• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu

Tebrikler canım . Allah nazarlardan saklasın. Böyle burda dertleştiğimiz arkadaşlarımız doğum yaptıkça biraz olsun içimizdeki şişlik hafifliyo..insanın bebeğini kucağına almak müthiş bir duygu olmalı ... hayırlısı olsun hepimiz için ......sevgiyle kal şimdilik ...

Günaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu

günaydın canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün :16::16:

Ögretmenım CNm bnm CNm bnm seni ben pek çok pek çok severim:))))meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum:1:

anammm oyyy
dana gibin olduk vallahiii
ben sahsen kendimii dana diye ilann ediyorummm :))
yerimden kalkıyorumdaa 10 dkk yürüyüncee yatarsam işte o zman devreye kocamın güzel ellerii düşüğyoo

varya birgün korkuyorum adam üstüme düşcek diye beni kaldırmaya calısırkennn :1::1::1::1:

çok güldüm yaa :9::9::9:

Günaydınlar millet. herkesin öğretmenler günü kutlu olsun. çok mutlu bi gün olsun.

Evet CNm atanmamış zavallı matematık ögretmenı;((ama ücretli ögretmenlık yapıyorum yaniy meslegımı yapıyorum inş hayatım senı de en kısa zaman da bu camiada görmek istiyoruz;))))

hmm hayırlısı olsun canım inş atanabilrsin. bende oğluşum doğsun sınava giricem bakalım şansımı denicem inş olur

kızlar günaydın,

birkaç gündür giremedim foruma,misafirim vardı hala da var,merak ettim ne yapıyosunuz diye, yeni doğum yapan arkadaşlar var mı acaba.. sanırım bugün ecrinin günüydü,zeyno da yapmış olmalı,başka kim vardı hatırlayamadım :44:

bu arada tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günün kutluyorum.. :71:

hayırlı olsun canım,iyi olmanıza çok sevindim,darısı biz bekleyenlere ,inş hepimiz sağsalim alırız yavrularımızı kucağımıza

Eki Görüntüle 560048 bu benim öğretmenler günü hediyem Eki Görüntüle 560049 bu da kızımın hediyesi
eşim almış:)))

ne şirinler,eşim kuru kuru kutladı benimkini,hoş ben de ona bir şey almadım :1:

slm annecikler
dün kontrolümüz vardı kızım 3 kilo olmuş..12 aralığa sezaryen randevumuzu aldık..o gun patlama olacakmış ameliyatlarda doktorum seni alırım mutlaka ama sanırım diğer kadın doğumcular ve tabii ameliyatlar düşünülürse anestezist sıkıntısı yaşanabilir.
yeni annelere hayırlı olsun tebrikler..

gözünaydın canım,maşallah kızına da

Günaydınn..
Ne çok öğretmen varmış topiğimizde. ben de meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
Bugün hava kapalı,keyfim yok pek :( bugün yine alışverişe çıkacam.ufak tefek eksiklerimiz kaldı. umarım bu sefer tamamlanır hepsi de yıkayıp ütüleyebilirim artık...

evet ya,burası da kapalı ama biz de çıkacağız alışverişe.Bir de bugün alışveriş yapmak çok sevapmış,evdeki bereket artarmış.Ne alırsak farketmezmiş,gıda,giyim de dahil.Özellikle belirtmişti bir arkadaşım,24'ünde alışveriş yap diye

ben de yüklüğü döktüm,düzelttim.Oğlumun eski battaniyelerini,çarşaflarını çıkardım,küçük oğluş için hazırladım.

Selam kızlar :34:

Öncelikle;ilk öğretmenim annemin,sonra eşimin,kendimin ve tüüüüüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum :49:

Nasılsınız bugün? Umarım herkes iyidir.Seastire tatlım inşallah bir gün seni de öğretmen olarak görürüz :16:

Back
X