kızlar bugün dra gittik tarttı kilo almamış gözüküyor bir hafta da 3800 hala fakat baş çevresi yarım santim büyümüş ve boyuda 52den 55 cme çıkmış. Drun dediği gelişim çok iyi güçlü ve de sıkı bir bebek emmeside kuvvetli dedi göğüslerime baktı sütünde çok iyi dedi acaba yaramıyor mu sütüm neden kilo almıyor dedim. o durumun çoknadir yaşandığını söyledi. silikon uç kullandığımı söyleyince ondan kaynaklandığını düşündü. emzirme sürelerimde çünkü uzun benim her emzirmem 1 saati buluyor nerdeyse özellikle geceleri... silikon ucunu meme ucum doldurmadığından o boşluğa dolan sütümü bazen sakinsakin çekiyor birde drun dediğine göre silikon uç sütüm azalmasına da neden oluyormuş

emzirme şeklini gösterdi filan sağ göğsümü tutturabiliyordum zaten ama sol göğsümü hiç tutamıyor çıplak olarak bu yüzden sol göğsümde denedik drda çok uğraştı ama hiç tutmadı fakat inat et dedieninde sonunda tutacak meme ucun sıfır değil dedi masaj filan gösterdi sıcak suya batırılmış havluyla kompres filanda yap dedi bakalım şuan uyuyor uyansın sol göğsümü deneyeceğim bu bir haftayı iyi değerlendirmem lazım inşallah tutar ve tabiki kilo alır.