beyah usg de ne kadar olursa o kadar işte,az kaldı artık gelsin de kendisini göreyim diyorum ben de
videosunu yükleyebilsen keşke miniğinin,Allah nazardan saklasın inş.![]()
Nasıl oldun cicişş ???
Kızlar bişey anlatayım size gecen bısey olmuştu onu anlaayım))
Eşim bişeyler soruyordu B'nde hem ona konuşuyorum bı yandan da buraya yazıyordum dedı ki kıme yazıyorsun kımler var B'nde dur bakayım deım sayfadan baktım bıkac arkadaşı saydım (biftek, yavrus candost. Vs)cok komıgıne gıtmiş güldü sımdı ne zaman ellimde tabletı görse biftek ne yazmış dıyor))aklında kalmış dıyorki bu nıcklerı nerden buluyorsunuz B'nde bilmem ki hıc sormadım kımseye dedım sor sana dıyor merak ettım nerden çıkmış bu nıckler
)
B'nde soruyorum söylemek ıseenler varsa anlamlarını ya da neden esınlendıgınızı merk edıyoruz kızlar))