- 14 Haziran 2023
- 8.448
- 8.135
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
- #4.321
Bugün daha iyiyim kuzumGünaydın canım iyyim kendi adıma sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün daha iyiyim kuzumGünaydın canım iyyim kendi adıma sen nasılsın
İnşaallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Sabah erkenden kalktım hala gelen giden yok bakalım sonucu ben de çok merak ediyorumGünaydınnn. Ay inşaAllahhyani ilk defa ve adetten 4 gün önce olması bir umutlandırdı işte. Umuyorum ki enfeksiyon, hormonal değişikliklerden kaynaklı falan değildir. Böyle olma ihtimali de varmış çünkü. Sen de adett olmaa ve hamile oll inşaAllah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Gönlünce olsun her şeyyy.
![]()
Döngümun 18. Günü olmuş 19 Luk baya büyümüştür heralde diğerleri de ona keza yani çatlamadi ise hala çatlatma iğnesi vurdurma sansim olur mu kiste dönüşmez mi artikAnladım canım olmadı çatlatma iğnesi kullanırsın
20-24mm arası olmuşsa hala vurduranilirsin. Doktor anlıyor zaten çatlamak üzere ya da çatlayacak gibi değil iğne yapalım diye. 19 olduğu gün iğne olsaydın daha iyi olurdu 36 saat içinde çatlatıyor çünkü. Çatlayana kadar 20-21 olurdu o 19luk. Bakalım yarın ne diyecek doktor bir de bol bol havuç ye suyunu iç iğneden bile etkiliDöngümun 18. Günü olmuş 19 Luk baya büyümüştür heralde diğerleri de ona keza yani çatlamadi ise hala çatlatma iğnesi vurdurma sansim olur mu kiste dönüşmez mi artik
günaydın şekerim ben aralıkta elendımGünaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün
İyi yapmışsın keşke bende sallayabilsemgünaydın şekerim ben aralıkta elendımartık nasip kısmet bacım aman salladım valla 2 3 ay sonra belkı tup bebek yaparım.
Ben ctesiden beri yoğun kanama var ya progestandan herhalde. cuma cumartesi hafif pazar pazartesı salı baya var.İyi yapmışsın keşke bende sallayabilsem
Az kaldı bata düşünmemek elde değil
Evet ya progestanı kanamayı çoğaltıyorBen ctesiden beri yoğun kanama var ya progestandan herhalde. cuma cumartesi hafif pazar pazartesı salı baya var.
Kendi çatlar deyince bende boşuna hormon yuklemeyek dedi die dusundum birde zor bulunan bı iğne ya şimdi ısrar ederde bulamassam die birşey demedim nasip bakalim vardır bunda da bir hayr havuç pancar avakado ceviz nar yiom kaç gündür20-24mm arası olmuşsa hala vurduranilirsin. Doktor anlıyor zaten çatlamak üzere ya da çatlayacak gibi değil iğne yapalım diye. 19 olduğu gün iğne olsaydın daha iyi olurdu 36 saat içinde çatlatıyor çünkü. Çatlayana kadar 20-21 olurdu o 19luk. Bakalım yarın ne diyecek doktor bir de bol bol havuç ye suyunu iç iğneden bile etkili
Hadi güzel haberlerle gel folikuller büyümüş endometrium istenilen seviyeye gelmiş olsunAy kızlar kontrole geldim çok stres oldum birazdan giricem![]()
Askimm her şey çoook iyi geçer harika haberler alırsın rahim de inşallah yeterince kalınlaşmıştırAy kızlar kontrole geldim çok stres oldum birazdan giricem![]()
Anladım canım evet biraz zor bulunuyorKendi çatlar deyince bende boşuna hormon yuklemeyek dedi die dusundum birde zor bulunan bı iğne ya şimdi ısrar ederde bulamassam die birşey demedim nasip bakalim vardır bunda da bir hayr havuç pancar avakado ceviz nar yiom kaç gündür
Güzel gelişmelerini bekliyoruzzzzzzzzAy kızlar kontrole geldim çok stres oldum birazdan giricem![]()
Canım ben göremedim çok silikse resimde gozukmuo ama sende hayal görüo deilsindir yarın tekrar edersin olmassa testiMerhaba kızlar dpo9 dayım az önce mimea test yaptım çok silik görüyorum ama burdan görünür mü bu marka doğru mu
Evet canım gözümle silik çizgiyi görüyorum az da olsa ama burada biraz zor görünüyorCanım ben göremedim çok silikse resimde gozukmuo ama sende hayal görüo deilsindir yarın tekrar edersin olmassa testi
Daha önceki testlerin de buna benzer koyulukta miydi canım ,ağrı akıntı başladı mı, bir de bu sabah ilk idrarsa gerçek hali daha yoğundur çünkü bu hormon gün içinde salınıyor gece düşüyor sabah ilk idrar daha silik oluyorKızlar günaydınsabah evden çıkmadan yaptığım ovulasyon bu şekilde. Bu geceyi değerlendiricez sonra zaten eşim yine 5 gün burada olmayacak. Tek bi şansım var yani bu ay İçin
sabah bu koyulukta ise akşama iyice artmış olur diye umuyorum ama garanti olsun diye yarın sabahı mı değerlendirsem bilemedim