2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

Battaniye bn daha hiç almadım kıyafetlerden sıra gelmedi onları da allcaz artık :) Tecrubeliler çok lazım oluyo diyolar çıtçıtlı body gibi lazım bşymiş hatta ilk aylar. Bende 2-3 ince , 2 kalın düşünüyorum yeter heralde ilk etapta.. Canın oğlunn iyi günlerde giyer inşallah cicilerini annesiiiiiiiiiiiii :)

amin amin amin,onu çok seviyorum bunların hepsini üzerlerinde görmek nasip olsun hepimize. yetsede nedense hepimiz doyamıoruz almaya kenara koymaya inşallah olur aldıgımız kıyafetlerde ıçımız yanmaz,ben bıde 1yaş kıyafetı bıle alıorum hoşuma gıdıor dıye,

Kızlar çok güzel şeyler almışsınııııızzz...
Bende aldım da resimlerini çekmeye vaktim yok inanın ki.
En yakın zamanda inş

Merhaba anneler. Bunlar benim oğlumun cicişleri. Bir kısmını biz aldık (indirimler devam ederken seneye giyebileceği şeyler aldık). Örgü yelekler, önlükler, çoraplar bir de battaniyemiz hediye geldi. Bebek arabamız da hazır ama onun fotoğrafını çekemdim kutusunda. İlerleyen zamanlarda paylaşırım onu da. Ama oğluma alışveriş yapmak dünyanın en güzel duygugusu

güzel günlerde giysin inşallah canım hepsi çok tatlılar

çok güzeller canım yeşil olanları çok beğendim, iyi günlerde giysin oğluşun

çok güzeller canım güzel günlerde giyinsin yakışıklı delikanlın

bazılarının erkek kıyafetine benzediğinin farkındayım.
Almış bulunmuştum bi kaçını :)
Ama kızımın giyemeyeceği gibi değil,yani ben öyle düşünüyorum :)
Mecbur giyecek zillim :)

tarzımız acaip benziyo :)
Yeşillere ve siyah tuluma bayıldıııımmmmm

hepsi çok güzeller. Hem kız hem erkek giyer çoğunu. Zaten giyeceği 2-3 sefer hemen büyüyecek keratalar :)

tarzımız acaip benziyo :)
Yeşillere ve siyah tuluma bayıldıııımmmmm

Ben de onları çok beğendim. En küçük olanlar onlar. Umarım giydirmeye fırsatım olur. 0-1 aylık büyüğü yoktu. İri bir bebk olursa giyemicek. Ben hemen giymeyeceklerini yıkamicam. Büyük olur, küçük gelir falan başkasına hediye götürürüm.

Son düzenleme:

çok güzel şeyler almışsın, hepsi birbirinden şirin, güle güle kullanın annesi

güle güle kullanın canım, bence hepsi kız çocuğuna da uyar, illa herbişeyleri çiçekli böcekli pembe pembe olcak değil ya

teşk.edermmm evt cnm lcw dan.sezon sonu olduğu için çok uyguna aldm bnce szde uğrayn en yakn şubeye,ucuza hem çok çok aln hemde kaliteli

benimde aldıklarımda kız kıyafetine benzeyenler var bişey olma. çok güzeller canım yaaa cimcimene çok yakışacak bunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…