benim doktorum doğumdan sonraki hafta kontrole gittiğimde daha ben sormadan kendi dedi. hap kullanımı sütünü geçecektirkullanmaman gerekiyor isterseneşin korunur fakat eşi korunurken kazayla hamile kalıp gelmiş çok anne geldi buraya dedi
vücudunun toparlanmaya ihtiyacı var sonuçta sezeryansın 3 ay eşin korunsun sonra gel spral takalım demişti bende öyle yapacağım. dışarıdan alının herne olursa olsun herşeyin bir yan etkisi var heleki ilaçsa ben bu yüzden ilaç kullanmak istemiyorum. birr arkadaş demiş süte geçmiyor hormonları etkilemiyor diye inanmıyorum. süte geçmeyebilir ama hormonları kesinlikle etkiler spermin yumurtalığına ulaşmasını engelliyorsa senin oradanormalde ulaşmasını sağlayan hücrelerini-adı her neise - etkisiz hale getiriyor bunu yapabilmek için ya ürettiğin bazı şeyleri kısıtlıyor yada fazla salgılanmasını sağlıyor vs vs yani dışardan bir müdahale söz konusu...
spralinde etkileri var sonuçta oda dışardan müdahale ama hormonlarıma mğdahale etmiyor baya bildiğin alet sonuçta
spralinde etkileri var sonuçta oda dışardan müdahale ama hormonlarıma mğdahale etmiyor baya bildiğin alet sonuçta