• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yoooooooooook ben almıyım alana da mani olmayayım :1::1:
ilk zamanlar iyi de son zamanlarda her şey kısıtlı.
kocişe diyorum gezmeye gidelim..
yook olmaz doğurursun dışarda sancın tutar.
sinemaya gidelim diyorum filmin ortasında doğurursun...
hep bi bahaneee iştee :D
özgürlüklerimi özledim...

bak sımdı
benımde sancılarım vardı yattık
oksurdum sancım daha da arttı bızımkı oksurme dedı korkarak baktı aksam gec oldu hastaneye aksam vaktı gıtmeyelım sımdı
delı gıbı gulmeye basladım gulme dedı uyanmasın sımdı bebıs dedı ....uyyyyy tırsaklar sızı hayyy

slm kızlar bende bugün bittim çok yorgunum,yatmadan önce bi bakayım bizim kızlar neler konuşmuşlar dedim.bizim ev bugün curcunaydı evim 2+1 olduğundan sadece 1 tane salonum var.misafirim geldi annemle babannemide çağırmıştım gelenler aile dostlarımızdı,sonra bir baktım bizim kuzen geldi erkek dersaneden çıkmış gelmiş,sonra bi zil çaldı onun küçüğü oda evden çıkmış gelmiş,sonra 1 zil daha yengem,sonra 1 zil daha babam,babamda yiğenimi sevmeye gelmiş,yengemde abimi çağırdı gel diye,abim geldi,banada cinnet geldi kadın ayda yılda bana oturmaya geldi şöyle annemlerle kadın kadına oturamadık onlarda 3 kişilerdi kendi ve kızları,babam 1 bardak çay içti gitti durmadı,sonra benim telefonda durmadı arayan arayana tabi ben cinnet geçirdim :37:misafirler saat 5 de gittiler,bugünde pazarımız vardı misafir var diye pazarada gidemedik akşama yemek yapamadım, saolsun annem yemek hazırlamış oraya geçtik cümbür cemaat...

a.s. canım ooo bayağı bi yoğunmuşsun ancak kendine gelirsin :38:

Gerekırse almalısın ornegın ben bu reflu ılacını almayayım yıyemıyorum yedıgımı cıkartıyorum her zaman almıyorum zaten o kendını bellı edıyo kazınmalarla ...
Aslında almazsam bebısımde kılo almaz .Allah su ılacları yapanlardan razı olsun .

ya bende hamileliğimin başından beri mide yanması çekiyorum öyle kötü ki bazen yüregim yanıyo gibi oluyo,hep renni duo içiyorum bazen gün aşırı bazende hergün, yoksa geçmiyor,maden suyuda içiyorum,bebeğimin sağlığıda önemli tabi ama ben iyi olayım ki oda iyi olsun,dediğin gibi iyikide şu ilaçlar var yoksa naparız....

bak sımdı
benımde sancılarım vardı yattık
oksurdum sancım daha da arttı bızımkı oksurme dedı korkarak baktı aksam gec oldu hastaneye aksam vaktı gıtmeyelım sımdı
delı gıbı gulmeye basladım gulme dedı uyanmasın sımdı bebıs dedı ....uyyyyy tırsaklar sızı hayyy

bizimki de yatmama karışıyo çocuğu eziyomuşm :) hiç gulecegm yoktu :D

Aa bakın benim gebelik takviminde ne yazıyo. Adet tipi ağrılar doğumun belirtisi olabilir diyo. Bende de son bi haftadır adet sancısı var. Ve belim çok ağrıyo :) doğuruyo muyum yoksa :D

kızlar sezeryan olduğunuz ne üzülüyosunuz ya ben keyfi olarak sezeryan istiyorum etrafımfdaki herkes de kendini parçalama sezeryan ol çık diyolar
benim kaynanamın bi lafı var diyoki önceden diş çekerken uyuşturucu yoktu diye canlı canlı çekerlerdi şimdi uyuşturma varken canlı canlı yaparmısın:)
doğum da öyle diyo ozamanlar sezeryan mı vardı hepimiz normal doğduk mecburen diyor kendileri :9:

