2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

Bizde bebişimize bunları aldık en son teyyzoşşları :)))
Hepimizin bebekleri sağlıklı sıhatli günlerde aldıklarımızı giyerler iNŞALLAH..

Bütün yeni alınan cicilere baktım, hepsi de çok güzel kızlar.
Tatlı bebişleriniz güzel günlerde, sağlıkla giyinsin inşallah.

pijama,tulum olayını geçtik artk seneye yaza geldk biz
malesef arabamzda bi sorun olduğu için altn bozdurduk geçen.üzerini de eşim harçlk olarak bıraktı bana.bnde eksiğe gediğe harcıyorum.yarn pazara da çıkıcam inş.
bugün günümü gün ettim valla.dışarı da yedik,dolaştık,lcwden prensesime ciciler aldk yine.bundan sonra böyle valla eşimn düşüncesizlikleriyle skmıycam canımı

bu kapı süsümüz,25 tl ye 1 milyoncular diye tabir ettiğimiz bir ucuzluk mağazasından aldk.eşim buna bayıldı ve bunu istedi
normalde öpücük alınıp kapıya takılabiliyor ya da çiçekçiyle konuşup kapıya tül sardırıp üzerine asabiliyorsunuz.
Allahtan bizim çiçekçi abi akraba ve gelip kendisinin sarıcağını söyledi.hatta bebekli hast.çiçeği de alıcakmş eşim
öpücük diye tabir ettiğim aparat şu oluyor--->
kapıyı tül ile sarma da bu --->
neyse bilenler bilir,bilmeyen ve bnm gibi yeni öğrenenlere yardmcı olmak istedim

tüm kıyafetler LCWdan ve fiyatları da yazıyor üzerinde

cnm güle güle kullanın cicilerinizi,güzel sağlıklı günlerde inş..

çok güzeller canım prensese çok yakışacak cimcime ne tatlı olucaktır bunların içinde. kız geçen akşam seni rüyamda gördüm doğum yapmışsın prensesin resimlerini koymuşsun foruma çok tatlı bi bebekti

Kızlar güle güle kullansın bebişleriniz iyi günlerde mutlu mutlu giysinler cicilerini çok tatlıklar

aiiiy essah mı diyon
çok mutlu oldum inş.rüyan çıkar
teşk.ederiz teyzesi yeni cicileri beğendiğin için

Kızlar bugün internette triko tulumlar gördüm çok beğendim. Alan ya da araştıran oldu mu acaba? Hemen alasım geldi. Bi de bu kadife tulumlar kullanışlı-sıcak oluyor mu acaba? Çok hoşuma gidiyorlar, ona göre alayım bari.

hepsi birbirinden güzel,bende aralık annesi olacam inşallah 27 haftalık olcaz bu hafta.bende bazı aldığım şeylerı yuklemek ıstedım daha ne almam gerekır bılmıorum. ayrıca uyku tulumu önerisi olan varmı? c&a da baktım çok guzelllerdı fıkrınız varmı?

süper çok güzelmiş canım, kapı süsüne bayıldım.. işte senden beklediğim süslü şey dediğim buydu
güle güle kullanın..

hepsi birbirinden güzel,bende aralık annesi olacam inşallah 27 haftalık olcaz bu hafta.bende bazı aldığım şeylerı yuklemek ıstedım daha ne almam gerekır bılmıorum. ayrıca uyku tulumu önerisi olan varmı? c&a da baktım çok guzelllerdı fıkrınız varmı?Eki Görüntüle 498270 Eki Görüntüle 498271
Eki Görüntüle 498272 Eki Görüntüle 498273
turuncu ve gri olan tulumlar carters diye bir markadan 30tl tanesi 0-3 ay, mavi kolsuz tulum lcw 6-9 ay 16 tl, yeşil monster tulum 0-3 ay f&f (kipadan aldım 3,5 tl ındırımden)

iyi günlerde kullanın canım
bol bol çıtçıtlı badi al en çok onu kullanıyormuşsın aldığın ürünleri patiksiz al ki bende 1-2 tane patikli tulum almıştım ama önermiyorlar
ayrı ayrı alt pijama ve badi alabilirsin eldiven şapka önlük çorap alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…