• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Bebeklerini agirlikli mamayla besleyen anneler hic kabizlik yasadiniz mi? Biz henuz yasamadik ama artik kakasini daha zor yapabildigini suratindan anliyorum 😢 Kivraniyor garibim. Zaten anne sutu kakasina gore daha yogun kivamli ve kokulu oluyor. Bir de kabiz olmaz insallah.

Bebeklerini agirlikli mamayla besleyen anneler hic kabizlik yasadiniz mi? Biz henuz yasamadik ama artik kakasini daha zor yapabildigini suratindan anliyorum 😢 Kivraniyor garibim. Zaten anne sutu kakasina gore daha yogun kivamli ve kokulu oluyor. Bir de kabiz olmaz insallah.
Ben keçi sütlü mamaya geçmiştim bir ara o zaman yaşadım çok katı kaka yaptı 3 kez feryat figan çok kötüydü. Eski mamasına geri döndüm biraz daha düzeldi hala bir gün kakasını yapmazsa çok rahatsız oluyor ama öyle katı kaka yapmadı bir daha

Ben keçi sütlü mamaya geçmiştim bir ara o zaman yaşadım çok katı kaka yaptı 3 kez feryat figan çok kötüydü. Eski mamasına geri döndüm biraz daha düzeldi hala bir gün kakasını yapmazsa çok rahatsız oluyor ama öyle katı kaka yapmadı bir daha
Kiyamam ona. Gecmis olmasina cok sevindim. Ben Similac kullaniyorum, ozel bir seyi yok bildigim kadariyla duz mama. Ama bu hafta mama miktari artti, sut miktari azaldi oyle olunca daha cok efor gostermesi gerekiyor yapabilmek icin. Bir de eskisine gore daha cok kokuyor. Sizinki de oyle mi?

Biz bir tek mamayla besleniyoruz 2 günden bir yapıyordu daha yeni yeni her gün yapmaya başlamış doktor hiçbir şey yazmadı normal dedi düzene giricek aşırı kabız olmadığı için başka belirtide yok ondan mamayı değişmeyi düşünmüyoru ama günden bir kaç defa gazdan dolayı ağlama krizine giriyor umarım az kaldı bu gazlar biticek

Back
X