• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

benimde yardım etcek kimsem yok canım mecbur kendim yapıyorum bugün 2 oda süpürdüysem ertesi gün diğerlerini yapıyorum kendimi ii hissedersem.eşim sağolsun kendi kıayfetlerini ütülüyor ben de bugün bebişin uyku setini yıkamıştım onu ütülüycem o kadar.hamile değilken bile çok ütü falan yapamıyorum zaten bel fıtığımdan dolayı.

Offf kızlar günaydın dünden beti sinirlenme küpüyüm netım gıttı bı bağlanamadım sonra alam gırdı nete bu seferde sıfremı unutmuştum otomatik gırıyodum hep isteye;(((yenı sıfre gelıyor gıdıyorum olmuyor yenı den üye oldum( funntunn ben burada)off sinir oldum sil baştan başladım sımdı nasıl bı iştir anamadım yaa;((

bende bu nicke ne olmuş funntunn değilmiydi diyorum :)

temizlik yapan arkadaşlara sesleniyorum. bunu nasıl beceriyorsunuz. ben anca günde bir kap yemek yapabiliyorum. başka bi halt yediğim yok. sabahtan beri yatıyorum. bi wc bi de su içmeye kalkabildim. dünden yemeğim olmasa aç acına yatacam. ben niye böyleyim yaa. şu an çok mutsuzum ağlamak istiyorum. 14 gün kaldı bu bebeğin gününü doldurursa diye korkmaya başladım. doktora söyleyeyim hafta içi alsın diyorum eşim kızıyor tabi annem de müsade etmez. çok sıkıcı bi durum yaa...

slm hanımlar cumanız mübarek olsun rabbim doguma giden arkaadaslarn yar ve yardımcısı olsun tek sancıda sağ salim kurtulsunlar inşaallah
temzlik konusu bende muzdaripim gurbetteyim kimsem yok burda eşimden artık yardım almaya basladım evi makinalıyo bende acık yerleri viledalıyorum mutfagı toparlıyorum eşimde sağolsun (evim sobalı)sobamı yakıyo yemek içini pratik yemekler yapıyoruz öle gecirym günleri malum7gün kaldı simdi tek sorunum oglum sogukalgınlıgı geciriyo :47:hasta :43:ben okadar dikkat ettim son hafta geldi hastalandı işte gerci komsu cocuklarıda aynıymıs bizden bukadar öptük sizi çok:54::54::54:

biz iyiyiz sen nasılsın tatlım

Sağol canım benim artık giderek ağırlaşıyorum geceleri uykum zorlaşıyor, ya bir de canım sıkıldı ben şirkete 10 ay sonra ( 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz iznimi kullanıp ) döneceğimi söylemiştim kendileri eleman alırken dönemsel almadılar arkadaşlar kız burda fulll çalışıcam diye biliyo bana dönemsel demediler dedi . Bana da işine son demediler . Bu durumda da arkamdan iş çevirdikleri için dönesim yok ben de kıza bişii söylemedim açıkçası sonuçta patronların ne dediği önemli değil mi ? Gerçi ben de kararsızdım eşimin durumuna göre karar verecektik ama benim de sanırım iş bulmam gerekecek 10 ay sonra... öfff böyle işte Allah hakkımızda hayırlısını versin başımı az kaldı dayanacağım ne yapayım

sen onlara bakma bir an evvel izne çık canım. ben çıktım da canımın kıymetini anladım. hergün bi yerim ağrıyordu. çok şükür şimdi ağrım sızım kalmadı.:nazar:

Ayyy inşallah canım ya
Savsaklıyorum artık ben de yerime birini aldılar işte 2 gündür onunla uğraşıyorum
bitirdim bıraktım artık dedim farzet doğurdum ben sen burdasın kafana göre takıl :))) Zaten dönemsel almamışlar
kendi düzenini kurar artık

ay kıyamam ya vicdansızlar hamile hamile sanamı yığdılar işleri artık ayrıl izine yahu canmı dayanır buna bizde seni çokk seviyoruz iyi bak kendine ve bebişine öptük

