- Konu Sahibi yosuntuttum
-
hepsi birbirinden güzel,bende aralık annesi olacam inşallah 27 haftalık olcaz bu hafta.bende bazı aldığım şeylerı yuklemek ıstedım daha ne almam gerekır bılmıorum. ayrıca uyku tulumu önerisi olan varmı? c&a da baktım çok guzelllerdı fıkrınız varmı?Eki Görüntüle 498270 Eki Görüntüle 498271
Eki Görüntüle 498272 Eki Görüntüle 498273
çok teşekkür ederım amin cnm inşallah:) sabırsızlıkla bekliyorumçok ciciler güzel günlerde giydirmek nasip etsin Allahım
canım ben 0-3 ay ıkı tane kadıfe tulum aldım, 2 tanede 3-6 ay aldım. dıgerlerı penye. genelde kadıfe sıcak tutmaz dıyorlar ama sanmıorum ben ya ,penyeden daha soguk mu olacak kı?Kızlar bugün internette triko tulumlar gördüm çok beğendim. Alan ya da araştıran oldu mu acaba? Hemen alasım geldi. Bi de bu kadife tulumlar kullanışlı-sıcak oluyor mu acaba? Çok hoşuma gidiyorlar, ona göre alayım bari.
Kızlar bugün internette triko tulumlar gördüm çok beğendim. Alan ya da araştıran oldu mu acaba? Hemen alasım geldi. Bi de bu kadife tulumlar kullanışlı-sıcak oluyor mu acaba? Çok hoşuma gidiyorlar, ona göre alayım bari.
çok teşekkür ederım cnm, banada aynı şeylerı soyluorlar ıkılı takım al tulum alma dıye,ama her defasında tuluma gıdıorum,ve cogu tulum:) bundan sonra alacaklarımı ıkı parça alcam ınsallah, suanda 12 tane 3-6 ay body var, 4tane 0-3 ay body var( 5tane daha alıcam)iyi günlerde kullanın canım
bol bol çıtçıtlı badi al en çok onu kullanıyormuşsın aldığın ürünleri patiksiz al ki bende 1-2 tane patikli tulum almıştım ama önermiyorlar
ayrı ayrı alt pijama ve badi alabilirsin eldiven şapka önlük çorap alabilirsin
çok teşekkür ederım cnm, banada aynı şeylerı soyluorlar ıkılı takım al tulum alma dıye,ama her defasında tuluma gıdıorum,ve cogu tulum:) bundan sonra alacaklarımı ıkı parça alcam ınsallah, suanda 12 tane 3-6 ay body var, 4tane 0-3 ay body var( 5tane daha alıcam)iyi günlerde kullanın canım
bol bol çıtçıtlı badi al en çok onu kullanıyormuşsın aldığın ürünleri patiksiz al ki bende 1-2 tane patikli tulum almıştım ama önermiyorlar
ayrı ayrı alt pijama ve badi alabilirsin eldiven şapka önlük çorap alabilirsin
bittim ben bunlara ya, benım ıstedıgım coğu sey var burda h&m bodyler ve kurbaga takım ,çorap kaç beden aldın cnm,ve magazası neredeEki Görüntüle 497895
Eki Görüntüle 497900
Eki Görüntüle 497901
Eki Görüntüle 497897
Eki Görüntüle 497898
Eki Görüntüle 497896
Eki Görüntüle 497899
Bizde bebişimize bunları aldık en son teyyzoşşları :)))
Hepimizin bebekleri sağlıklı sıhatli günlerde aldıklarımızı giyerler iNŞALLAH..
bittim ben bunlara ya, benım ıstedıgım coğu sey var burda h&m bodyler ve kurbaga takım ,çorap kaç beden aldın cnm,ve magazası nerede
süper çok güzelmiş canım, kapı süsüne bayıldım.. işte senden beklediğim süslü şey dediğim buydu
güle güle kullanın..
