2012 Aralık annelerinin aldığı cicişler

çok şekerler topik pembe topiik olcak bu gidişle
maşallah kızlar çok güzel şeyler almışsınız ben ayakkabıların fiyatını merak ettim ne kadara aldınız?

ayy bunlar çok ciciler orkdm yaa dua ette Allahım banada bi kız evlat nasip etsin. sanada erkek evlat nasip eder inşşşşş

kiyamamm sanaa canim yaaa ne olur doguma girerken sen bana bende sana yapayim
en iyi biz anlariz birbirimizii
bende erkek bebek kiyafetlerine bakamiyorumm
kizimda cookkk sey almistim
bunda almiyim diyorum ama uzuluyorum sonra
ama kizimkilerde yepyeni duruyo
bahtaniyemiz var mavili taa belli olmadan almistim
ekliyimde bakin bi kiz icin olurmu olmaz ise kullanmiycamm

kizlar tecrubeli anne olarak 3 6 aylik tulumlardan cookkkk almayin hatta hastane cikisini bile cok almayin
inanin bebekler cooook hizli buyuyorlar dogsun buyudukce alirsinizzz

Ekim annelerinin topiğine baktım da bence bizim aldıklarımız onların yanında hiçbir şey gibi ya. Moralim bozuldu.
Bir annenin çocuğuna aldığı kıyafet neredeyse benim kendi kıyafetlerimden fazla.

ya hepsi cok güzel bana hiçbirşey aldırmıyor eşimin annesi ve annem ne begensem ona gerek yok diolar kendileri alıolar:)

tamam canım doğuma giderken dua edicem sende et olurmu. tatlım senin kızının cicileri var çok fazla şey alma bence olan şeye huzuli para verirsende günah bence ekle bakalım tatlım. bizde hamile kaldığımda almıştık bi tane hastane çıkışı bi tanede elbise sanki garantimiz varmış gibi kız için almıştık nasip değilmiş

kizlar tecrubeli anne olarak 3 6 aylik tulumlardan cookkkk almayin hatta hastane cikisini bile cok almayin
inanin bebekler cooook hizli buyuyorlar dogsun buyudukce alirsinizzz

bende çok kıyafet almadım almicam artık dayanabilirsem tabi. büyüdükçe ne eksiği varsa öyle alıcam

yeşile bayıldımm.:)) HEPSİ ÇOK GÜSELL.

Teşekkür ederiz teyzesi :) Bunları internetten almıştım. Hepsi çok güzel çıktı ama ben en en en çok ikinci sıradaki takımı beğendim. Çok kaliteli.

Bunlarda bebişimin son cicileri :) ARTIk 0-4 aylık almıyorum, uygun gördükçe -3-6-9 aylıklara geçtik yazlık filan :) tabi insan heeeerşyii almak istiyo bebeğine. İnşallah güzel gnlerde giydiririz bebeklerimize aldıklarımızı..

kızlar yeni ciciler çok güzel,güle güle giydirin inş. bebeklerinize..

bizde inş. önümüzdeki hafta bebeğimin arabasını ve park yatağını alcaz,
geçen hafta e bebekte mamas papasın bebek arabasını beğenmiştik pusetiyle beraber,sanırım onu alıcaz..

Çok güzel hepsi. Güle güle giydir. Ben de seneye yaz için alıyorum şimdilerde. Kışlıkları Aralıkta alırım indirime giriyo zaten kış başlamadan....

güle güle giydirmek nasip etsin Allahım hepsi çok güzeller

kızlar bur forumu yeni gördüm ne güzel şeyler almışsınız...hepsine bayıldım..bende kızıma aldıklarımı en kısa zamanda paylaşcam inşaallah..

kızlar bende son aldıklarımı paylaşayım belkı bunları almak ıcın erkendı ama dayanamadım:)

sondan başlayarak disney alt açma: 30tl
gambıno pjama. 1-1,5yaş.:20tl
gambıno sarı takım 1-1,5yaş.:20tl
carters maymun turunculu: 1yaş 35tl
carters filli mavi : 40tl
carters canavarlı : 35tl
carters mavi mıcrofleece tulum 18 aylık 45tl cıvarı
carters poposu maymunlu 3lu set 40tl
lcw kadıfe pantolon 18ay 15tl
carters 6lı çorap 20tl
carters 3lu eldıven 20tl
kanz thsirt 1yaş 12tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…