- 11 Ağustos 2011
- 1.349
- 2
- 116
cnm çok güzel güle güle kullanın ben bunu görmüştüm beğendimde eşim begenmemişti malesef aklında biyerde bi model görmüştü nette o kalmış ama bulamıyoz hiç bir yerde yaHalı işimi sorma :))) Önce bir halı buldum, adam parasını aldı ama halıyı getirmedi. 10 gün sonra zar zor paramızı geri aldık.
Bugün çookk beğendiğim bir halı buldum Limango'da ve onu aldım.
İşte halımız.
Eki Görüntüle 558515
Gunaydin kizlar biliyorsunuz bugun dogumum vardi zaten.gece 4 den beri sancilandim ama gaz sancisi sandim saat 6 gibi siddetledi ne olur ne olmaz kalktik giyindik. sonra suyum geldi nasil oldu anlamadim pirt diye bosaldi simdi hastane yolundayiz cepten yaziyorum hepiniz hakkinizi helal edin. en kisa surede dogum hikayemle gelcem opuyorum hepinizi. dualarinizi eksik etmyin ne olur.
ayyy cnm benim allah kurtarsın tontiş guguşunu hayırlısıyla al kucağına :) senin yazını okuyunca ellerim başladı titremeye korku sardı içimi günüm yaklaşıyo die heralde sanki bu guguş hep içimde kalacakmış gibi hissediyom :) böyle doğum haberleri oldukca çıkacak die tırsmaya başladım :)
ECRİN ARKADAŞIM ÇOK SEVİNDİM OLAYIN Bİ EŞŞEK ŞAKASINDAN İBARET OLMASINDA AMA BU ŞAKANIN ALTINDA KALMA Bİ EŞŞEK ŞAKASI YAPTA ŞU KOCANA SENDE ONUN AKLINI AL BİZDE BURDA SEVİNEK :)