• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yavruş ne oldu canım? kötü bişey yok demi?
yok canım merak ettiğin için sağol sadece fazla oturamıyorum ondan:5:
çok teşekkür ederim kızlar çok saolun rabbime çok şükür
rahatlamana sevindim ama eşine hala nlam veremedim:50::50:
Bnm mınıgımın pozları kızlar;))
canım çok şanslısın bebeğinin her halini görebilmişsin maşallah kuzuna çok tatlı
ii geceler kızlar benim bugün randevum vardı çatı kontrolum yapıldı çatım aşırı derecede darmış oğluşumda 3.300grammış kilosu gayet ii dedi doktor ama sen bu bebeği normal doğumla getiremezsin dedi 30 kasım yada 3aralık sezaryen tarihi dedi ben hep kendimi normal doğuma hazırladığım için panik yaşadım doktor saolsun bak hiç bişey hisssetmiyceksin uucaksın uyandığında oğlun yanında olucak sen bu çatıyla ilk çocuğun 2750 grammış 25 dikişle doğurmuşsun bu gelecek olan daha iri olucak olmaz dedi sezeryane karar verildi anlıycanız hakkımızda herşeyin hayırlısı canım sıkıldı birazcık eşimde moralim düzelsin diye beni işten izin almıştı saolsun gezdirdi...
hayırlısı canım doktoruna güzen bencede sezaryen o kadar kötü bişey değil yani
Kızlar bişey anlatayım size gecen bısey olmuştu onu anlaayım;)))
Eşim bişeyler soruyordu B'nde hem ona konuşuyorum bı yandan da buraya yazıyordum dedı ki kıme yazıyorsun kımler var B'nde dur bakayım deım sayfadan baktım bıkac arkadaşı saydım (biftek, yavrus candost. Vs)cok komıgıne gıtmiş güldü sımdı ne zaman ellimde tabletı görse biftek ne yazmış dıyor ;)))aklında kalmış dıyorki bu nıcklerı nerden buluyorsunuz B'nde bilmem ki hıc sormadım kımseye dedım sor sana dıyor merak ettım nerden çıkmış bu nıckler;))

B'nde soruyorum söylemek ıseenler varsa anlamlarını ya da neden esınlendıgınızı merk edıyoruz kızlar ;)))
canım ben kızıma hep avruşum diyorum ondan aldım bu nicki zaten hamileydim foruma üye olduğumda:34:
Halı işimi sorma :))) Önce bir halı buldum, adam parasını aldı ama halıyı getirmedi. 10 gün sonra zar zor paramızı geri aldık.

Bugün çookk beğendiğim bir halı buldum Limango'da ve onu aldım.
İşte halımız.

Eki Görüntüle 558515

bu çok güzel canım ya çok şükür bekledin aksilikler çıktı ama en güzelini bulmuşsun hayırlı olsun oğluşuna
boşuna dememişler her şerde bi hayır vardır diye:34:

Son düzenleme:
kızlar uykudan sancı ve titremeyle uyandım bidaha yatmaya cesaret edemedim
şimdi kendimi takip ediyorum hala geçmedi ağrım eğer sabaha kadar geçmezse dr gitcem:5:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar biliyorsunuz bugun dogumum vardi zaten.gece 4 den beri sancilandim ama gaz sancisi sandim saat 6 gibi siddetledi ne olur ne olmaz kalktik giyindik. sonra suyum geldi nasil oldu anlamadim pirt diye bosaldi simdi hastane yolundayiz cepten yaziyorum hepiniz hakkinizi helal edin. en kisa surede dogum hikayemle gelcem opuyorum hepinizi. dualarinizi eksik etmyin ne olur.

Gunaydin kizlar biliyorsunuz bugun dogumum vardi zaten.gece 4 den beri sancilandim ama gaz sancisi sandim saat 6 gibi siddetledi ne olur ne olmaz kalktik giyindik. sonra suyum geldi nasil oldu anlamadim pirt diye bosaldi simdi hastane yolundayiz cepten yaziyorum hepiniz hakkinizi helal edin. en kisa surede dogum hikayemle gelcem opuyorum hepinizi. dualarinizi eksik etmyin ne olur.

allah yar ve yardimcin olsun....guzel haberlerde don insallah...dualarimiz seninle.......

