2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

Eki Görüntüle 459393
bunuda halam aldı az önce oğluşuma nasıl teyzoşları hastane çıkışınıda ben alıcam dedi cinsiyeti kesinleşince

kızlar hepside birbirinden güzelleri iyi günlerde giydirin inşallah

bunlarida teyzemiz yenii almışş.. hayırlısıyla bi gelsede verse cicişlerimizi..........
bana kızıma ve oğluşuma................
ve de benim yeni aldıklarım

Eklentiler

• $Fotoğraf0388.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoğraf0389.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $Fotoğraf0390.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf0391.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 29
kzlar yeni parçalarınız da harika neşeyle giydiririz hepimiz de inş.
ben de nihayet 5li setimi aldım (85 tl),ayriyetten civile gittim ve inanılmaz uygun buldum orayı.bir kaç parça bişi de oradan aldım

bu da ''ne gerekli,ne gereksiz'' başlığımda bahsettiğim mama sandalyemiz.
eltimden aldım,içinde ki de bebeğim ŞUKUFE

iyi günlerde giyinsinler ve kullansınlar inşallahh cnlrımmm

kızşlar merhaba öncelikle aldığınız cicişlerin hepsi harikaaa , allah giydirmeyi nasip etsin....ama bu kadar alışveriş için daha erken değil mi ben henüz hiçbirsey almadım , bir hafta oldu oğlumuz olacağını öğrendik minik yaramaz geç gösterdi biraz , tedirgin oluyorum birsey almaya korkuyorum...

gözün aydın canım öğrenmişsin sonunda . valla canım ben son aylara bırakmak istemiyorum doğuma 2 ay kalaya kadar herşey hazır olsun istiyorum sıkışmamak için. bence başlamalısın sende yavaş yavaş bişeyler almaya

teşekkür ederim hayatım , bende hep altı aydan sonra alırım herseyini diye düşünmüştüm, daha erken birseyler almak tedirgin ediyor beni...

teşekkür ederim hayatım , bende hep altı aydan sonra alırım herseyini diye düşünmüştüm, daha erken birseyler almak tedirgin ediyor beni...

karnımız felan büyüyünce zor olur diye başladım ben gerçi ben pek bişey almadım hep annem kayınvalidem aldı 2 takımda halam aldı ben 31 inden sonra başlıcam alışverişe

karnımız felan büyüyünce zor olur diye başladım ben gerçi ben pek bişey almadım hep annem kayınvalidem aldı 2 takımda halam aldı ben 31 inden sonra başlıcam alışverişe

ben aldırtmıyorum vallahi , kimse birsey almasın daha çok küçük diyorum , sağlıkla büyüsün gelişsin otuz haftadan sonrası mantıklı sonuçta erken doğum riskinide göz önünde bulunduırmak gerekiyor , ama baktıkça gezdikçede insanın içi gidiyor değil mi ???

alana karışmıyorum ben bir an önce bu ay bitsinde alışverişe başlım diye bakıyorum valla çocuk kıyafetleri gördükçe içim gidiyo zor tutuyorum kendimi bu aydan sonra tutmicam kendimi ve başlıcam Allahım izin verirse alışverişe:)

Kızlar bana da dur deyin ya.. :) bnde 30. haftasına kadar bişey almak istemiyorum daha erken diye.. ama dayanamıyorum gördükçe bebek kıyafetlerini özeniyorum..
eşimde 6 aya kadar bekleyelim diyo.. :)
daha bişey almadım ama almak istiyorum..

boşver al tatlım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…