essah diyom annesi çok şeker bi kızdı ilk sen doğum yapmışsın topikte
ınanmıorum cok ucuza getırmışşsın h&m alışverısını,ve hepsı cok çok guzeller güle güle giysin cnm,ben pendıkteyım dün c&a ya gıttık bornoz ve tulum aldım,h&m haftaya gıdebılırsem kurbagadan alıcam:) ve bırde şirinler tulum vvar gördunmu ? varmı orada sitesınde gördum. pekı ındırım cekı ne zamana kadarmış kaçırmak ıstemem:) çok tesekur ederım acıklaman ıcınDemek zevklerimiz uyuşuyo :) Ben merterde oturuyorum buraya yakın zeytnburnunda Marmara forum avm deki H&M den aldık cnm. Ouzun kollu bodyler 3 tanesi 20tl aldım diğerini koymadım oraya. Kurbağalı takım 25tl 0-4 ay lık oluyo . çorabı da takım die aldım 2çift 8.95 tl . Bide ordaki dışı kot içi yünlü şapkayıda h&m den 3 tl ye aldım :) 60 tl alşveriş yaptık 30 tl hediye çeki verdiler onuda gidip haftasonu harcıcaz inş :) 2tane tulum var ya onlarda kadife ve C&a dan aldım yine marmara forumdan tanesi 16 tl . He bide yakalı uzun kol body h&m den 15 tl . Brz uzun oldu ama açıklayım dedim :) bu arada sen nerde oturuyousun
ay normal doğummuydu bari :26:
Eki Görüntüle 498299 Eki Görüntüle 498300 Eki Görüntüle 498301 Eki Görüntüle 498302 Eki Görüntüle 498303 Eki Görüntüle 498304 Eki Görüntüle 498305 Eki Görüntüle 498306 bunlarda diğerleri yükleyebildikleim kadargerı kalanları gelecek aya bekleyebılırsem alıcam:)
ilk basta kı takım kujju 14tl,
carters onluk tanesı 10tl,
disnep 3lü onluk 19tl,zara 4lü çorap 10tl,
lcw çorap 4tl,disnep 2lı çorap 10tl,
mıckey ve donald şort tayt (ebay 5$),
yeşil ve mavi tayt(ebay 5$),
5li mothercare body 3-6 ay 42tl(mommy ve daddy)
zara 2lı body 20tl
lcw 2lı body 15tl
kujju body 5tl
kujju leyleklı body 5tl
c&a bornoz 30tl
c&a tulum 25tl(3-6)
kanz tulum 25tl(3-6)
mothercare 3lu tulum 3-6 ay 52tl
mothercare 5lı kolsuz body 23tl
çok teşekkür ederım cnm, banada aynı şeylerı soyluorlar ıkılı takım al tulum alma dıye,ama her defasında tuluma gıdıorum,ve cogu tulum:) bundan sonra alacaklarımı ıkı parça alcam ınsallah, suanda 12 tane 3-6 ay body var, 4tane 0-3 ay body var( 5tane daha alıcam)
Demek zevklerimiz uyuşuyo :) Ben merterde oturuyorum buraya yakın zeytnburnunda Marmara forum avm deki H&M den aldık cnm. Ouzun kollu bodyler 3 tanesi 20tl aldım diğerini koymadım oraya. Kurbağalı takım 25tl 0-4 ay lık oluyo . çorabı da takım die aldım 2çift 8.95 tl . Bide ordaki dışı kot içi yünlü şapkayıda h&m den 3 tl ye aldım :) 60 tl alşveriş yaptık 30 tl hediye çeki verdiler onuda gidip haftasonu harcıcaz inş :) 2tane tulum var ya onlarda kadife ve C&a dan aldım yine marmara forumdan tanesi 16 tl . He bide yakalı uzun kol body h&m den 15 tl . Brz uzun oldu ama açıklayım dedim :) bu arada sen nerde oturuyousun
amin canım inşallah çok teşekkürlerr,patıksız tulum ben sadece h&m de gordum okadar sen nereden aldınkı?ay çok tatlılar iyi günlerde kullansın bebişiniz
bende çok seviyorum tulumu ve tulum aldım bazılarının patikleri yok :)
amin canım inşallah çok teşekkürlerr,patıksız tulum ben sadece h&m de gordum okadar sen nereden aldınkı?
ınanmıorum cok ucuza getırmışşsın h&m alışverısını,ve hepsı cok çok guzeller güle güle giysin cnm,ben pendıkteyım dün c&a ya gıttık bornoz ve tulum aldım,h&m haftaya gıdebılırsem kurbagadan alıcam:) ve bırde şirinler tulum vvar gördunmu ? varmı orada sitesınde gördum. pekı ındırım cekı ne zamana kadarmış kaçırmak ıstemem:) çok tesekur ederım acıklaman ıcın
bende son gününe denk geldim sayılır tesadüfen yani 15-26 ağstos arasındaki alşverşlere veriliyomuş her 20 tl ye 10 tl olarak. Takip edip böle kampanyaları bulmak laızm gzl oluyo gerçkten :) . Evt o dediiğin tulumlardan var cnm bende bu hafta onun sade mavilisini alıcam hiç mavi almadım mavi-pambe dayatması vardır ya öle olmasın die bi bktım bu sefer hiç mavımız yok :) 35 tl 2li tulum (ve ayaksız olması çok iyii ) fiyatlar siteyle aynı ve sitede gördklerimizin hepsi mevcut orda. Bide minik 0-4 ay için kotlar var bayıldım sende beğenirsin eminim siteden görmüşündür zaten bitane öle olsun istiyorum :).. C&a dan bende battaNiye havlu beğendim alıcam orasıda uygun gerçten ve tarz şyler var erkek bebişler için :) Kız bebekler için heryer dolu ama erkek için bazı mağazalar çok şık şyler yapıyo sınırlı gibi yaaani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?