• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

oyy yesinler annesi onu aralık bebişlerimiz hep 3 kiloyu geçecek anlaşılan hayırlısı güzelim kesinlikle bavulunu hazır tut heran gelebilir he bu arada mıntıka temizliğinde hazır olsun..ben jiletle aldığım için devamlı mıntıkı temizliği yapıyorum

mıntıka temizliği dedin de.
benim kıllarım azıcık çıkmıştı :30::30:
bende almadım onları bugün nasılsa bişey çıkmıcak diye hatta sabh da yazdım.
ama işte muayene oldum :1:
gerçi hastanede ebeler bakıyo alttan :27::27:
bu arada ebe çok suratsız bişeydi canımı da yaktı uyuz karı :47:

Oflucum maşallah bebeğine ve sana canım. sancı biraz var sanki bilmiyorumki bende ilk defa geçen hafta girdim nst ye pek anlamam:1::1::1::1:

kızlar bende tekerlekli bavul hazırladım ayrıca bebiş içinde portbebe çantasını hazırladım. patik koydum ama yelek koymamıştım hırka yada yelekte koyayım iyi hatırlatınız :)

[/B]/QUOTE]
oyy yesinler annesi onu aralık bebişlerimiz hep 3 kiloyu geçecek anlaşılan hayırlısı güzelim kesinlikle bavulunu hazır tut heran gelebilir he bu arada mıntıka temizliğinde hazır olsun..ben jiletle aldığım için devamlı mıntıkı temizliği yapıyorum[/QUOTE]

Canım nasıl alıyorsun jiletle yaaa benimde azıcık çıktı korkuyorum jiletle almaya biryerimi keserim diye:1::1::1:

Oflucum maşallah bebeğine ve sana canım. sancı biraz var sanki bilmiyorumki bende ilk defa geçen hafta girdim nst ye pek anlamam:1::1::1::1:

kızlar bende tekerlekli bavul hazırladım ayrıca bebiş içinde portbebe çantasını hazırladım. patik koydum ama yelek koymamıştım hırka yada yelekte koyayım iyi hatırlatınız :)

sancı varmış canım doktorum söyledid hemen doğursam keşke :1::1:

mıntıka temizliği dedin de.
benim kıllarım azıcık çıkmıştı :30::30:
bende almadım onları bugün nasılsa bişey çıkmıcak diye hatta sabh da yazdım.
ama işte muayene oldum :1:
gerçi hastanede ebeler bakıyo alttan :27::27:
bu arada ebe çok suratsız bişeydi canımı da yaktı uyuz karı :47:

aman canım ebeler çok öenmli özelliklede normal doğum için çünkü ebeyle vakit geçiriyorn devamlı açılmana filan o bakıyor doğumhanede doktorun sadece doğumuna geliyor tatlım bende geçen hafta gittimdi çatıya filan baktı ebele ama 2tane ebe vardı biri nts çekti diğeri çatı kontrolüsonra doğum hanenin önünden geçerken 2sizde bana el salladı eşimde hee bak kesilcek koyunu nasıl anladılarda sana el sallıyorlar dedi....

aman canım ebeler çok öenmli özelliklede normal doğum için çünkü ebeyle vakit geçiriyorn devamlı açılmana filan o bakıyor doğumhanede doktorun sadece doğumuna geliyor tatlım bende geçen hafta gittimdi çatıya filan baktı ebele ama 2tane ebe vardı biri nts çekti diğeri çatı kontrolüsonra doğum hanenin önünden geçerken 2sizde bana el salladı eşimde hee bak kesilcek koyunu nasıl anladılarda sana el sallıyorlar dedi....

ayy canım bikaçtane daha vardı onlar iyiydi ya hele bitanesi çok iyiydi inşallah doğuma o gelir :27::27:

[/B]/QUOTE]
oyy yesinler annesi onu aralık bebişlerimiz hep 3 kiloyu geçecek anlaşılan hayırlısı güzelim kesinlikle bavulunu hazır tut heran gelebilir he bu arada mıntıka temizliğinde hazır olsun..ben jiletle aldığım için devamlı mıntıkı temizliği yapıyorum[/QUOTE]

Canım nasıl alıyorsun jiletle yaaa benimde azıcık çıktı korkuyorum jiletle almaya biryerimi keserim diye:1::1::1:

sorma canımya saolsun benimkininde keyfi olunca yapıyor sonuçta erkek nekadar yapsade bizler gibi yapamıyorlar gerçi düşünmeside yetiyor hee bide şu var bazı erkeklerde bayanlardan daha güzel iş yapıyor birazda biz hanımlardan kaynaklanıyor hazıra alıştırıyoruz eşimle ben ilk evlendiğimde çayına şeker atar karıştırıp verirdim dün kahvaltıda baktım aynı şeyi bekliyor bende yaptım gine neyse onların canı saolsunda başımızdan eksik olmasınlarda ....

benim eşim yapıyo sağolsun öncedende ev işi yapmazdı zaten sevmiyo şimdi hamileyim diye yapıyo.ama yemek yapar mutfağa girmeyi çok sever önceleri dağıtarak yapardı söyleye söyleye aliştırdım valla başta nasıl aliştırırsan öyle gidiyo canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama başta biraz zorlasaydın sanada yazık.hem iş hem ev çok zor biz çalişan bayanlar için..