Sağol canım benim az kaldı önümüzdeki hafta son çarşamba bitiyor görevim biraz takılır toparlanır giderim çok yoruldum çoook

biz doğalgaz açıldığı gün açılışı yaptık :) bizim evin dış cephesi felanda yok bakalım bize ne kadar gelecek:9::9:

allah yardımcınız olsun inşallah çok gelmez bizim bina dış cephesi korunaklı güneye bakıyo daire o yüzden biraz şanslıyız daha başlamadık bu sene allah hepimize yardım etsin arkadaşlar , çok zor olacak çok

$babyy.webp

ne tatlıııı :) :nazar:

zzeynocum doğum olmuş bebişini kucaklamışsın çok sevindim şimdi gördüm canım tebrik ederim , darısı başımıza inşallah , seni öpüyor yakışıklını da kokluyorum sağlıkla kalın..

Belki gerçekten şakadır ama sen hassas bir dönemde olduğun için alınıyor olabilirsin. Bence hamilelikten daha önemli olan emzirme dönemi. O dönemde yemeye dikkat edebilirsek kilo problemi yaşamayız. Ama ben diyet yaptım ve hamileliğim biter bitmez kendimi yemek yemeye vericem. Umarım tutabilirim kendimi...

Canım bence normal doğuramicaksın diye üzülme. Normal doğumu tatmışsın en azından ve en zor şekilde atlatmışsın. Senin yerinde olsam doktor önermeden sezaryeni isterdim...
haklısın canım kaç gündür sezeryanle doğum yapan arkadaşlarımla konuştum bayağı rahatladım açıkcası ve kendimi alıştırmaya başladım annemde alışsaydı ii olucaktı dün telefon etti nasıl ağlıyor kadıncağız bens eni o şekilde görürsem dayanamam ve şeker hastası anneciğim çocukluk arkadaşımda sezeyanle doğum yapmıştı onunla görüştük saolsun sakın panik yapma ben geleceğim annende biliyon evhamlı dedi oda gelsin ama seni göstermeyiz ona dedi doğumdan daha sonra görür dedi arkadaşımın hastanede benle kalacağını öğrenince inanınki çok sevindim ben etrafımda negatif değil pozitif insan istiyorum çünkü...

allah yardımcınız olsun inşallah çok gelmez bizim bina dış cephesi korunaklı güneye bakıyo daire o yüzden biraz şanslıyız daha başlamadık bu sene allah hepimize yardım etsin arkadaşlar , çok zor olacak çok

dış cephe çok öenmli biz eskiden dış cephesi olmayan evde oturuyorduk faturalar çok yüksek geliyordu vede ısınamıyordukta doğru dürüst sonra kendi evimize geçtik dış cephesi var geçen sene faturalar yarıdan daha düşüğe indi ve gelenede senin ev maşallah hamam gibi diyorlardı.. zaten eşlerimiz sanki faturalar için çalışıyor

slm hanımlar cumanız mübarek olsun rabbim doguma giden arkaadaslarn yar ve yardımcısı olsun tek sancıda sağ salim kurtulsunlar inşaallah
temzlik konusu bende muzdaripim gurbetteyim kimsem yok burda eşimden artık yardım almaya basladım evi makinalıyo bende acık yerleri viledalıyorum mutfagı toparlıyorum eşimde sağolsun (evim sobalı)sobamı yakıyo yemek içini pratik yemekler yapıyoruz öle gecirym günleri malum7gün kaldı simdi tek sorunum oglum sogukalgınlıgı geciriyo :47:hasta :43:ben okadar dikkat ettim son hafta geldi hastalandı işte gerci komsu cocuklarıda aynıymıs bizden bukadar öptük sizi çok:54::54::54:

saol canım seninde cuman mübarek olsun geçmiş olsun oğluşuna benimde kız hasta salıdan beri faranjit dedi doktor ilaç verdi bu gecede sabaha kadar öksürdü devamlı nane limon yaptım içirdim yavruma ıhlamur limon yaptım içirdim ama yinede banamısın demedi sabaha kadar oturduk kızımla sabahta doktora gittik boğazları için öksürük şurubu verdi ve bala limon kat içir dedi bu havalar tam hastalık havası nekadar üstüne düşşende hasta oluyorlar bu arada evin sobalıymış pisliği çok olur ama onun sıcaklığınıda hiç bişey vermez

