• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ne güzel haberler Allah sağlık uzun ömür versin bebeklerinize Allah bizede nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı:)
Bende bugün muayenemi oldum kızımın gelesi yok galiba 3800 gr olmuş tosun büyüyo sürekli:)bendede 1 hafta öncesinde kahverengi sümüksü akıntı olmuştu ama doktorum bebeğin yavaş yavaş aşağı indiğini gösterir merak etme ancak açık pembe yada kanama olursa doğum başlıyor demektir nişandır dedi bu nedenle [/U]karmaca arkadaşım merak etme bişey olmaz bebeğinin kontrolleri iyiyse demekki yaramaz yola çıktı demektir:)

Son düzenleme:
Yavrus, fd01,tekinozcanan,hurser bebeklerinizi almissiniz kucaginiza gozunuz aydin saglicakla buyutun bebislerinizi bolbol sutleroniz olsun yarasin bebislerinize

slm kızlar bebeğimi kucağıma aldım 3.250 kg. boyu 51 cm. :nazar::nazar:
bugün evimize geldik darısı sizlere en kısa zamanda resim eklerim dijitalden çektiklerim yüklenmiyor birazdan banyomuzu yapacağız hepinizi çok öpüyoruz :54:

maşşallah :D Allah analı babalı büyütsün canım

selam yol arkaddaşlarım bebiini kucağın alan fd01 canım arkadaşım allah analı babalı büyütsün

göğsü küçük olan arkadaşlar şimdiden çaresine bakın büyütmeye çalışın benim 1 güğsüm ucu yok alamıo kuzum diğer göğsümü emziriyorum o da yara oluyo

sezeryan olacak arkadaşlar,, hafif ağrılara hazırlıklı olun ilk ayağa kalktığınızda başınız dönebilir korkmayın benim gözüm karardı ama kalkmak için şart
sezeryan yarım saat sürdü eşinin kanın temizlenmesi vs yarım saat oldu bebeişi 5 dk da çıkarıolar..o anı görmek çok güzel
kanamama gelince gece pedini kiloda yapıştıryorum üstüne yendiğoan çocuk bezinden koyuyorum yetiyor bile kanamam çok az oldu arkadaşlar
bgun 3. günüm zaten bebeğimin eşinin bi kısmı öndeydi sezeryan olmam zaten mecburuymiş şimdilik bukadar dikişim acıoo daha iyileştikçe gelirim inşlhh

3 günlük oldu bile yahu :D maşallah ona

merhaba arkadaslar,
oğlumu kucagıma aldım allahım pamuk gıbı bısey 3,410 grm 51 cm cok guzel.allahım herkese hepinize nasip etsin.yanlız bı sornumuz var sutum oldugu halde emzıremıyoruz dun aksam 6 ya 20 kala dogdu ılk gece saat 2 de emdı sabah 8,30 dan sonra yıne emmemeye basladı delircem neden yapar boyle.

Allah analı babalı büyütsün :D maşallah ikinize de

Slm kızlar şimdi doktordan geldik.Benim oğluşum 37+5 günlük 3750 gr olmuş normal doğum olamazsın dedi doktorum salı yada çarşambaya gün verdi napıcam bilmiyorum.Daha çok korkuyorum ben sezeryandan.

Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin canım Allah'a dayan hikmetinden sual olunmaz korku kalmasın kalbinde inşallah

kızlar ben de aldım kızımı kucağıma ilk gece sütüm olmadığı için daha doğrusu söz dinlemediğim için sütüm olmadı ve kızım çoook ağladı çok kötü bi geceydi psikolojim bozuldu ama sonra söz dinleyip süt veren yiyecekler yiyince göğüsler doldu emiyo kızım ama ilk gecenin verdiği yaralar yüzünden emerken canım çoook yanıyo bi de normal doğum oldu ve 3 dikişim var oturamıyorum yahu ama iyi ki sezeryan olmamışım normal de 3 dikiş 3 günde iyileşti ve kanamam çook azaldı sezeryan olsaydım daha kötü olurdum herhal anne olmak bambaşkaymış yaaaa:12::12::12::12::12::12::12:

maşşallah Allah analı babalı büyütsün canım :D

kızlar bebişinin kilosu bu civarda olup normal doğum yapacak var mı ?

canım benim kızım da azcık kilolu daha 36 haftalık 3 200... ama doktor 4 kiloyu geçmedikten sonra sıkıntı yok dedi.