haydi kızlar ben kaçıyorum gözlerim kapanıyor kocacığımda koltukta uyudu kaldı,:9:hepimize hayırlı geceler inşallah sabaha kadar rahat uyuruz.....:16::16::16::16::16::16:

ay kızlar ya ben bi turşuya vurulmuşum anlatamam tek başına oturup turşu yiyorum sonrada miğdem ağrıyo off ama çok güzel :))
(herkesin evinde vardır nasılsa canınız istesede kalkın yiyin:1:)
bu arada show da şimdi bi film başlıyacak ordaki adamın adı egemen annesi nasıl sesleniyo ya pis oğlumun isminden soğuttu beni resmen:19:

Hepinize iyi geceler kızlar,
Utanarak da olsa bişi sormak istiyorum. Ben bu aralar gülerken sürekli altıma kaçrıyorum :(( ablam annem kız kardeşimde çok güldürüyo beni tutamıyorum. Sonrada diyolar aman sakın altına işeme :)) sizlerde de öyle olan varmı, bıktım valla pijama külot yıkamaktan.

yoooooooooook ben almıyım alana da mani olmayayım :1::1:
ilk zamanlar iyi de son zamanlarda her şey kısıtlı.
kocişe diyorum gezmeye gidelim..
yook olmaz doğurursun dışarda sancın tutar.
sinemaya gidelim diyorum filmin ortasında doğurursun...
hep bi bahaneee iştee :D
özgürlüklerimi özledim...

sinemaya gitmeni hiç tavsiye etmem valla canım havasızlıktan çarpıntı tuttu bende nasıl bitirdim filmi bi ben bilirim :50:

Utanarak da olsa bişi sormak istiyorum. Ben bu aralar gülerken sürekli altıma kaçrıyorum :(( ablam annem kız kardeşimde çok güldürüyo beni tutamıyorum. Sonrada diyolar aman sakın altına işeme :)) sizlerde de öyle olan varmı, bıktım valla pijama külot yıkamaktan.

sana da iyi geceler canım utanıcak bişi yok normal artık bunlar bende öyle bi sorun yoktu ama bu akşam arkadaştan geldikten sonra sanki çok tuvaletim gelmişte sıkışmışım gibi azcık kaçtı :) sidikli olup çıktık .)

bende olmuyo ama benimki zaten doğum pozisyonu almamış hala yan yatıyo oğlum:)
belki seninki çok aşağı inmiştir ondan olabilir baskı yapıyo demekki mesaneye az güldürsünler seni:1:

Son düzenleme:
aha benim egemen de başladı yaa oğlumun ismini değişecem valla bu kadın yüzünden çatlakkkk:19:

bu hamilelikte olmadı ama ilkinde bende de oluyordu,olur canım bunlar olağan şeyler:)

Anlamadım ki çok mu aşağıda acaba. bazende bilerek yapıyolar, hadi bizim kızı biraz altına işetelim diyolar, bende tutuyorum tutuyorum baktım olmuyo bırakıyorum artık napim :))) Allahtan misafirlikte felan olmuyo :D

Herkese merhaba..

Aralık annelerini sürekli takip ediyordum ancak çalıştığım için yazamıyordum.
İzne çıkınca (ki cumartesi çıkacaktım) ben de sizlere katılmayı sabırsızlıkla bekliyordum...
Tabi bunların hepsi hayal olarak kaldı çünkü sabırsız oğlum daha fazla bekleyemedi...Mehmet Alp 21.11.2012 17.16 da 35+2 e dünyamıza geldi..
Doğum hikayemi de sizlerle en kısa sürede paylaşacağım.

Hayırlı olsun arkadaşım. Sağlıklı ve mutlu bir hayatı olsun inşallah.

Anlamadım ki çok mu aşağıda acaba. bazende bilerek yapıyolar, hadi bizim kızı biraz altına işetelim diyolar, bende tutuyorum tutuyorum baktım olmuyo bırakıyorum artık napim :))) Allahtan misafirlikte felan olmuyo :D

Tutuyorum tutuyorum demişsin ya hani, bence tutma tuvalete git :))

Back
X