şimdi kendimi takip ediyorum hala geçmedi ağrım eğer sabaha kadar geçmezse dr gitcem:5:

amanınnnnnnnnnnnnnnnn canımm takip et kendiniiiii
ne güzel az kaldıı beişine kavusmanaaaaaaaaaa
nazar ettink nedineee
dedin ben hiç sancı mancı yasamadım diyeee
bakk oldu iştee
sende benm gibisinnn
bendede cok süşür bel agrısı dısında bir şikayetim yok kramp fln girimyoo dedim..gece krampa uyandımm :1::1:
haberdar et bizii muhakkakkkk

kızlar TAYGA MERİÇ , TAYGA SARPER hangisi ... ??? beni görenler akıl versinler nooolur ,, TAYGA ısmını cok benımsedım sızce nasıl ???

canım tayga pek hoşuma gitmedi,sarper de aynı şekilde ama meriç güzel.

merhaba kızlar doktordan geldik şimdi herşey yolunda suyumda iyiymiş bebek 3300 dedi ama yanılma payı bırakıyo300 gram eksik yada az.çatı muayenesini sordum doktoruma ben yapmıyorum dedi çoğu doktor sezeryana yönlendirmek için yapıyo dedi ayrıca sen düşünme normal yaptırıcam seni iddalıyım dedi geçen bir hastasıda yalvarmış sezeryana al diye sancı çekerken almadım doğurdu dedi.bakalım hayırlısıyla bir aksilik çıkmadan doğururum işallah..

maşallah canım,inş gönlüne göre olur

Iyı akşamlar guzel anneler nasılsınız??bnde ancak geldım kızım epey tontiş olmuş 1.5 saat falan izledik vıdeolar yaptı Dr mız Youtube da yayınlıycakmış cok fotojenık dedı..36.haftada gözüküyor 2760olmuş ;))12.12. De almayalım dedı fızık olarak yeterli ama solunum problemi Yaşar mı bılemeyız yazık bu kadar sağlıklı bana sorarsan 38 leri görelim dedı bı sıkıntı olmazsa dedı;))B'nde olur dedım sağlıklı olsunda 3hafta sonra gel bakalım tarihi koyalım dedi ok dedık bmizden boyle;))ismimizi de hıc begenmedı Amerika'da bı arkadaşının oğlunun ismi derinmiş bence cocuklara bu kadar ıddalı ısımler koymamak lazım dedı okulda alay edecekler dedı illa Türküz Türk ismi koyün dedı darren olmuş burda derin diyor;))

size de maşallah canım,12.12 cidden çok erken,sırf tarih yüzünden ne gerek var erkenden almaya,yazık ya,hep diyorum yine dayanamayıp diyeceğim,39'dan önce lütfen aldırmayın

selam arkadaşlar ben geldim hepinizin zamanını aldım öncelikle hakkınızı helal edin lütfen
bazı arkadaşlar nasıl yorum yazmış inanamadım görünce ateş düştüğü yeri yakar lafı nı burda çok iyi anladım destek çıkanlardan merak edenlerden allah razı olsun

birisi şöyle yazmış rahatlığa bak uyumuş duş almış ....hamile olmayan anlayamaz karnımda can var cananım var onun için güçlü durmaya çalıştım onu karnımda bile üzmek istemem rabbimin mucizesi o bana o karnıma düştükten sonra rabbime dahada yakınlaştım..şükür rabbime

akşam eşim eşimin arkadaşları ve eşleri toplanıp geldiler olayı anlattılar
bunlar aralarında benim eşim beni bi kızla görse kıyameti koparır..diğeri demişki benim eşim vurur

size demiştim ya ben eşimin telefonunu bile karıştırmamıştım bugune kadar ,eşimde demişki kendine güvenerek eşim asla bana öyle davranmaz bana güvenir yargılamaz konuşur önce sorar demiş,,aklının ucuna en ufak bir şüphe girmez bana güvenir demiş

onlarda bukadar güvenme deyip idialaşmışlar ortada şunu hesaba katmamışlar doğumuma 5 gün var ,,ben zor eğilip kalkıyorum işime gücüme zor bakıyorum bu şehirde yapayalnızım

iddialşmalrını ispatladılar....olayın öncesi mesajları felan gösterdiler ...

ben bu defa yapılan iddiaya kafa tuttum ,,siz çocuk musunuz eşimde dahil hepsini fırçaladım bu günümü zehir ettiniz dedim nekadar boş beleş insanlarsınız dedim ve bu kişiler meslek sahibi kariyer sahibi insanlar eşimde dahil

şuan buz gibyim nasıl affetrrm derdine düşmüş şuraya götürüym buraya götürym şunu alayım sana bunu alayım sana

aldatma olmasada ortada beni bugun 10 kere öldürdü resmen

gece okuduğum mesajlarıda numarayıda silmeden getirmiş

açtığım konuya da bu mesajı yazdım hepinizden allah razı olzun arkadaşlar

ohh bee,ne kadar sevindim anlatamam.Biraz dolansın peşinde ,boşver,anlasın böyle şakalar yapılmayacağını.

canım öğretmen ortamında helede erkek ortamında böyle şeyler maalesef oluyo...ben hep endüstri meslek liselerinde çalışıyorum...hep erkek ortamı ...ne yazık ki...senin adına çook sevindim..bende eşimden ayrı bir ilçede çalıştım,sana daha önce demiştim..gerçekten yaşadıklarımız zor...Olayın tatlıya bağlandığına çoook sevindim...Allah mutluluğunuzu daim etsin....bunlarda yaşamın tuzu biberi olur...yıllar sonra gülüp geçersiniz inşaallah...

