• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende çörek oyu duydumdu canım sabah aç karnına 2kaşık üstüne ılık su kabuk tarçınıda şekeri dengelemek için içildiğini duydumdu kabuk tarçının tadı çok güzel oluyor ama birkaç damla içtim erken doğuma nedne olur demişti aktarcı bana bende pek içmedim açıkcası ama tadı çok hoş..

senin ki de galiba normal doğum olacak dimi canım ? birde dün sol göğsümden beyaz süte benzer bişi geldi bu haftalarda normal mi acaba erken gibi geldi bana.2 haftadır göğüs ucum yara olmasın diye kreme başladım onun etkisi olabilir mi

canım bunda moralini bozcak bişey yokki,demekki sezeryan senin için daha rahat olcak en azından bunu bliyosun,önemli olan da bu zaten..
Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun bebeklerimize..

amin canım allah hepimizi sağlıklı bi şekilde kuratrsın inşallah...

iyi akşamlar canım dün bende alışverişe gitmiştim yürüyerek gidip geldim akşamda misafir vardı gece wc ye kalkayım dedim belim bide bacak aram çatı bölgesi galiba nasıl tutulmuş yürümektenmi bilmiyorum öğlende zor kalktım yataktan beton gibiydim:44:birz azaldı sanki ağrılaım bide sancıları düşünemiyorum ya sen bebişine odaklan ağrıların az da olsa azalır:54:

Bebişlerimiz için ağrıyada sancıyada dayanacağız artık:53:

selam canını sıkma ama doktorunun neden genel anestezi istediğini anlamadım spinal anestezi yapmalısın bence boş yere ne sen nede bebeğin narkoz almasın doktorunla bu konuda konuşmalısın bende 36+4 günlük hamileyim epidural normal doğum düşünüyorum eğer bir sıkıntı olursa spinal anestezi ile sezaryen düşünüyoruz doktorunun bu konuda seni iyi yönlendirmeliydi

inanki canım sezeryan doğum hakkımda pek bi bilgim yok açıkcası devamlı kendimi normal doğuma alıştırmışım açıkcası doktorumada söyledim ben normal doğum istiyorum diye oda kesinlikle doğuramazsın dedi sen yinede ii bi düşün bana ayın 28de haber ver ona göre hareket edelim dedi..

senin ki de galiba normal doğum olacak dimi canım ? birde dün sol göğsümden beyaz süte benzer bişi geldi bu haftalarda normal mi acaba erken gibi geldi bana.2 haftadır göğüs ucum yara olmasın diye kreme başladım onun etkisi olabilir mi

ben ilk bebeğimi normal doğumla dünyaya getirdimdi ama o minikti şimdikinide hep normal doğum olucak diye düşündüm ama doktorum sezeyan olucak çatın çok dar doğuramazsın dedi..göğsünle oynama canım pek göğüste su gibi bir sıvı oluyor ilkağız sütü onun bebeğin emmesi gerekiyor..

kızlar doğumumum sezeryan ve belden uyuşarak olacağı kesinde allah izin verirse ve oğlum gününü beklerse tabi :)
doktoruma bugün epidüral mi spinal olacak dedim spinal baş ağrısı yapıyomuş ben epidüral istiyorum dedim
oda epidüralde tamamen his kaybı olmuyo hissedersin ve bebeği çıkarırken zor oluyo seni spinal yapacam dedi
baş ağrısı için de bol bol su ve kahve içirecem sana hiç bişey olmaz korkma dedi ama bilemedim kızlarr:31:

eşim kendisine göre şaka gibi yapıyo ama bana göre hiç de öyle değil.geçen gün eline telefonu almış karnımda çatlak var mı onu çekiyo.tosunum falan diyo bana hiç böyle şeyler yapmazdı önceden fittim.kanepeyi maaşallah dolduruyosun falan gibi lafler ediyo ona sorduğumda bunların hepsi şakaymış ama söylemesinden ve dile getirmesinden çok rahatsız oluyorum

Belki gerçekten şakadır ama sen hassas bir dönemde olduğun için alınıyor olabilirsin. Bence hamilelikten daha önemli olan emzirme dönemi. O dönemde yemeye dikkat edebilirsek kilo problemi yaşamayız. Ama ben diyet yaptım ve hamileliğim biter bitmez kendimi yemek yemeye vericem. Umarım tutabilirim kendimi...

ben ilk bebeğimi normal doğumla dünyaya getirdimdi ama o minikti şimdikinide hep normal doğum olucak diye düşündüm ama doktorum sezeyan olucak çatın çok dar doğuramazsın dedi..göğsünle oynama canım pek göğüste su gibi bir sıvı oluyor ilkağız sütü onun bebeğin emmesi gerekiyor..

Canım bence normal doğuramicaksın diye üzülme. Normal doğumu tatmışsın en azından ve en zor şekilde atlatmışsın. Senin yerinde olsam doktor önermeden sezaryeni isterdim...

merhaba oglusumla bİz geldikkk:39: bize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi:16:

merhaba oglusumla bİz geldikkk:39: bize dua eden herkese tesekkur ederiz tatli teyzeler. Oglum harun 3200 gram 49 cm boyunda saglikli bir sekilde dunyaya geldi suan emziriyorum bugun cok yogundu gelenler gidEnler yazamadim. yarin ayintili yazicam. Oglumla opuyoruz hepinizi:16:

gözlerin aydın canım maşallah oğluna da sanada:nazar:
darısı bizlerin başına :49:

Allah bağışlasın canım. Her ikinize de kocaman maşallah.
Biz de oğlunu ve seni öpüyoruz :)

maşallah cnm,Allah analı babalı büyütsün inş.
oh atlattn çok şükür sende,darısı tüm geride kalanlara =((

eşim kendisine göre şaka gibi yapıyo ama bana göre hiç de öyle değil.geçen gün eline telefonu almış karnımda çatlak var mı onu çekiyo.tosunum falan diyo bana hiç böyle şeyler yapmazdı önceden fittim.kanepeyi maaşallah dolduruyosun falan gibi lafler ediyo ona sorduğumda bunların hepsi şakaymış ama söylemesinden ve dile getirmesinden çok rahatsız oluyorum

:P benimki de aynı senin koçiş gibi ben de aynı sen gibiyim. çaktırmamaya çalışıyorum ama fena bozuluyorum. fakat benimki benden tonton :D hemen pat diye ben de onun göbişten dem vuruyorum o oluyor sonra bizimki triplere giriyor :D

canım gözün aydın.çok sevindim sabahki mesajından sonra da bütün gün seni düşündüm.Allahım harunumuza uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin inşaallah.

canım hemşirene veya doktoruna söyle mutlaka uyuştuktan sonra taksınlar.çünkü bazen çok acıtabiliyor.

valla bende öyle istiyrm canm bnm küçüklükten kalma korkumm var vallahi ağlarımmm

gözün aydınn canımm
masallahh oğluşunaaaaaaaaaa :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarrrr

bugün doktor emmi ye gidicezzzzzz
inşş bir aksilik olmazzzzzzzzzzzzzzzzz

yüzünü göstermiyoo bu amca bebişiminnnnnnnnnnnnnnnn

öldürcem onuuuuuuuuuuuu :13::13::13::13:

neyse dönünce yazarım artıkneler oldugunuu

Allah analı bablı büyütsün, nazarlardan sakalasın :nazar: İnşallah senin de ağrın sızın olmamıştır...

Back
X