• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Günaydınnn. Ay inşaAllahh🙏❤️ yani ilk defa ve adetten 4 gün önce olması bir umutlandırdı işte. Umuyorum ki enfeksiyon, hormonal değişikliklerden kaynaklı falan değildir. Böyle olma ihtimali de varmış çünkü. Sen de adett olmaa ve hamile oll inşaAllah. Güzel haberlerini bekliyoruz. Gönlünce olsun her şeyyy. 🫠❤️
İnşaallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Sabah erkenden kalktım hala gelen giden yok bakalım sonucu ben de çok merak ediyorum 🫂

Döngümun 18. Günü olmuş 19 Luk baya büyümüştür heralde diğerleri de ona keza yani çatlamadi ise hala çatlatma iğnesi vurdurma sansim olur mu kiste dönüşmez mi artik
20-24mm arası olmuşsa hala vurduranilirsin. Doktor anlıyor zaten çatlamak üzere ya da çatlayacak gibi değil iğne yapalım diye. 19 olduğu gün iğne olsaydın daha iyi olurdu 36 saat içinde çatlatıyor çünkü. Çatlayana kadar 20-21 olurdu o 19luk. Bakalım yarın ne diyecek doktor bir de bol bol havuç ye suyunu iç iğneden bile etkili

20-24mm arası olmuşsa hala vurduranilirsin. Doktor anlıyor zaten çatlamak üzere ya da çatlayacak gibi değil iğne yapalım diye. 19 olduğu gün iğne olsaydın daha iyi olurdu 36 saat içinde çatlatıyor çünkü. Çatlayana kadar 20-21 olurdu o 19luk. Bakalım yarın ne diyecek doktor bir de bol bol havuç ye suyunu iç iğneden bile etkili
Kendi çatlar deyince bende boşuna hormon yuklemeyek dedi die dusundum birde zor bulunan bı iğne ya şimdi ısrar ederde bulamassam die birşey demedim nasip bakalim vardır bunda da bir hayr havuç pancar avakado ceviz nar yiom kaç gündür

Merhaba kızlar dpo9 dayım az önce mimea test yaptım çok silik görüyorum ama burdan görünür mü bu marka doğru mu

Eklentiler

• IMG_8946.webp
    IMG_8946.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_8948.webp
    IMG_8948.webp
    102,7 KB · Görüntüleme: 31
Kendi çatlar deyince bende boşuna hormon yuklemeyek dedi die dusundum birde zor bulunan bı iğne ya şimdi ısrar ederde bulamassam die birşey demedim nasip bakalim vardır bunda da bir hayr havuç pancar avakado ceviz nar yiom kaç gündür
Anladım canım evet biraz zor bulunuyor

Kızlar günaydın🌸🌸sabah evden çıkmadan yaptığım ovulasyon bu şekilde. Bu geceyi değerlendiricez sonra zaten eşim yine 5 gün burada olmayacak. Tek bi şansım var yani bu ay İçin🙏🙏 sabah bu koyulukta ise akşama iyice artmış olur diye umuyorum ama garanti olsun diye yarın sabahı mı değerlendirsem bilemedim

Eklentiler

• 737F951D-325D-4B4F-A3BF-029C1475C03C.webp
    737F951D-325D-4B4F-A3BF-029C1475C03C.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar günaydın🌸🌸sabah evden çıkmadan yaptığım ovulasyon bu şekilde. Bu geceyi değerlendiricez sonra zaten eşim yine 5 gün burada olmayacak. Tek bi şansım var yani bu ay İçin🙏🙏 sabah bu koyulukta ise akşama iyice artmış olur diye umuyorum ama garanti olsun diye yarın sabahı mı değerlendirsem bilemedim
Daha önceki testlerin de buna benzer koyulukta miydi canım ,ağrı akıntı başladı mı, bir de bu sabah ilk idrarsa gerçek hali daha yoğundur çünkü bu hormon gün içinde salınıyor gece düşüyor sabah ilk idrar daha silik oluyor

Kızlar benim bugün 16.gun normalde en geç 15te lh pozitif çıkardı su an aşırı silik günde iki kere yaptım asla yükselmedi doktora falan mı gostersem bı ya kafam takıldı çok

Back
X