• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Merhaba arkadaslar;
Malum hsonu esim evde,kahvalti vs anca vakit oluo.. bu arada forumdaki tum ogretmen arkadaslarin ogretmenler gunu kutlu olsun:)

Özge sen hala doğurmadın mı???;)))

Canim inatci benim kiz cikmiycak heralde rahat icerde:)

öncelikle ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günün kutluyorum.

ve kızlar saat 9-10 gibi hastaneye gidiyorum.salı günü gittiğimde sancı çıkmıştı doktor artarsa ct alırız dedi ve aç gitmemi söyledi.bakalım ne olacak çok heyecanlıyım.belki bugün bebeğime kavuşurum.ne olur dua edin kızlar.biraz erken olacak ama inşaallah bebeğim ve benim için hayırlısı olur.hepiniizi çok öptüm.eğer doğum yaparsam 1-2 gün giremeyebilirim merak etmeyin.

Bebisini hayirlisiyla kucagina alirsin insallah..bi avazda kurtul:)

Günaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu

Hayirli olsun allah.anali babali.buyutmeyi nasip etsin..darisi basimiza artik..

dun geceden beri kivraniyorum canim
sancilar duzenli 10 dk bir ama acilmiyoo dr 5 dk dusmeden gelme dedii yani öl diyo bana:43::43::43:

Off ne zor gunlerdir sanci cekiosun..umarim bi an once sancilarin sıklasir ve acilman olurda bi avazda kurtulursun..
Cok bildigimden degil ama yuruyerek sanci cekmek hem agrilari azaltiomus hemde acilmayi arttiriomus..halin varsa evin icinde tur at derim..

iyiyim tatlım :24:
arada sancı gdeliyo doğurcam sanıyorum :27:

bu sancı nası bişey ben bilmiyorum gerçekten, daha çok vakit var diye heralde..

sancilar duzenli 10 dk bir ama acilmiyoo dr 5 dk dusmeden gelme dedii yani öl diyo bana:43::43::43:

casnm inşallah çabucak artar sancıların ve bi,r avazda kurtulursun. dualarımız seninle. bizi habnersiz bırakma

e life hayırlı olsun ne mutlu sana darısı bize :)

ORKDM sana da Allah kolaylık versin bir an önce umarım doğum başlardaha fazla sancı çekmezsin. şu mübarek günde Allah yar ve yardımcın olsun...

Günaydın kızlaar hastaneden yazıyorum dün saat 10:33 de kavuştum oğluşuma 3440 gr 51 cm doğdu maşallah çok ii şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür ben gazımı yapabilirsem gideceğiz evimize :) hepinize hayırlı doğumlar diliyorum anne olmak harika bi duygu

Gözün aydın canım.. allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah...

kızlar kuaförden geldim kaşlarmıda aldırdım.
hurma yiyeniniz varmı aramızda doğumu kolaylaştırıyomuş ben aldırıcam doğuma kadar yiycem bide doğuma giderken zemzem suyu içmek gerekiyomuş.

canim bitti son 4 gun ama sanci geldimi kudurtuyoo 24 saattir uyku yok
bebegin kafasi kanala yeterince baski yapmiyormus rahimde acilamiyoo napcam kizlar yaa:43::43::43::43:

Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kolaylıkla gelir bebeğin

canm çok sevndm , ne güzel bebişine kavuştun. bizim için de kokla miss gibi:)))

slm annecikler
dün kontrolümüz vardı kızım 3 kilo olmuş..12 aralığa sezaryen randevumuzu aldık..o gun patlama olacakmış ameliyatlarda doktorum seni alırım mutlaka ama sanırım diğer kadın doğumcular ve tabii ameliyatlar düşünülürse anestezist sıkıntısı yaşanabilir.
yeni annelere hayırlı olsun tebrikler..

oo süper 3 kilo çok iyi. bakalım bizim tarihler ne olacak..

slm kızlarrr..bi konuda fikrinizi almak istedim.biz isim olarak yiğit diye düşünmüştük.dini kimliği olan bi akrabamız ismi çok beğendi.iki iim sünnettir iki isin koymayı düşünmez misiniz dedi.bizde zaten biliyoruz ama bulamadık dedim.çünkü biri söylenip biri bırakılan çift isimleri sevmiyoruz.şöyle bi çırpıda çıksın ağızdan istiyoruz dedik.bir de dini isim koymanızı tavsiye derim çnkü ahiret günü çocuğunuzun üstünüzdeki hakkıdır şu anda o bir hak iddia edemiyor siz onun yerine karar veriyorsunuz sorumluluğunuz büyük dedi.ben Ali ismini oldum olası çok severim.yiğit ali dedik.sizce nasıl olmuş yada yiğitin yanına daha yakışan bi isim aklınıza geliyo mu;?öerilere sonuna kadar açığımmm:))

biftekcim benim kızımın kafasıda 2 hafta önde ,kilo bana da çok geldi..
zaten sezaryen olcm tombalak tosbağam büyüsün bişey olmaz

