2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

bunlarda diğerleri yükleyebildikleim kadar gerı kalanları gelecek aya bekleyebılırsem alıcam:)
ilk basta kı takım kujju 14tl,
carters onluk tanesı 10tl,
disnep 3lü onluk 19tl,zara 4lü çorap 10tl,
lcw çorap 4tl,disnep 2lı çorap 10tl,
mıckey ve donald şort tayt (ebay 5$),
yeşil ve mavi tayt(ebay 5$),
5li mothercare body 3-6 ay 42tl(mommy ve daddy)
zara 2lı body 20tl
lcw 2lı body 15tl
kujju body 5tl
kujju leyleklı body 5tl
c&a bornoz 30tl
c&a tulum 25tl(3-6)
kanz tulum 25tl(3-6)
mothercare 3lu tulum 3-6 ay 52tl
mothercare 5lı kolsuz body 23tl

canım ben 0-3 ay ıkı tane kadıfe tulum aldım, 2 tanede 3-6 ay aldım. dıgerlerı penye. genelde kadıfe sıcak tutmaz dıyorlar ama sanmıorum ben ya ,penyeden daha soguk mu olacak kı?

Canım trikoyu bilmiyorum ama kadife tulumlar bnmde çok hoşuma gidiyodu aldım hatta c&a da çok tatlı kadife tulumlar var ordan. Bide H&M de bulabilirsin. Bizimkiler kış bebeği olcak o yuzden almaya değer :) Sıcak tutar bence onlarda cotton oluyo pamuklu yani ve zaten içine badisini çorabını giydirince sıcacııık oluuuur :)

çok teşekkür ederım cnm, banada aynı şeylerı soyluorlar ıkılı takım al tulum alma dıye,ama her defasında tuluma gıdıorum,ve cogu tulum:) bundan sonra alacaklarımı ıkı parça alcam ınsallah, suanda 12 tane 3-6 ay body var, 4tane 0-3 ay body var( 5tane daha alıcam)

çok teşekkür ederım cnm, banada aynı şeylerı soyluorlar ıkılı takım al tulum alma dıye,ama her defasında tuluma gıdıorum,ve cogu tulum:) bundan sonra alacaklarımı ıkı parça alcam ınsallah, suanda 12 tane 3-6 ay body var, 4tane 0-3 ay body var( 5tane daha alıcam)

bittim ben bunlara ya, benım ıstedıgım coğu sey var burda h&m bodyler ve kurbaga takım ,çorap kaç beden aldın cnm,ve magazası nerede

bittim ben bunlara ya, benım ıstedıgım coğu sey var burda h&m bodyler ve kurbaga takım ,çorap kaç beden aldın cnm,ve magazası nerede

Demek zevklerimiz uyuşuyo :) Ben merterde oturuyorum buraya yakın zeytnburnunda Marmara forum avm deki H&M den aldık cnm. Ouzun kollu bodyler 3 tanesi 20tl aldım diğerini koymadım oraya. Kurbağalı takım 25tl 0-4 ay lık oluyo . çorabı da takım die aldım 2çift 8.95 tl . Bide ordaki dışı kot içi yünlü şapkayıda h&m den 3 tl ye aldım :) 60 tl alşveriş yaptık 30 tl hediye çeki verdiler onuda gidip haftasonu harcıcaz inş :) 2tane tulum var ya onlarda kadife ve C&a dan aldım yine marmara forumdan tanesi 16 tl . He bide yakalı uzun kol body h&m den 15 tl . Brz uzun oldu ama açıklayım dedim :) bu arada sen nerde oturuyousun

ınanmıorum cok ucuza getırmışşsın h&m alışverısını,ve hepsı cok çok guzeller güle güle giysin cnm,ben pendıkteyım dün c&a ya gıttık bornoz ve tulum aldım,h&m haftaya gıdebılırsem kurbagadan alıcam:) ve bırde şirinler tulum vvar gördunmu ? varmı orada sitesınde gördum. pekı ındırım cekı ne zamana kadarmış kaçırmak ıstemem:) çok tesekur ederım acıklaman ıcın

ay çok tatlılar iyi günlerde kullansın bebişiniz

bende çok seviyorum tulumu ve tulum aldım bazılarının patikleri yok :)

kaçırmışım ben çek fırsatını,üzüldüm alacagım çok sey vardı h&mden acaba yıne olurmu bole kampanya offff

bende son gününe denk geldim sayılır tesadüfen yani 15-26 ağstos arasındaki alşverşlere veriliyomuş her 20 tl ye 10 tl olarak. Takip edip böle kampanyaları bulmak laızm gzl oluyo gerçkten :) . Evt o dediiğin tulumlardan var cnm bende bu hafta onun sade mavilisini alıcam hiç mavi almadım mavi-pambe dayatması vardır ya öle olmasın die bi bktım bu sefer hiç mavımız yok :) 35 tl 2li tulum (ve ayaksız olması çok iyii ) fiyatlar siteyle aynı ve sitede gördklerimizin hepsi mevcut orda. Bide minik 0-4 ay için kotlar var bayıldım sende beğenirsin eminim siteden görmüşündür zaten bitane öle olsun istiyorum :).. C&a dan bende battaNiye havlu beğendim alıcam orasıda uygun gerçten ve tarz şyler var erkek bebişler için :) Kız bebekler için heryer dolu ama erkek için bazı mağazalar çok şık şyler yapıyo sınırlı gibi yaaani

süpermış ,takıp edıcem ındırımı beklıcem artık bunu duyunca gıdıp pahalı almam yani aynısını bende yaşadım mavı hıcbırşey almıyordum sonra ortalık sarı ve turuncularla doldu,mavıye yoneldım tekrar:), battanıye çeşidi fazla yoktu optımumda bende baktım hoşuma gıttıibırtane chıcco dan aldım annemlerde örmüş3 tane,baska alsammı bılmıorum?erkek bebişler için h&m c&a debenhams çeşit var gerçekten,canım oğluuuuuuummmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…