CNm arkadasım oncelıkle rabim sızı hıc ayırmasın guzel kızımla oğlunda guzel günler dılıyorum sana bugun tekrar gelecegım harun U görmeye:1:inş yıne bır aksılık olmaz;)))tekrar hayırlı olsun

Günaydın kızlar bugün doğuma giriyorum Allah izin verirse oğlumu kucağıma alacağım :)

tebrik ederim canım hadi iyi haberlerle gell
Allah analı babalı büyütsünn

kızlar dün yine ağrım oldu zeynep kamile gittim alttan baktı açılma yok ama yumuşama var dedi
sonra usg baktı ve beni yıkan o cümleyi dile getirdi ( bebeğim yine ters dönmüş) 37 haftadan sonra:25: neden döndüki o kadar büyümüşken dedim suyun biraz fazla o yüzden dedi
eğer sancın çıkarsa yatış yapar sezaryene gönderirim dedi ama sancı çıkmadı çok şükür
yine beynimde birsürü soru işareti dr sezaryen için gün verirse beklicem mi diyeyim yoksa kabul mü edeyim offffff:44:
ne yaramaz kızım var benim yaaaa:16:

ayy cnam ya naasıı yaramaz bakk bızdık yine dönmüşş olsun boşver canım
hayırlısıyla saglıkla dogsundaaa yapcak birsy yok artık dediğin gibii

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

toktordan geldim 37 haftalık görünüyooo bebişşşş
aralıgın ilk haftası gidicem nts ye gircemmmm
ona görede tam dogum tarihini yine konusucazz dedi doktorrr

amaa kilosu bana az geldii dee doktor emmii gayet güzel dediiii
2.500 olmuş ufaklıkkkk :((
az ele avuca geleydii doguncaaa..
ama saglıkla gelsinde koftiden şişmesinn tabikiii

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

toktordan geldim 37 haftalık görünüyooo bebişşşş
aralıgın ilk haftası gidicem nts ye gircemmmm
ona görede tam dogum tarihini yine konusucazz dedi doktorrr

amaa kilosu bana az geldii dee doktor emmii gayet güzel dediiii
2.500 olmuş ufaklıkkkk :((
az ele avuca geleydii doguncaaa..
ama saglıkla gelsinde koftiden şişmesinn tabikiii

Sağlıklı olsunda sen onu sütünde beslersın annesı hıc merak etme daha vakti var muz ve kecıboynuzu pekmezı ye hergün ben öyle yapıyorum CNm gecen hafta 1hafta one gecmıstı bu hafta 36 haftalık gözüktü daha vakıtın var pes etme;))

kızlar dün yine ağrım oldu zeynep kamile gittim alttan baktı açılma yok ama yumuşama var dedi
sonra usg baktı ve beni yıkan o cümleyi dile getirdi ( bebeğim yine ters dönmüş) 37 haftadan sonra:25: neden döndüki o kadar büyümüşken dedim suyun biraz fazla o yüzden dedi
eğer sancın çıkarsa yatış yapar sezaryene gönderirim dedi ama sancı çıkmadı çok şükür
yine beynimde birsürü soru işareti dr sezaryen için gün verirse beklicem mi diyeyim yoksa kabul mü edeyim offffff:44:
ne yaramaz kızım var benim yaaaa:16:

bende senin gibi biliyorsun normal doğuma alıştırdımdı kendimi geçen gün gittiğimde doktorum sezeyan dedi kesinlikle normal yapamazsın dedi bende normal diye tutturunca doktorum 3aralık yada 30 kasım diye tarih verdi 28 kasımda nts gel gir sonrada doğumuna karar verelim dedi 30kasım diye karar verdim moralim aşırı bozuldu ağla ağla bi hal oldum ama şimdi gayet iim saonuçta bebeğimin ve benim sağlığım önemli durgun kafayla düşününce bizim için en uygun olan şeyin sezeryan olduğunu düşündüm sende takmamaya çalış canım hayırlısı prensesin için

Back
X