Merhaba arkadaşlar,
gruba bugün, doğumuma yaklaşık 1 ay varken iştirak edebildim.
okuyabildiğimce mesajlarınızı okudum ve arasından bilgi sagladıpım bir çok konu oldu. Geç de olsa takipte olacağım bundan böyle :)
Sevgiyle kalın...

slm kızlar nasılsınız ben yatıştayım net e girmeye ancak fırsatım oldu hemen çıkcam pazartesi sabah inşlhh doğumum olacak allahın izniyle öpüyorum sizi

slm kızlarrr..bi konuda fikrinizi almak istedim.biz isim olarak yiğit diye düşünmüştük.dini kimliği olan bi akrabamız ismi çok beğendi.iki iim sünnettir iki isin koymayı düşünmez misiniz dedi.bizde zaten biliyoruz ama bulamadık dedim.çünkü biri söylenip biri bırakılan çift isimleri sevmiyoruz.şöyle bi çırpıda çıksın ağızdan istiyoruz dedik.bir de dini isim koymanızı tavsiye derim çnkü ahiret günü çocuğunuzun üstünüzdeki hakkıdır şu anda o bir hak iddia edemiyor siz onun yerine karar veriyorsunuz sorumluluğunuz büyük dedi.ben Ali ismini oldum olası çok severim.yiğit ali dedik.sizce nasıl olmuş yada yiğitin yanına daha yakışan bi isim aklınıza geliyo mu;?öerilere sonuna kadar açığımmm:))
yiğit ali cok yakısmıs canm adıyla büyüsün ben cok begendim yigit enes de düşünebilirsin:34::34::34:
Merhaba arkadaşlar,
okuyabildiğimce mesajlarınızı okudum ve arasından bilgi sagladıpım bir çok konu oldu. Geç de olsa takipte olacağım bundan böyle :)
Sevgiyle kalın...
hoşgeldin aramıza:54:

merhaba guzel anneler bugun alisveristen geliyoruz..dedemiz ve anneannemiz besigimiz,uyku setimizi,nevresimimizi,havlu takimizi,banyo kuvetimizi,tasimizi,filemizi ve ayrica bir tanede pijama takimi aldik..hepsi cok guzel tam istedigim gibi oldu..ozellikle besigimiz ve uyku setimiz super...besik gelince resmini koyarim insallah,,,10 gun sonra gelicek cunku,,,cok yorulduk biraz dinlenicez...opuyorum hepinizi...

ali yiğit çok yakışmış canım

Merhaba arkadaşlar,
Sevgiyle kalın...

hoşgeldin canım,geç olsun güç olmasın :))

slm kızlar nasılsınız ben yatıştayım net e girmeye ancak fırsatım oldu hemen çıkcam pazartesi sabah inşlhh doğumum olacak allahın izniyle öpüyorum sizi

sen de kavuşacaksın,ne güzel.İyi haberlerle dön aramıza canım

Allah yardımcın olsun canım,olay bir doğum olur inşallah

Alışverişi erteledik,hava çok soğuk burda.
Bugün sizinleyim yani :)))

Bu arada benim enfeksiyon da daha geçmemiş.ilaç kullanıyorum bi de hala...
şu sirkeli suyu deniycem ben de. elma ya da üzüm sirkesi farkediyor mu?

geçmiş olsun canım,elma sirkesi olsun

Goturduk tatlim kemoterapiye basladi 15 gunde bir gidiyo ama allahtan saci filan dokulmeyecek simdilik iyi Allah sonunu hayretsin

geçmiş olsun annene,inşallah atlatır bu günleri

merhaba guzel anneler bugun alisveristen geliyoruz..dedemiz ve anneannemiz besigimiz,uyku setimizi,nevresimimizi,havlu takimizi,banyo kuvetimizi,tasimizi,filemizi ve ayrica bir tanede pijama takimi aldik..hepsi cok guzel tam istedigim gibi oldu..ozellikle besigimiz ve uyku setimiz super...besik gelince resmini koyarim insallah,,,10 gun sonra gelicek cunku,,,cok yorulduk biraz dinlenicez...opuyorum hepinizi...

hayırlı olsun herşeyiniz

Back
X