5,5 yıldır evliyiz,hep yaptırmaya çalışıyorum, ama zorla söyleye söyleye en baştan beridir öyle devam ediyor,hatta anneside zoruna gidiyordu oğluna iş yaptırıyorum diye sanki benim canım yok,huylu huyundan vazgeçmiyo canım genlerinde var onların.allah beni elimden ayağımdan etmesin çok şükür herşeyimi yapıyorum dediğiniz gibide allah onları başımızdan eksik etmesin...

[/B]/QUOTE]
oyy yesinler annesi onu aralık bebişlerimiz hep 3 kiloyu geçecek anlaşılan hayırlısı güzelim kesinlikle bavulunu hazır tut heran gelebilir he bu arada mıntıka temizliğinde hazır olsun..ben jiletle aldığım için devamlı mıntıkı temizliği yapıyorum

Canım nasıl alıyorsun jiletle yaaa benimde azıcık çıktı korkuyorum jiletle almaya biryerimi keserim diye:1::1::1:[/QUOTE]

aynayla alıyorum canım ala ala artık elim bayağı alıştı canım napacaksın iş başa düşünce temiz gideyim diye habire uğraşıyorum sonuçta heran herşey olabilir ben 2günde bir alıyorum azda çıksa eldiven kullanayım dedim oda kıl dönmesi yapmaya başladı bıraktım tüy dökücü kremlerde bebeğe zarar verebilir dediler ağda yapayım dedim cildim hassas biliyorum minnacık biyerde denedim morardı anında bıraktım bende..

sancı varmış canım doktorum söyledid hemen doğursam keşke :1::1:

hayırlısı bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman her an :) doğuma giderken unutma bizide dualarında. yarın bende nst ye gitcem alttan bakayım derse baktıramamkiiii zaten sezeryan olacam. inşallah acele etmez oğluşum.

aynayla alıyorum canım ala ala artık elim bayağı alıştı canım napacaksın iş başa düşünce temiz gideyim diye habire uğraşıyorum sonuçta heran herşey olabilir ben 2günde bir alıyorum azda çıksa eldiven kullanayım dedim oda kıl dönmesi yapmaya başladı bıraktım tüy dökücü kremlerde bebeğe zarar verebilir dediler ağda yapayım dedim cildim hassas biliyorum minnacık biyerde denedim morardı anında bıraktım bende..[/QUOTE]

Bende ağda yaptıracam ama daha kısa her an herşey olabilir dediğin gibi o yüzden jilet kullanmak istiyorum...

benim bavulumda normal tekerlekli,çok doldurmadım 1 gün kalacağım için,ne lazımsa onu aldım,ben pusetini hazırladım içine battaniyelerinide yerleştirdim.herkes port bebeyi hazırlamış şimdi düşünüyorum portbebeyimi hazırlasam diye....

5,5 yıldır evliyiz,hep yaptırmaya çalışıyorum, ama zorla söyleye söyleye en baştan beridir öyle devam ediyor,hatta anneside zoruna gidiyordu oğluna iş yaptırıyorum diye sanki benim canım yok,huylu huyundan vazgeçmiyo canım genlerinde var onların.allah beni elimden ayağımdan etmesin çok şükür herşeyimi yapıyorum dediğiniz gibide allah onları başımızdan eksik etmesin...

bide benim kocişim tek yumurta ikizi canım diğer ikizi bir iş yapar şok olursun eşi hamileydi bana diyorduki elimi hiç bi işe sokturmadı benimkine yazık alıştırmadım ya adam cağız yumurta kırmayı bilmiyor temizlik saolsun yapabildiği kadarıyla yapıyor bana oyüzden hep derki kışın sen hasta olma sakın ben olayım sen olunca hiçbişey yapamıyorum napsın elinden gelmiyor garibimin

hayırlısı bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz o zaman her an :) doğuma giderken unutma bizide dualarında. yarın bende nst ye gitcem alttan bakayım derse baktıramamkiiii zaten sezeryan olacam. inşallah acele etmez oğluşum.

unutur muyum canım..
dualarımdasınız.
bi gideyimde hayırlısıyla..
hadi sende hayırlı haberlerle gel inşallah...
muayene çok zor gibi ama kendini kasarsan daha zor.
bayaa derinlere dalıyolar valla

benim bavulumda normal tekerlekli,çok doldurmadım 1 gün kalacağım için,ne lazımsa onu aldım,ben pusetini hazırladım içine battaniyelerinide yerleştirdim.herkes port bebeyi hazırlamış şimdi düşünüyorum portbebeyimi hazırlasam diye....

ben ilkimde portbebeye koymuştum şimdide portbebeyi hazırladım aa bende port bebenin içine battaniyeyimi koyayım ii fikir bak canım

Bende puseti hazırladım... Çünkü pusetin şeklinden dolayı bebek anne karnındaymış gibi hissediyormuş kendini:10:

çıkar canım çıkar senin zamanında gelmiş artıkk :1::1::1:
kilosu az gibi geldi bana ama neyse :27:

cnm merhablar nasılsın ya genel olarak bebgın kg sı ıyı ama 6 gunde 50 gr banada az geldı ama öncekı ölçumun yanlış ölçulma olasılıgıda var
pekala dr un yorum yapmadımı cnm
tansıyonun kaç cıktı yada kordon dolanma sözkonusumu ablamın kızı son 10 gun hıc kg almamıştı kordon dolandıgından beslenememış

Back
X