• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Valla ben bunalımdayım 😅 bugün dpo14 ateşim 36.6 olmuş 37 lere çıkmıştı, 3-4 gündür aktif akıntım var hafif adet ağrılarım oluyor göğüs ağrım hala geçmedi. En son dpo9 da test yapmıştım ama ümidim yok gebelik adına yarın test yaparım bir kaç gün daha bekler adet gelmezse söktürücü kullanırım artık diye düşünüyorum. Sen nasılsın hangi dönemdesinn
İyyim canım sağolasın regl bitti benim de yeni. Ama bu ay sanki erken yumurtlama olacak gibi...

Bunalımda olma canım ❤️ o bunalım vücut ısındandır. Sağlıklı döngülerin, sağlıklı yumurtaların ve sağlıklı bebişin olur inşaAllah en yakın zamanda 😊

Kizlar ya adetin 14.gunu ultasonda 19/17/16 lik folikuller vardı kendi çatlar dedi doktor catlatma iğnesi de vermedi 3 gün geçti ultrasona gireli sanki çatlamadi ya o zamanlaki yumrutalar kaç mm olmusturki şimdiye yumurta akı gibi akıntıyı ultrasona girdiğim gün eve gelince WC girince görmüştüm bende ultrasonla alakalı bişeydir die düşündüm acaba cuma çatladı mi ki 19 mmlik olan sonrasında yumurtlama belirtisi yaşamadım hiç akıntı falanda yok carsamba çatladı mi die kontrole çağırdı bugün döngümun 17. Günü
AdChoices
ADVERTISING​

Merhaba kızlar pcosum var ama ultrasonda dominant folikülüm vardı yani yumurta büyüyordu, sizce pik ve çatlama olmuş mu bugün hala kasık ağrım ve akıntım var kasık ağrım bayağı var

Eklentiler

• 1000049781.webp
    1000049781.webp
    84 KB · Görüntüleme: 2
Back
X