kızlar fazla yazamıcam benim uslu kızım acıkktı emzirmem lazım
sezaryen olacak arkadaşlar kızım ters olduğu için mecburen sezaryen oldum ayrıntıları müsait zamanda yazarım dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum
allah hepinize benim kızım gibi sağlıklı bi bebek nasip etsin ve yine benimki gibi rahat bi doğum nasip etsin görüşürüz yine :16::16::16::16:

maşşallah Allah analı babalı büyütsün canım... duaların için ayrıca teşekkürler

kızlar iyi akşamlar nasılsınız görüşmeyeli.şu vajinada ve dudaklarda şişliği olan arkadaşlar nasıl anladınız.zira ben pek anlayamıyorum da göbüşten birşey görülmüyor malum :50:

kızlar iyi akşamlar nasılsınız görüşmeyeli.şu vajinada ve dudaklarda şişliği olan arkadaşlar nasıl anladınız.zira ben pek anlayamıyorum da göbüşten birşey görülmüyor malum :50:

İyi akşamlar canım bende göbüşten göremyrm malum ağdaya gittğm için kuaförüm söyledi az kalmış doğuma falan dedi

İyi akşamlar canım bende göbüşten göremyrm malum ağdaya gittğm için kuaförüm söyledi az kalmış doğuma falan dedi
sen 38 haftalıkmısın canım senin takviminden pek bir şey anlamıyorum da :26: bende pazartesi gidicem kuaföre kuşumu yoldurmaya bakalım bizim kalfa ne dicek.doktordan çok görüyo kızcağız :30:

nasıl ağdaya dayanıyosunuz şu durumda ya ben hayatta yaptıramıyorum...

sen 38 haftalıkmısın canım senin takviminden pek bir şey anlamıyorum da :26: bende pazartesi gidicem kuaföre kuşumu yoldurmaya bakalım bizim kalfa ne dicek.doktordan çok görüyo kızcağız :30:

Neden dayanamyaym ki ben alışığm aksine jilete dayanamam :)38+3 üm takvimimden niye anlamysn farklı bir takvim değilki benim dr şimdiye kadar hiç görmedi kuşumu :D

Neden dayanamyaym ki ben alışığm aksine jilete dayanamam :)38+3 üm takvimimden niye anlamysn farklı bir takvim değilki benim dr şimdiye kadar hiç görmedi kuşumu :D
ben de dayanamam jilete yada epilasyon aletine.çok acııyor ya .ağda öyle mi mis gibi:16:
ben de yarın 39 olucam kısmet olursa .bu bizimkilerden neden yapmadın ,takvimi yani.beim kuşumu da hiç görmedi kendi doktorum.hamile kalmadan önce kist tedavisi görmştm o zaman bir kere gördü ama başka doktordu :34:

ben de dayanamam jilete yada epilasyon aletine.çok acııyor ya .ağda öyle mi mis gibi:16:
ben de yarın 39 olucam kısmet olursa .bu bizimkilerden neden yapmadın ,takvimi yani.beim kuşumu da hiç görmedi kendi doktorum.hamile kalmadan önce kist tedavisi görmştm o zaman bir kere gördü ama başka doktordu :34:

demi ağda mis gibi ben pazratesi yaptırdım bidah gerek kalmaz herhalde 1 ayda alıncak gibi oluo çünkü. :17:takvim bunu yapmıştım böyle kaldı ben göremyorm takvimim bi kaçgündr bağlantıdan herhalde. oooo benm de bu dr görmedi ama ondan önce kürtaj olmuştum görmeyen kalmadı. bende pazar 39 olucam bi kaç gün var aramızda:34:

kızlar fazla yazamıcam benim uslu kızım acıkktı emzirmem lazım
sezaryen olacak arkadaşlar kızım ters olduğu için mecburen sezaryen oldum ayrıntıları müsait zamanda yazarım dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum
allah hepinize benim kızım gibi sağlıklı bi bebek nasip etsin ve yine benimki gibi rahat bi doğum nasip etsin görüşürüz yine :16::16::16::16:

gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömrü olsun inşAllah

merhaba arkadaslar,
oğlumu kucagıma aldım allahım pamuk gıbı bısey 3,410 grm 51 cm cok guzel.allahım herkese hepinize nasip etsin.yanlız bı sornumuz var sutum oldugu halde emzıremıyoruz dun aksam 6 ya 20 kala dogdu ılk gece saat 2 de emdı sabah 8,30 dan sonra yıne emmemeye basladı delircem neden yapar boyle.

gözün aydın cnm maşallah bebişine ve sana artık daha sabırlı olacağız yavaş yavaş tecrübe edicez ve öğreniceğiz..

liste yapıp herkesi kutlayamıyorum ecrin,fd01, tekinözcanan yeni doğum yapan tüm anaları tebrik eder bu çok güzel ve meşşakkatli zamanlarda allah yardımcınız olsun dileyerek ben vee benim gibi bekleyen annelerede hayırlı doğumlar dilerim :))

Merhaba Aralık anneleri bende şuanda 35+6 günlük hamileyim..21 aralıkta sezeryanla doğum yapacağım..İstanbulda oturan arkadaşlar varmı tanışmak isterim..

Back
X