ben de endüstri meslekteyim,öğretmenlerin çoğu ve öğrencilerimiz hep erkek.Bazen kızların olduğu bir okulda çalışmak nasıl olurdu diyorum.Ergen erkeklerle uğraşmak cidden zor

İyi akşamlar güzel anneler,

benim bugün kontrolüm vardı. Çok şükür iyi oğluşko. 49 cm boyu, 3300 kilosu olmuş. NST'de normal çıktı herşey. Herkeste olduğu gibi ağrılarım ama hepsi normalmiş. 7 aralık kısmetse saat 9.00 da sezeryen için randevumuz var :)
,

maşallah canım,aynı anda kavuşacağız bebişlerimize,benim de tarih saat aynı.Allahım sağsalim kavuşuruz inşş

şimdi gitti çektm kzlar..son halim bu.
Eki Görüntüle 558471
burda da en son çektiğimle bir karşılaştrma yaptm,pek bi fark göremedm valla.
daha inmemiş aşağıya göbüş daha düşmemiş pek =((
15 gün oldu soldakini çekeli.
Eki Görüntüle 558472
bu arada 100ü geçmedm hala heralde.
ama çok şişim =((

maşallah canım,göbüş epey büyümüş

Bnm mınıgımın pozları kızlar;))

oy oy,yerim onu ben

ii geceler kızlar benim bugün randevum vardı çatı kontrolum yapıldı çatım aşırı derecede darmış oğluşumda 3.300grammış kilosu gayet ii dedi doktor ama sen bu bebeği normal doğumla getiremezsin dedi 30 kasım yada 3aralık sezaryen tarihi dedi ben hep kendimi normal doğuma hazırladığım için panik yaşadım doktor saolsun bak hiç bişey hisssetmiyceksin uucaksın uyandığında oğlun yanında olucak sen bu çatıyla ilk çocuğun 2750 grammış 25 dikişle doğurmuşsun bu gelecek olan daha iri olucak olmaz dedi sezeryane karar verildi anlıycanız hakkımızda herşeyin hayırlısı canım sıkıldı birazcık eşimde moralim düzelsin diye beni işten izin almıştı saolsun gezdirdi...

canım ameliyatı dert etme,bak ne güzel bebiş sağlıklı,ikiniz de iyisiniz.Hayırlısı olsun

Başka kımse yazmak ıstemıyor herhalde ;(( sımdı ben uyurum Sabah'ta bakarım gece kaynatmışısınız ;))sonra geçmişi kaçır dur:((

nicklerin anlamlarını sormuşsun sanırım canım,ben ilk üye olurken oğlumla ilgili bir nick almak istedim,o zaman çok küçüktü.Oğlumla ilgili bir şeyler okurken tanışmıştım çünkü siteyle.Bir kaç tane girdim,zaten kullanılıyormuş,uyuz oldum,o an bu aklıma geldi,sırf giriş olsun diye.Yoksa hala da sinmez içime.Sonrasında değiştireyim dedim ama yıllar geçti hala kullanıyorum.

zeynoooooooooooooooo
bende seni merak ettim bu dedim gece hiç uyuyamamıştır heyecandan dedim..
bir baktım ki ne göreyimmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadii bakalım senin canavar bir iki saatide bekleyememişş bak oda heyecanlanmışşşşş sana kavusmak içinnnnnnnnnn

dikkatli ollll
stres yokk
masallahh bebişine kavuscaksınnnnnnnnnnnnnnnnnn

zeynoo canım Allahım yardımcın olsun,sağsalim kavuş kuzuna,ağrısız sızısız kolay bir ameliyat olur inşallah,dualarım seninle

ayyyyyyyyyyy pırt diye mi:) çok heyecanlı. keşke yanında olabilsek ya

umarım şimdi daha iyi hissediyorsundur :)

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğini kucakla gel inşallah :)

Günaydın kızlar nasılsınız ? Zeyno cum Allah yardımcın olsun. Ağrısız bi doğum olur inşallah. Kısa zamanda hikayeni bekliyoruz.

Allah yardımcın olsun canım. Dört gözle güzel haberlerini bekliyoruz.

Günaydın kızlar dün akşam misafirlerim vardı, giremedim neler olmuş...

ecrin canım neyse ki korktuğun gibi olmamış.sevindim senin adına..
funtunn bebeğinin fotoları çok şirin. ne kadar büyümüş ya..maşallah. bu arada nizklerimizin anlamını sormuşsun. ben bu kullanıcı adını mail adresi için lisedeyken almıştım. o zamanlar 17 yaşındaydım, candostum dediğim arkadaşıma jest olsun diye almıştım.
zeyno Allah yardımcın olsun. heyecanla güzel haberlerini bekliyoruz.

Bu arada bebeğini gören, güzel haberler alan arkadaşlar gözünüz aydın. tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın.
sagra sen miydin bilmiyorum canım ama doktoru sezeryana karar verip morali bozulan arkadaşım, hayırlısı neyse o olsun...hepimiz için....

Back
X